Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var
benim balkon teras gibi cok buyuk ve camla kapli oda gibi 3 tane 6 m2 hali aliyor bos alan bile kaliyor yazin balkonda yatip kalkiliyor oturup yemek felan yiyoruz ama balkonda birsey yok alamadiydik iki tane kanepemi alsam kose tkm mi hangisi kullanisli olur sizce
Günaydın kızlarrrrrrrr
günaydın kızlar
ama şık balkon takımları dururken iki tane üçlü kanepe koyduğunu duiunseneHafiften bir kucumseme sezdim ve hic hosuma gitmedi basakcimkanepenin koylusu sosyetesimi olurmus kadinin balkonu bi cok evin salonundan buyuk oraya oturma grubuda olur bahce icin olanlardan çok şık kanepeler de olur
Ne kanepeler var cok şıkeve kanepe yakışıyor
lakin balkonda ne işi var
kıskanç kılçıkkkkkk
Hafiften bir kucumseme sezdim ve hic hosuma gitmedi basakcimkanepenin koylusu sosyetesimi olurmus kadinin balkonu bi cok evin salonundan buyuk oraya oturma grubuda olur bahce icin olanlardan çok şık kanepeler de olur
saol saracimCiceklerle susleyip Salıncak kanepelerden koyabilirsin bir tane bide su hasır masa sandalye takimindan cok şık bir kose yaparsin hem madem o kadar buyuk uyumaniz icin bir kanepede koyabilirsin kotu durmaz canim bence
ama şık balkon takımları dururken iki tane üçlü kanepe koyduğunu duiunsene
bu kanepeyi veya başka bişeyi küçümseme değil cnm Hayal dünyasındaki konsepti yanlış bulmak
Ozaman yazmayakNoluyo uleyyynnnn!!!!!!!
kızlar siz burda benim topiğime yazdıkça benm hesabıma para yatırıldığını biliyomuydunuz.
yani siz yazdıkça ben kazanıyorum
neden yazmıyon ayolOzaman yazmayak
maşallah suphanallahMenu veriyim
Barbunya
Bulgur pilavı
Çoban salata
ayran
bunlar yapıldı şimdi
Peynirli poğaça
Un Kurabiyesi yapıcam....
neden yazmıyon ayol
yazda kazanak , arkadaşının kazanmasını istemezmisn.
bak whstsaptan o kadar yardımcı oluyorum sana
Hayrola cocuklar komsudamiMenu veriyim
Barbunya
Bulgur pilavı
Çoban salata
ayran
bunlar yapıldı şimdi
Peynirli poğaça
Un Kurabiyesi yapıcam....
Sevoş karısı parti veriyi hiç bahsetmiyi burda
çiçekler çelenkler şekerler posterler ohoooooo
hey yavrum