Gecmis olsun cnm d vitamini eksikligi gebelik icin riskli bir durum ama ignelerle duzelir insallah yengemde kullanmisti
Ellerinize saglik cnm
menude guzel ve yeterli bence
benimde miracin dogumgununden once
kadin alip evi temizletmem gerekiyor
sağol dumoşum daha iyisi sizlerin olsunne olsun canım debeleniyorum çocuklarla..
Selam tekrardan kızlar nasılsınız ? Birkaç gündür başağrısı çekiyorum, 2 çocuk çok yorucu oluyo... Siz napıyonuz ? BAŞAK perdelerin hayırlı olsun tatlım
güle güle otur miss evindehafta sonu temizliğe kadın çağırdım cam pencere kapı perdeler dip köşe evi temizlettim koltuk kılıflarını yıkayıp taktım halıları yıkamaya gönderdim bugün gelecek bahar temizliğimi bitirmiş oldum
bu hafta sonuda Allahın izniyle evde Kuran - Kerim okutacam
misafirlere menü olarak da
bardakta kek
peynirli börek
karalahana sarması
baklava
kola ve fanta ikram edecem
sizce nasıl menüm fikirlerinizi bekliyorum
komik dimi deroş evet çok komik
tabüüü canım tabüüüSanki benimki almiyi
ben sonrasinda odul veriyim
Cok guzel olmus gule gule kullan o buyyk kanepe tek degil dimi digeri nerdeodamız renklendi diyebiliriz
buyrun kızlarrr sizin için ekledim
Bizdr oyleyiz hakan hic ellemezdi mirac kirip dokuyor karistiriyoray hiç biyere süs eşyası koyamıyorum
heryer bomboş duruyo, örtü bile örtemiyorum ya. Ege herşeyi atıyo
toplamak yerine artık sermiyorum hiç bişey
normal miyiz biz
tabüüü canım tabüüü
unutmadık yatırım yaptığğın günleri
buuece de perdeye yatırımm yaparsın
Dimi ama dimigüzel duruyo ama keşke tül perdelerin yere kadar olsaydı daha güzel olurdu
Dimi ama dimiAklin yolu bir
basos sen o duz tulden al yere kadar olan yeme icme alolmadi yatirim yap
o buyun kanepeyle tvnin yerini değiştirdik o yüzden öyle.Cok guzel olmus gule gule kullan o buyyk kanepe tek degil dimi digeri nerde
Bizdr oyleyiz hakan hic ellemezdi mirac kirip dokuyor karistiriyor
yooooo perdelerim hep yeni zati
hadi yagüzel duruyo ama keşke tül perdelerin yere kadar olsaydı daha güzel olurdu
Dimi ama dimiAklin yolu bir
basos sen o duz tulden al yere kadar olan yeme icme alolmadi yatirim yap
geçmiş olsun Cnm sarılıktanmı şüpheleniyorsunız ??Selam kızlar
Sarılık için cevap gelmedi
hemşire dedi kötü bişey yoktur muhtemelen yoksa ararlardi seni dedi
Sizler Nasılsıniz?
canım bende de d vit eksikliği oldu , ama o ilacı içmektense iğne olarak yaptırmayı tercih ettim .. Geçmiş olsun ...kızlar bugün doktora gittim rutin kontroller için düzenli ilaç kullanmama rağmen TSH 5,28 e yükselmiş ve D vitaminim çok düşmüş referan aralığı 30 ila 100 benim değerim 8 bunun için iğne verdi doktorum kırıp içecekmişim her ay bir tane TSH içinde bağırsakların ilacı emmemiş dedi ilacın dozunu artırdı 50 mg her gün içecekmişim niye böyle oldu anlamadım bir ay sonra kontrolüm var
Şimdiden gözün Aydın canım zorluğu mutlaka pluyo ama olsun biz çok uğraştık herşeye değerDuman canım nasılsın. Demek iki çocuk yorucu oluyor. Bende perşembe günü sezaryen oluyorum. Şimdiden kara kara düşünüyorum
okula başladıklarında ayrı dert çıkıyo dimiGecmis olsun cnm d vitamini eksikligi gebelik icin riskli bir durum ama ignelerle duzelir insallah yengemde kullanmisti
Ellerinize saglik cnm
menude guzel ve yeterli bence
benimde miracin dogumgununden once
kadin alip evi temizletmem gerekiyor
offf dumosum offff valla bende cok yoruluyorum mirac ayaklandi bir dk durmuyor abisi oglen okuldan geliyor
bunlari doyur birinin dersi birinin uykusu ev isleri valla belim ve dizlerim cok agriyor
buda iyi birşey demekki çok şükür kötü birşey yokmuş deroşum...Selam kızlar
Sarılık için cevap gelmedi
hemşire dedi kötü bişey yoktur muhtemelen yoksa ararlardi seni dedi
Sizler Nasılsıniz?
aaa çok iyi almışsın,başak kumaş kaliteside güzelmi,güle,güle iyi günlerde kullan..Şimdi geldi fonlarım kızlar teşekkür ederim.
kısa tüle olmaz ama napim sevoş şuanda yapabileceğim ancak bu. 125.cmlik fonlar iki tanede kırlent ikide renso 70ye aldım hepsini.
dışarda bu fiyata almak mümkün değil.
şimdi taktım harika oldu çok şükür pişman olmadım kumaşı falan çok güzel adamların ellerine sağlık, çok şükür Rabbimde, Akşam çekcem resmini gündüz güneş vuruyo çekilmiyor..
akşam koycam resmini inşallah .
sevoş herifi kandırmama gerek yoktuki zati izin vermişti ben Bi turlu rengine karar veremiyodm. Ankara dan geldiğimde baktım ki herif holdeki halıyı odaya sermiş. Güzelde olmuştu, hemen mürdüm e karar verdim
SARACIM ben demiştim D vitaminine mutlaka baktır diye iyikide baktırıp öğrenmişsin canım..ama neden iğneyi vurulmak yerine içeceksin ,madem doktor yazıyor keşke vurulsan ..tekrar geçmiş olsun canım..kızlar bugün doktora gittim rutin kontroller için düzenli ilaç kullanmama rağmen TSH 5,28 e yükselmiş ve D vitaminim çok düşmüş referan aralığı 30 ila 100 benim değerim 8 bunun için iğne verdi doktorum kırıp içecekmişim her ay bir tane TSH içinde bağırsakların ilacı emmemiş dedi ilacın dozunu artırdı 50 mg her gün içecekmişim niye böyle oldu anlamadım bir ay sonra kontrolüm var
güzel mönü şimdiden ellerine sağlıkhafta sonu temizliğe kadın çağırdım cam pencere kapı perdeler dip köşe evi temizlettim koltuk kılıflarını yıkayıp taktım halıları yıkamaya gönderdim bugün gelecek bahar temizliğimi bitirmiş oldum
bu hafta sonuda Allahın izniyle evde Kuran - Kerim okutacam
misafirlere menü olarak da
bardakta kek
peynirli börek
karalahana sarması
baklava
kola ve fanta ikram edecem
sizce nasıl menüm fikirlerinizi bekliyorum