Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sabah uyandım her yer kar az yağmış ama ağaçların üstü dağlar bembeyaz üstünede güneş açtı çok güzel bir manzaraydı resim çekecektim ama boynumun ağrısından kıpırdayamadımki işe bile zor geldim

Ölçülerim 90 68 85 kızlar üstte eksiğim var ortada fazlam var

hadi sizde ölçün kızlarrrrrrrr
benimde 90,70,85 bebişim
test yaptınmı tekrardan,belki hamişsindir.
günaydın canım çok geçmiş olsun bir fıtıklı olarak seni çok iyi anlıyorum,saracım spor yaparken dikkat et yanlış hareketlerde kötü etkiliyor...
Aşk yeniden dizisini izleyen varmi cok guzel ya romantik komedi
yokk izlemiyorum sende amma dizi izliyon,hiç birini kaçırmıyonhem sen özcanı izlemiyormuydun vefasız seyirci...
ay ne güzel kar görmeyeli yılaar oldu..

nihat doğanı gördünüzmü kızlar,acun survıvordan çıkardı ,kulüpü ihraç etti,menejeride terk etti,daha da zor iş yapar...
hakketti...

bugünkü spor proğramımı iptal ettim zaten boynumu kıpırdamıyorumki nasıl gideyim spor hocam boynumu zorlayacak hareketler yaptırmıyor sağolsun çok iyi bir bayan ama ben gün içinde dikkat ediyormuyum o tartışılır çok tezcanlıyım bir iş varsa o hemen yapılacak beklese olmaz sanki

günaydınlarrrr efemmmmm

günaydınlar canımın içi

Aşk yeniden dizisini izleyen varmi cok guzel ya romantik komedi
evet ben baktım çok beğendim reyting kurbanı olmazsa izleriz
gerek kalmadı sabah uyanır uyanmaz kırmızıları gördüm sevinsem mi uzulsem mi bilemedim

Selam kızlar
Canlarim. Nasılsınız?

Dun gece uyutmadi bizim çocuklar biri uyanıyor o uyuyor diğeri uyanıyor... sersem gibiyim walla şuanda.

Üstünede kociş hasta oldu. Nezle kusma... inşallah çocuklara ve bana geçmez...

Yorgunum çok dunden kalmayım. Dün akşam misafirlerim vardı. Çocuk görmeye gelenler. Yaaa benmi böyleyim herkesmi böyle bilmiyorum ama biraz kendimi toparlayana kadar kimse gelmesin istiyorum...
Daha düzene giremedik çünkü.!

canım benim yaaaa kıyamam annen gittimi yoksa yanındamı bari bir yardım edenin olsa bu dönemi daha kolay atlatırdın insanlarda iyilik için geliyorlar ama biraz anlayışlı olmak lazım zaten bakanın edenin yok üstüne misafir hiç çekilmez sen çok haklısın valla

eşinde sizden uzak dursun bu tempoya birde hastalık eklenirse işin çok zor olur canım

Ayyyy cok gecmis olsun cnm yaaa
bence bir kanun cikmali bir kadin dogum yapinca 3 ay misafir yasak olmali offffff ne cektim ben o misafirlerden aklima geldi cinnet gecirdim dusuncesiz saygisuz insanlar cocuk kaciyormu sonra gelin pehhhhhhh

Herifi bekliyom miracin kontrolu var dr gidecez ordanda avm ye gidecez hafta sonu dugun var elbise alacaz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…