yap canım bizde yapıyok ne vardavik de babuk de ne dersen de biz anlarık seni
yokk gitmedim öyle bir dünyamı varmış
nerden bilek çok güzel olduğunu tarifini yaz hatta ispatlada inanak
uydurma kadın ben alışveriş merkezlerine çok gitmem bir kerem,kendinlemi karıştırıyon beniNiye optimumlardan cikmiyon orda var
Veririm tarifi herif 100 uzerinden 1000 puan verdi
Amin canım inşallah...Seninde içine sinen bir yer olur inşallah..Aklında olmayan nasibinde varsa gelip seni buluyor ben bunu anladım...Hakkari den sonra hayal bile edemezdim çok şükür Rabbim e.insanın içine sinen bir yerde oturması ne kadar güzel değilmi,inşaallah bende istediğim gibi bir yerde istediğim gibi bir eve sahip olurum..
sen böyle güzel anlatınca oraya yerleşesim geldimutluluğunuz hep daim olsun canım...
gerçekten insan spor yapınca daha zinde oluyor...
aman saracım dikkat et belki çok kas gevşetici kullanıyorsun diye olmuştur kolunun ters dönmesi...
bizde merak ediyoruz karadayının sonunu ama gerçekten bayağı saçmalamaya başladılar..
ozan nasıl dumoşummm
geçmiş olsun canım tahlillerin temiz çıkmasına sevindim..Her bünye farklı banada bir ara patlıcan dokunuyordu ne zaman yesem acillik oluyordum zamanla geçti..demekki vücudun bu ara birşeyi istemiyor kes bakalım zamanla düzelir inşallah.Sonucu gösterdim kızlar
çok şükür hepsi temiz nedenini doktorda anlayamadı.
biraz kitap karıştırdı
sonunda buldu, bazı yiyeceklerden oluyormuş
patates havuç balkabağı sarı şalgam yeşil fasulye kabak pırasa papaya aklımda kalanlar.
bu yiyecekler bazı kişilerin
avuç içi ayak altı ve yüzün orta kısmında sarı renk yapıyormuş.
tam beni tarif ediyo
havucu arada yerm ama patates i çok severim
her türlüsünü sürekli yiyorum
yeşil fasulye dışında diğerlerini yemiyorum zaten.
patatesi kesicem Bi süre bakiyim geçicekmi
ellerine sağlık yimek anam ama sanki daha yeni tavuk haşlama yapmadınmıydı? yakında gıdaklıcanız tikkat etYayla corbasi yaptim
yanina Davik zote yapcem
canım ya canı acıyor tabii kıyamamcuma günü birkaç saat çok ağladı, sonra iyiydi ama dün klampı çıkardılar dünden beri çok huysuz ağlıyıp duruyopipoşda biraz şişti kızardı..
amin amin cümlemiziCok gecmis olsun canim Allah beterinden esirgesin amin
sağol cnm.oyyy inşaallah tez zamanda iyileşir canım...
ve aleyküm selam ,ne yapıyorn deroş nazlım nasıl kime benziyor,aliş ne yapıyor çocuğun tahtını kaptı kız
gözünaydın çok şükür hepsi temiz çıkmış geçmiş olsun tekrar...
bir süre öyle yap baari geçer belki sarılıklar..artık ne kadar yiyorsan
aynen en zekiii benimHeeee kizzzzz
siz cok zekisiniz anlarsiniz
ben de yazacaktım ama nasılsa herkes artık anlıyor diye yazmadımdı,ama deroş olsa anlarmıydı bilmem
birde akıllı telefondan süper akıllı telefona geçti ya onun üzerine atardı kesin
Tavuk dunyasina giden oldumu hic
bir besamel soslu dag kekikli korili davik yapmisimki tavuj dunyasi halt etmis
sağol bebeğim inşallah keseceğim bakalım inşallah duzelirAmin canım inşallah...Seninde içine sinen bir yer olur inşallah..Aklında olmayan nasibinde varsa gelip seni buluyor ben bunu anladım...Hakkari den sonra hayal bile edemezdim çok şükür Rabbim e.
geçmiş olsun canım tahlillerin temiz çıkmasına sevindim..Her bünye farklı banada bir ara patlıcan dokunuyordu ne zaman yesem acillik oluyordum zamanla geçti..demekki vücudun bu ara birşeyi istemiyor kes bakalım zamanla düzelir inşallah.
ellerine sağlık yimek anam ama sanki daha yeni tavuk haşlama yapmadınmıydı? yakında gıdaklıcanız tikkat et
Niye optimumlardan cikmiyon orda var
Veririm tarifi herif 100 uzerinden 1000 puan verdi
Amin canım inşallah...Seninde içine sinen bir yer olur inşallah..Aklında olmayan nasibinde varsa gelip seni buluyor ben bunu anladım...Hakkari den sonra hayal bile edemezdim çok şükür Rabbim e.
geçmiş olsun canım tahlillerin temiz çıkmasına sevindim..Her bünye farklı banada bir ara patlıcan dokunuyordu ne zaman yesem acillik oluyordum zamanla geçti..demekki vücudun bu ara birşeyi istemiyor kes bakalım zamanla düzelir inşallah.
ellerine sağlık yimek anam ama sanki daha yeni tavuk haşlama yapmadınmıydı? yakında gıdaklıcanız tikkat et
Tavuk dunyasina giden oldumu hic
bir besamel soslu dag kekikli korili davik yapmisimki tavuj dunyasi halt etmis
Sonucu gösterdim kızlar
çok şükür hepsi temiz nedenini doktorda anlayamadı.
biraz kitap karıştırdı
sonunda buldu, bazı yiyeceklerden oluyormuş
patates havuç balkabağı sarı şalgam yeşil fasulye kabak pırasa papaya aklımda kalanlar.
bu yiyecekler bazı kişilerin
avuç içi ayak altı ve yüzün orta kısmında sarı renk yapıyormuş.
tam beni tarif ediyo
havucu arada yerm ama patates i çok severim
her türlüsünü sürekli yiyorum
yeşil fasulye dışında diğerlerini yemiyorum zaten.
patatesi kesicem Bi süre bakiyim geçicekmi
günaydınnnn
amin canım sağol inşallah evet canım lara güzel orayada yakınız şuan geçen sene gezmiştim o tarafı polis kampı lara sahilinde denize girmek için oraya gidiyorduk zaten beaclerde o tarafta çok güzel biz şuan girmek istediğimizde larada girebiliriz orası şuan en yakın bize yine gelirsen banada beklerim busefer
nasipte ne var bilinmez ki hayırlısı kuzum senden iyi komşumu bulacamsağol canım bakarsın oaraya gelmişim hatta komşu olmuşuz
nasipte ne var bilinmez ki hayırlısı kuzum senden iyi komşumu bulacam
Selam kızlar
Gunaydin mirro hortladi onu uyutayim derken benim uykum kacti mirro uyudu
günaydın kızlar boynum tutulmuş boyun fıtığından çektiğim nedir yaaaa sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım başım dönüyor boyunumu kıpırtadamıyorum beş gündür kas gevşetici ağrı kesici iğne vuruyorum bugünde sonuncunu vuracam ama buna rağmen boynum fena durumda Allahım sağlığımıza kavuştursun bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?