Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Niye optimumlardan cikmiyon orda var
Veririm tarifi herif 100 uzerinden 1000 puan verdi
yap canım bizde yapıyok ne vardavik de babuk de ne dersen de biz anlarık seni

yokk gitmedim öyle bir dünyamı varmış
nerden bilek çok güzel olduğunu tarifini yaz hatta ispatlada inanak

Niye optimumlardan cikmiyon orda var
Veririm tarifi herif 100 uzerinden 1000 puan verdi
uydurma kadın ben alışveriş merkezlerine çok gitmem bir kerem,kendinlemi karıştırıyon benitoplasan 5 kez belki gitmişimdir ama tavuk dünyasına rast gelmedim yada ben tikkat etmedim...
merak ettim ,gerçi sen tarifleri hep veririm diyon sonra vermiyon yada bir tek bana yapıyon

Amin canım inşallah...Seninde içine sinen bir yer olur inşallah..Aklında olmayan nasibinde varsa gelip seni buluyor ben bunu anladım...Hakkari den sonra hayal bile edemezdim çok şükür Rabbim e.

geçmiş olsun canım tahlillerin temiz çıkmasına sevindim..Her bünye farklı banada bir ara patlıcan dokunuyordu ne zaman yesem acillik oluyordum zamanla geçti..demekki vücudun bu ara birşeyi istemiyor kes bakalım zamanla düzelir inşallah.

Yayla corbasi yaptim
yanina Davik zote yapcem
ellerine sağlık yimek anam ama sanki daha yeni tavuk haşlama yapmadınmıydı? yakında gıdaklıcanız tikkat et

cuma günü birkaç saat çok ağladı, sonra iyiydi ama dün klampı çıkardılar dünden beri çok huysuz ağlıyıp duruyo pipoşda biraz şişti kızardı..
canım ya canı acıyor tabii kıyamam
neyse ki çabuk geçecek aklı ermeden oldu sunnetini
Cok gecmis olsun canim Allah beterinden esirgesin amin
amin amin cümlemizi
sağol cnm.
sevoşda öyle dedi bana nedense
çokmu yiyorum anlamadımki

Heeee kizzzzz

siz cok zekisiniz anlarsiniz
aynen en zekiii benim

ben de yazacaktım ama nasılsa herkes artık anlıyor diye yazmadımdı,ama deroş olsa anlarmıydı bilmem
birde akıllı telefondan süper akıllı telefona geçti ya onun üzerine atardı kesin

Tavuk dunyasina giden oldumu hic
bir besamel soslu dag kekikli korili davik yapmisimki tavuj dunyasi halt etmis
gitmedim hiç
biz davik yemiyirik

Ölçülerim 90 68 85 kızlar üstte eksiğim var ortada fazlam var

hadi sizde ölçün kızlarrrrrrrr

sağol bebeğim inşallah keseceğim bakalım inşallah duzelir
eee patlıcana olan alerjin duzeldimi

Yokkizzzz o gun haslama yapmadim kiymali makarna yaptiydim

geçmiş olsun canım sonuçların temiz çıkmasına sevindim

sağol canım bakarsın oaraya gelmişim hatta komşu olmuşuz

iyi geceler yine aynı şey adetim düzene girmeyecekmi benim 30 günde bir saat gibi oluyordum bu ikinci düşükten sonra bir bozuldu düzelmedi yine gelmedi 35 gün oldu progestan bitelide 6 gün oldu yine doktor yolu göründü

günaydın kızlar boynum tutulmuş boyun fıtığından çektiğim nedir yaaaa sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım başım dönüyor boyunumu kıpırtadamıyorum beş gündür kas gevşetici ağrı kesici iğne vuruyorum bugünde sonuncunu vuracam ama buna rağmen boynum fena durumda Allahım sağlığımıza kavuştursun bizi

nasipte ne var bilinmez ki hayırlısı kuzum senden iyi komşumu bulacam

inşallah canım hayırlısı olsun ama hayali bile güzel

ikimiz komşu olup burdaki kızlara hava atarmışız bafs cım

aleyküm selam canım nasılsın nazlı kızın nasıl sen lohusalığını yaşamadan işe güce daldın misafir ağırlıyon Allah yardımcın olsun kolaylıklar versin sana

Cok gecmis olsun cnm insanin neresi agriyosa cani orada oluyor gercekten.
Gece acile gittigimde nasil kivraniyorum rengim benzim atmis atesim 39 derece bir kadin geldi kucaginda kucucuk cocuk gripmisiniz dedi evet dedim Allahim dedi cok gecmis olsun kocaman insanlar dayanamiyor kucuk bebekler ne yapsin cok hakliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…