Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

insanın içine sinen bir yerde oturması ne kadar güzel değilmi,inşaallah bende istediğim gibi bir yerde istediğim gibi bir eve sahip olurum..
sen böyle güzel anlatınca oraya yerleşesim geldimutluluğunuz hep daim olsun canım...
gerçekten insan spor yapınca daha zinde oluyor...

aman saracım dikkat et belki çok kas gevşetici kullanıyorsun diye olmuştur kolunun ters dönmesi...

bizde merak ediyoruz karadayının sonunu ama gerçekten bayağı saçmalamaya başladılar..

Selam kızlar napıyosunuz.. Sevinç nasıl oldun canım ???
ozan nasıl dumoşummm

Sukur iyiyim cnm kiz ozanin çükü nasil oldu anestezi verdilermi nasil yaptilar

cuma günü birkaç saat çok ağladı, sonra iyiydi ama dün klampı çıkardılar dünden beri çok huysuz ağlıyıp duruyo pipoşda biraz şişti kızardı..

Tsh serum diye Bi sonuç çok yüksek çıkmış
şimdi sıra bekliyorum doktora gostereceğim

OyyyyKiyamammmmm tez zamanda gecer insallah valla buyuk oglan 5 yasindaydi sunnet ettirdim cok rahattik ne agladi ne birsey 3 gunde nerdeyse tamamen iyulesti sunnet kilodu da almistim

cuma günü birkaç saat çok ağladı, sonra iyiydi ama dün klampı çıkardılar dünden beri çok huysuz ağlıyıp duruyo pipoşda biraz şişti kızardı..

Sonucu gösterdim kızlar
çok şükür hepsi temiz nedenini doktorda anlayamadı.
biraz kitap karıştırdı
sonunda buldu, bazı yiyeceklerden oluyormuş
patates havuç balkabağı sarı şalgam yeşil fasulye kabak pırasa papaya aklımda kalanlar.
bu yiyecekler bazı kişilerin
avuç içi ayak altı ve yüzün orta kısmında sarı renk yapıyormuş.
tam beni tarif ediyo
havucu arada yerm ama patates i çok severim
her türlüsünü sürekli yiyorum
yeşil fasulye dışında diğerlerini yemiyorum zaten.
patatesi kesicem Bi süre bakiyim geçicekmi

Cok gecmis olsun canim Allah beterinden esirgesin amin

oyyy inşaallah tez zamanda iyileşir canım...
ve aleyküm selam ,ne yapıyorn deroş nazlım nasıl kime benziyor,aliş ne yapıyor çocuğun tahtını kaptı kız
gözünaydın çok şükür hepsi temiz çıkmış geçmiş olsun tekrar...
bir süre öyle yap baari geçer belki sarılıklar..artık ne kadar yiyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…