Selam kızlar napıyosunuz.. Sevinç nasıl oldun canım ???
insanın içine sinen bir yerde oturması ne kadar güzel değilmi,inşaallah bende istediğim gibi bir yerde istediğim gibi bir eve sahip olurum..evet epey yerleştim aksilikler olduğu için gecikti ama olsun çok az bir işim kaldı temizliğim bitti şükür divanlarımı yıkattım halılarımıda mis gibi köşe bucak temizleyip yerleştirdim bulaşık makinem bugün servis işini bitirdi oldu en önemliside oydu seperatörüde paketlenmiş nihayet 1 haftaya elimde olur tek ayakkabılık yada portmanto almak kaldı koridora birde oturma odamdaki divanlara divan örtüsü diktiricem çok güzel çiçekli böcüklü bir kumaş beğendim halıyada kilim aldımmı tamam yani alışveriş kısmındayım artık birde buradaki balkonum çok güzel havalar biraz ısınsın balkonumun demirlerine saksıda çiçekler yapıcam alt komşum yapmış çokk hoşuma gitti evin çevresini keşfediyorum hergün bitarafa yürüyorum bugun 850 metre yürüdüm deniz kenarına indim çokk güzeldi diğer tarafındada antalya yat limanı var orası 900 metre mesafede ışıklar caddesi meşhur oda 800 metre kadar falan antalyanın göbeğinde denize çok yakın bir yerdeyim çokk sevdim burayıı çokkk Allah ıma şükürler olsun aklımda olmayacak kadar güzel bir yer nasip etti... Rabbim sağlıklı bir evlat daha nasip eder inşallah bu mutluluğum katlanır geçen sene bu zamanlar hakkaride bana deseler bugunume inanamazdım şükürler olsun Rabbime verdiği bütün güzellikler nimetler için huzurlu yuvam için oğlum kocam için mutluluğumuz en başta sağlığımız için...
gerçekten insan spor yapınca daha zinde oluyor...gözünüz aydın canım Allah tamamına erdirsin
bizde de savan derler beydoşum
heee spora gidiyorum canım haftada üç güne çıkardım hemde bir gün aerobik iki günde hem aerobik hem step
spordan sonra daha zinde hissediyorum ama kolumun ağrısı geçmiyor sabah kazağımı giyerken ters döndü aklım çıktı kas gevşetici iğne yaptığımdan beri daha rahatım ama kolumun ağrısı geçmiyor özelleikle uzatırken giyinirken çok feci ağrıyor acaba sinir sıkışmasımı olmadı bide ortopediye gidecem bıktım doktordan yaaa
bizde karadayıyı izliyoz çok heyecanlı oldu gerçi bazı saçma yönleri var ama bi kere izledim ya sonunu merak ediyorum
ozan nasıl dumoşummmSelam kızlar napıyosunuz.. Sevinç nasıl oldun canım ???
Sukur iyiyim cnm kiz ozanin çükü nasil oldu anestezi verdilermi nasil yaptilar
cuma günü birkaç saat çok ağladı, sonra iyiydi ama dün klampı çıkardılar dünden beri çok huysuz ağlıyıp duruyoinsanın içine sinen bir yerde oturması ne kadar güzel değilmi,inşaallah bende istediğim gibi bir yerde istediğim gibi bir eve sahip olurum..
sen böyle güzel anlatınca oraya yerleşesim geldimutluluğunuz hep daim olsun canım...
gerçekten insan spor yapınca daha zinde oluyor...
aman saracım dikkat et belki çok kas gevşetici kullanıyorsun diye olmuştur kolunun ters dönmesi...
bizde merak ediyoruz karadayının sonunu ama gerçekten bayağı saçmalamaya başladılar..
ozan nasıl dumoşummm
Tsh serum diye Bi sonuç çok yüksek çıkmış
şimdi sıra bekliyorum doktora gostereceğim
cuma günü birkaç saat çok ağladı, sonra iyiydi ama dün klampı çıkardılar dünden beri çok huysuz ağlıyıp duruyopipoşda biraz şişti kızardı..
Selam kızlar
ayy öyle sandım valla daha doktora göstermeden netten tedavisini araştırdım.Troit hormonu degilmi o
Sonucu gösterdim kızlar
çok şükür hepsi temiz nedenini doktorda anlayamadı.
biraz kitap karıştırdı
sonunda buldu, bazı yiyeceklerden oluyormuş
patates havuç balkabağı sarı şalgam yeşil fasulye kabak pırasa papaya aklımda kalanlar.
bu yiyecekler bazı kişilerin
avuç içi ayak altı ve yüzün orta kısmında sarı renk yapıyormuş.
tam beni tarif ediyo
havucu arada yerm ama patates i çok severim
her türlüsünü sürekli yiyorum
yeşil fasulye dışında diğerlerini yemiyorum zaten.
patatesi kesicem Bi süre bakiyim geçicekmi
oyyy inşaallah tez zamanda iyileşir canım...cuma günü birkaç saat çok ağladı, sonra iyiydi ama dün klampı çıkardılar dünden beri çok huysuz ağlıyıp duruyopipoşda biraz şişti kızardı..
ve aleyküm selam ,ne yapıyorn deroş nazlım nasıl kime benziyor,aliş ne yapıyor çocuğun tahtını kaptı kızSelam kızlar
gözünaydın çok şükür hepsi temiz çıkmış geçmiş olsun tekrar...Sonucu gösterdim kızlar
çok şükür hepsi temiz nedenini doktorda anlayamadı.
biraz kitap karıştırdı
sonunda buldu, bazı yiyeceklerden oluyormuş
patates havuç balkabağı sarı şalgam yeşil fasulye kabak pırasa papaya aklımda kalanlar.
bu yiyecekler bazı kişilerin
avuç içi ayak altı ve yüzün orta kısmında sarı renk yapıyormuş.
tam beni tarif ediyo
havucu arada yerm ama patates i çok severim
her türlüsünü sürekli yiyorum
yeşil fasulye dışında diğerlerini yemiyorum zaten.
patatesi kesicem Bi süre bakiyim geçicekmi
Banada dökçay içiyom
burdayimsevoşşş burdasın yoksa yok
tamam töküyomBanada dök
burdayim
ellerine sağlıkYayla corbasi yaptim
yanina Davik zote yapcem
sevo, kardeşin nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?