Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kaynos oglani aramisti karnesini sormaya aksam geleceğimizi duydu ya demesinmi yemeğe balik yapimmi kadina ogretemedik ben balik yyemiyom pessssssssss
kız balık iyidir hemde zahmetli. Tabi sevmediğinizi bildiği için başka bişey yapması lazım.
Bu yaptığı tatlı su balığımı?
Ben tatlı su baligini sevmem..ama hamsi ve diğer tum balıkları ve deniz ürünlerini severim.. ben hiç yemedim bu hamisligimde balıkdan zehirlenmistim çok eskiden ondan beri tedirginim. Gebelikdede risk almak istemiyorum genelde. Ama normal zamanlarda yerim

dualarım seninle canım bebeğine sağlık bir şekilde hayırlısı ile en hayırlı zamanda kavuşursun inşaallah..ahh ah deroşum zamana bak su gibi geçiyor seninle ilk tanışıp konuştuğumuz zamanlar geldi aklıma dün gibi...

hemde çok gurur kırıcı
inşaallah düzelir canım ,içinin ve kafanın rahat olması senin ve bebeğinin açısından çok iyi RABBİM büyük inşaallah bebeğine sağlıkla ve hayırlısıyla kavuşursun...
Okuldan geldik karnemizin hepsi çok iyi dolandik geldik aksamada kaynos gidecez on gün olacak gitmiyorduk
hakoşu tebrik ediyorum ve öpüyorum,aferin ona..
bizde 3 haftadır gitmiyok

Kaynos oglani aramisti karnesini sormaya aksam geleceğimizi duydu ya demesinmi yemeğe balik yapimmi kadina ogretemedik ben balik yyemiyom pessssssssss
inada mı yapıyor kız bu kadın
çok geçmiş olsun canım ,sen geceden başlamadınmı o ilaca..

inşallah canim benim ... bende unutmuyirum hic topikdeki eski GünlerimizI.... ilk göz ağrımsin sen benim topikde.. yerin bambaşka. Herzaman dualarimdasin.

zaman evet su gibi geçiyor. Ama geçerken de bazen böyle desiyorda geçiyor. Hep stres inanirmisin.. bi gün korkular dan ve endişelerden kurtulup yaşadığım anın keyfini cikartabilcekmiyim acaba. Artık o kadar yoruldumki... Rabbime şükürler olsun tabiki..

evet aşkım çok gurur kırıcı

sevooş hakoşu bende teprik ediyoruuuummm
aferin ona
hepsi çok iyiymiş.
iyice değiştirdiler sistemi
börülcenin çocukları da almış karneleri
rakamla değil yazıyla iyi veya çok iyi yazıyo.
çok tıhafsıdım
4e gideninkinde de ortalaması alınmış değişik rakamlar
pehh

canım ya tuh geçmiş olsun

Teşekkürler evet öyle
ne kizartmis karışık derken?
Pattis karnabahar patlican biber felan
Bunalimdami beydos?
Ayrıca 5 değil 2 gün var
Ozaman test yapmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…