kız balık iyidir hemde zahmetli. Tabi sevmediğinizi bildiği için başka bişey yapması lazım.Kaynos oglani aramisti karnesini sormaya aksam geleceğimizi duydu ya demesinmi yemeğe balik yapimmi kadina ogretemedik ben balik yyemiyom pessssssssss
dualarım seninle canım bebeğine sağlık bir şekilde hayırlısı ile en hayırlı zamanda kavuşursun inşaallah..ahh ah deroşum zamana bak su gibi geçiyor seninle ilk tanışıp konuştuğumuz zamanlar geldi aklıma dün gibi...Kızlar kadın doğum acile gittik.
Şimdi hastaneden geldik
çünkü akıntım akşam üzeri çoğaldı
Nst'ye bagladilar
Akıntı normal akıntıymis...
Ama belki enfeksiyondur dedi ve örnek aldı laboratuara gönderecek... 72 saat sonra sonuçlar cikacak...haber verecekler. AkıntıySa antibiyotik verecekler..
Bende haberler böyle...
Dua edin benim için
hemde çok gurur kırıcıHaberlerde Bi hatun çıktı sevdiği adam tarafından reddedildiği için bilmem kaç kilodan bilmem kaç kiloya duşmuş
gööyaaaa guzelleşmiş
herif bilmem kaç kilodan bilmem kaç kiloya düşen hatunu pişman olup aramış.
ne kadar ayıııp ne kadar aşağılık Bi duruuuum.
kızda geri döndüyse tüh onun suratına
saçmalığın dik alası
inşaallah düzelir canım ,içinin ve kafanın rahat olması senin ve bebeğinin açısından çok iyi RABBİM büyük inşaallah bebeğine sağlıkla ve hayırlısıyla kavuşursun...Bizde durum aynı canım valla plasenta previa totalist ile uğraşıyorm doktor düzelir demişti ama iyice ilerlemiş rahim ağzını tamamen kapatmış geçenlerde şiddetli kanama oldu geceyi hastanede geçirdm doktor yine olursa doğuma kadar durmaz bu da çok tehlikeli tabi birazcık korkum var ama niyeyse içim çok rahat deli cesareti heralde :)
hakoşu tebrik ediyorum ve öpüyorum,aferin ona..Okuldan geldikkarnemizin hepsi çok iyi dolandik geldik aksamada kaynos gidecez on gün olacak gitmiyorduk
inada mı yapıyor kız bu kadınKaynos oglani aramisti karnesini sormaya aksam geleceğimizi duydu ya demesinmi yemeğe balik yapimmi kadina ogretemedik ben balik yyemiyom pessssssssss
çok geçmiş olsun canım ,sen geceden başlamadınmı o ilaca..Dun aksam yazmak icin elime almistim teli sonra yegen faceye girmek icin istedi bende sonra unutmusum bugunde anca otobuste firsat bulabildim .dun cekildi kolonoskopi ama tam temizlik olmadigi icin. Hic birsey gorunmemis 15 gun sonta tekrar edelim demis doktor ablama ben baygindim cunku..islem zor degilde oncesindeki hazirlik cok zor surekli ishal tansiyonum dustu bayilcaktim az kalsin kendime zor geldim oluyorum sandim
inşallah canim benim ... bende unutmuyirum hic topikdeki eski GünlerimizI.... ilk göz ağrımsin sen benim topikde.. yerin bambaşka. Herzaman dualarimdasin.dualarım seninle canım bebeğine sağlık bir şekilde hayırlısı ile en hayırlı zamanda kavuşursun inşaallah..ahh ah deroşum zamana bak su gibi geçiyor seninle ilk tanışıp konuştuğumuz zamanlar geldi aklıma dün gibi...
noldu kuşum canın mı sıkıldı
evet aşkım çok gurur kırıcıhemde çok gurur kırıcı
inşaallah düzelir canım ,içinin ve kafanın rahat olması senin ve bebeğinin açısından çok iyi RABBİM büyük inşaallah bebeğine sağlıkla ve hayırlısıyla kavuşursun...
hakoşu tebrik ediyorum ve öpüyorum,aferin ona..
bizde 3 haftadır gitmiyok
inada mı yapıyor kız bu kadın
çok geçmiş olsun canım ,sen geceden başlamadınmı o ilaca..
ne kizartmis karışık derken?Karisik kizartma yapmis
Bunalimdami beydos?Bata 5 vardır bunalima girdiğine gore
iyi yaptın kız hayırlı olsunŞuan öyle yaptım zaten baktım ki olmuyor alışmışım yapıverdm :)
canım ya tuh geçmiş olsunDun aksam yazmak icin elime almistim teli sonra yegen faceye girmek icin istedi bende sonra unutmusum bugunde anca otobuste firsat bulabildim .dun cekildi kolonoskopi ama tam temizlik olmadigi icin. Hic birsey gorunmemis 15 gun sonta tekrar edelim demis doktor ablama ben baygindim cunku..islem zor degilde oncesindeki hazirlik cok zor surekli ishal tansiyonum dustu bayilcaktim az kalsin kendime zor geldim oluyorum sandim
Teşekkürler evet öyleevet aşkım çok gurur kırıcı
sevooş hakoşu bende teprik ediyoruuuummm
aferin ona
hepsi çok iyiymiş.
iyice değiştirdiler sistemi
börülcenin çocukları da almış karneleri
rakamla değil yazıyla iyi veya çok iyi yazıyo.
çok tıhafsıdım
4e gideninkinde de ortalaması alınmış değişik rakamlar
pehh
Pattis karnabahar patlican biber felanne kizartmis karışık derken?
Ozaman test yapmistirBunalimdami beydos?
Ayrıca 5 değil 2 gün var
patates biber domates falandırne kizartmis karışık derken?
test yapmamıştır yapsa söylerdiTeşekkürler evet öyle
Pattis karnabahar patlican biber felan
Ozaman test yapmistir
Sana yağ olsunpatates biber domates falandır
belki bide kabak mabaktır heralde deroş nolcak
balıkta varsa bilemem.
kız sevoş afiyet şeker yağ olsun
gül gibi kızartma ne güzel.
biri yapsa da bende yesem
test yapmamıştır yapsa söylerdi
hem heray test mi yapılır ayol
yapılır walla öyle bir yapilirki hemde.test yapmamıştır yapsa söylerdi
hem heray test mi yapılır ayol
Bende çok severim kizartmayipatates biber domates falandır
belki bide kabak mabaktır heralde deroş nolcak
balıkta varsa bilemem.
kız sevoş afiyet şeker yağ olsun
gül gibi kızartma ne güzel.
biri yapsa da bende yesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?