- 9 Temmuz 2014
- 188
- 68
- 53
maşallah hadi bakalım.
Bi bakmışsın ki doğurmuşsun
zaman öyle çabuk geçiyor ki.
bizde iyiyiz cnm napalım
aynı sohbetlere devam.
sen annene gidince mi girebiliyordun,kkya.
cebine net paketi alsana kuşum
bilmiyorum inşallah dediğin gibidir
uyuz memleket...
hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım da tek istediğim bu... nst'ye bağladılar sancı çıkmadı. Alttan muayene ettiler rahim ağzı kapalı dediler. Doğum işareti yok. Suyun gelirse veya sancin olursa hemen hastaneye gelirsin dediler.
Dua edinde accuk daha hayırlısı ile dursun içerde biraz...
seninde cuman mübarek olsun hayırlı bi gün olsun inşallah hepimizi için
Sağol canim Rabbim sana ve tüm isteyenlere sorunsuz bi gebelik versin sağlıklı hayırlı evlatlar kucağımiza alalım inşallah. Amin.Çok geçmiş olsun Rabbim bi avazda kurtarsın
oğluna aferin tebrik ediyorum canimOkuldan geldikkarnemizin hepsi çok iyi dolandik geldik aksamada kaynos gidecez on gün olacak gitmiyorduk
Sağol canim Rabbim sana ve tüm isteyenlere sorunsuz bi gebelik versin sağlıklı hayırlı evlatlar kucağımiza alalım inşallah. Amin.
oğluna aferin tebrik ediyorum canim
10 gün çok uzun biz on gün gitmesek başımıza taş yagdirirlarama artık bende bu vakitten sonra gidememmm şu 10 gün önemli benim için. Rabbim kolaylik verir inşallah. Dua edin kızlar ne olur
Okuldan geldikkarnemizin hepsi çok iyi dolandik geldik aksamada kaynos gidecez on gün olacak gitmiyorduk
Sağol canim Rabbim sana ve tüm isteyenlere sorunsuz bi gebelik versin sağlıklı hayırlı evlatlar kucağımiza alalım inşallah. Amin.
oğluna aferin tebrik ediyorum canim
10 gün çok uzun biz on gün gitmesek başımıza taş yagdirirlarama artık bende bu vakitten sonra gidememmm şu 10 gün önemli benim için. Rabbim kolaylik verir inşallah. Dua edin kızlar ne olur
Deroş saka gibi herif hic lafini etmiyor ben dedim gidelim oğlan karneyi göstersin hem yarin adanaya gidecez demesinmi
Gidesim yok onlar kizlariyla ilgilensin
inşallah aminnnnn canimbenim. Inşallah Rabbim dualarimizi yüce katında kabul eder inşallahDeroş um dualarim seninle insallah vaktinde gelir bebegin saglikla sihhatle insallah cuma yüzü suyu hurmetine
superrrmiss walla çok iyi. Demekki o da biseyleri görüyor farkına varıyor. Zaten biz gidelim deyince eslerimize geri tepiyo istemiyolar ama bizim gitmek istemedigimizi bilsinler duyguları coşuyor önüne geçilmez hal alıyor. Ben mesela bazen derim annenleri ara bakalım nasillarmis vs falan öyle dedigimi duydukca adamın ara isteği gelmiyor. Bazen hatta arasana dediğimde aramiyor bile..öyle gecistiriyor. Rabbim hayırlısıni nasip etsin hakkimizda. Ins.Deroş saka gibi herif hic lafini etmiyor ben dedim gidelim oğlan karneyi göstersin hem yarin adanaya gidecez demesinmi
Gidesim yok onlar kizlariyla ilgilensin
herhalde bu hafta gidemem artıkinşallah sağlıkla kucağına alırsın canım sen şimdi kaynoşu falan boş ver
en kötüsü kendisinin yalnız gitmesi zaten bana göre. Onların istediği o..adamda doğruyu görmeye başlamış demekki başlamışsa sende çok gidelim gidelim deyip yeniden oraya ayağını alıştırma
aah aaaah benimkide görecekmi gerçekleri acep
gerçi bende gitmesem hiç gidelim demez kendi gider ama istisnasız
adamda doğruyu görmeye başlamış demekki başlamışsa sende çok gidelim gidelim deyip yeniden oraya ayağını alıştırma
aah aaaah benimkide görecekmi gerçekleri acep
gerçi bende gitmesem hiç gidelim demez kendi gider ama istisnasız
Kiz dermiyim hic bugün gitmeniz gerekiyi başka zaman adini anmam
Kaynos oglani aramisti karnesini sormaya aksam geleceğimizi duydu ya demesinmi yemeğe balik yapimmi kadina ogretemedik ben balik yyemiyom pessssssssss
Dun aksam yazmak icin elime almistim teli sonra yegen faceye girmek icin istedi bende sonra unutmusum bugunde anca otobuste firsat bulabildim .dun cekildi kolonoskopi ama tam temizlik olmadigi icin. Hic birsey gorunmemis 15 gun sonta tekrar edelim demis doktor ablama ben baygindim cunku..islem zor degilde oncesindeki hazirlik cok zor surekli ishal tansiyonum dustu bayilcaktim az kalsin kendime zor geldim oluyorum sandim
yuuuuh yaaaaa can çıkar huy çıkmaz diye boşuna demiyolar
Dun aksam yazmak icin elime almistim teli sonra yegen faceye girmek icin istedi bende sonra unutmusum bugunde anca otobuste firsat bulabildim .dun cekildi kolonoskopi ama tam temizlik olmadigi icin. Hic birsey gorunmemis 15 gun sonta tekrar edelim demis doktor ablama ben baygindim cunku..islem zor degilde oncesindeki hazirlik cok zor surekli ishal tansiyonum dustu bayilcaktim az kalsin kendime zor geldim oluyorum sandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?