Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Esime gecmis plsuna babaannemle babamlar geldi gunicinde ugrayamadim o yuzden derosss sagaalim al bebegini kucagina srn hazirlikli ol seninki niyeti bozmus belli saglicakla gelsin inşallah. ..sara saga sola baksaydin odada bi kamera falan olmasin kadin kamera sakasi gibi iyi gortlagina yapismamissin aferin sana suursiz doktor.. bizim ev isi yatti tasinamiyorum yinr hayirlisi esimin ayagi epey iyilesti 10 gun raporlu..kaynim işe girdi biray daha bizde sonra ev tutup gidecek artik insallah. ..sevonc beydagli sizide unutmafim ama gecmisi tM omuyamadim nasilsiniz

Kızlar kadın doğum acile gittik.
Şimdi hastaneden geldik
çünkü akıntım akşam üzeri çoğaldı
Nst'ye bagladilar
Akıntı normal akıntıymis...
Ama belki enfeksiyondur dedi ve örnek aldı laboratuara gönderecek... 72 saat sonra sonuçlar cikacak...haber verecekler. AkıntıySa antibiyotik verecekler..
Bende haberler böyle...
Dua edin benim için

hımm bak normal akıntı çıktı
müneccim sevoş hemen ortalığı velveleye veriyo
gördü mü bak
hayırlısı olsun kuşum

Haberlerde Bi hatun çıktı sevdiği adam tarafından reddedildiği için bilmem kaç kilodan bilmem kaç kiloya duşmuş
gööyaaaa guzelleşmiş
herif bilmem kaç kilodan bilmem kaç kiloya düşen hatunu pişman olup aramış.
ne kadar ayıııp ne kadar aşağılık Bi duruuuum.
kızda geri döndüyse tüh onun suratına
saçmalığın dik alası

Cnm çok ggeçmiş olsun dikkat et suyu bol tuket niye 72 saat sonra cikiyor bu Nasil memleket anlamadim iyiki acile gitmissin pehhhh
Basak karisi begenmedigin sevos ne zaman doguracagini bile bilmişti senin.
Hafife alma istersen
Bu karininda sonucu cikmadan doğurursa sasirma

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ama sen her ana doğuma hazırlıklı ol

Bizde durum aynı canım valla plasenta previa totalist ile uğraşıyorm doktor düzelir demişti ama iyice ilerlemiş rahim ağzını tamamen kapatmış geçenlerde şiddetli kanama oldu geceyi hastanede geçirdm doktor yine olursa doğuma kadar durmaz bu da çok tehlikeli tabi birazcık korkum var ama niyeyse içim çok rahat deli cesareti heralde :)

hımm bak normal akıntı çıktı
müneccim sevoş hemen ortalığı velveleye veriyo
gördü mü bak
hayırlısı olsun kuşum
bilmiyorum inşallah dediğin gibidir

uyuz memleket...
hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım da tek istediğim bu... nst'ye bağladılar sancı çıkmadı. Alttan muayene ettiler rahim ağzı kapalı dediler. Doğum işareti yok. Suyun gelirse veya sancin olursa hemen hastaneye gelirsin dediler.
Dua edinde accuk daha hayırlısı ile dursun içerde biraz...

geçmiş olsun canım dikkat et kendine ama sen her ana doğuma hazırlıklı ol

herkesin cuması mübarek olsun
seninde cuman mübarek olsun hayırlı bi gün olsun inşallah hepimizi için

Evet anlamadım bile bide bi hafta önden gidiyor 3.5 aylık oldum :) e maşallah sen nasılsın özledim konuşmanızı :)
maşallah hadi bakalım.
Bi bakmışsın ki doğurmuşsun
zaman öyle çabuk geçiyor ki.
bizde iyiyiz cnm napalım
aynı sohbetlere devam.
sen annene gidince mi girebiliyordun,kkya.
cebine net paketi alsana kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…