• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben hep burdayim:110:

heee heee:110:

çok geçmiş olsun canim. Allahım şifa versin. Çocuklara kadar indi kalp krizi. Rabbim çocuklarımizi korusun inşallah..

aynen hiç saglikli değil tüketiklerimiz malesef. Hepsi hormonlu ilacli:KK14:

heeee ama kalbim burda hep ben onu kastetmistim:110:

sabah Günaydın yazarken. Benim de dilime dolandı hatta buraya yazacakdim yazmadım. :KK14:
sağol canım,amin...
aerobikten geldim yemeğimi hazırladım kocişimi bekkiyom şimdi gelir yemeğimizi yer duşa gireriz sonra bi daha duşa gireriz sonra bide sabahnan duaşa gireriz :KK8::KK8::KK8::KK8::KK22::KK22::KK22::KK22::KK70::KK70::KK70::KK70:
abowww birde bana diyordun,hem öncesinde hem sonrasındamı duşa giriyon diye:KK22:beline kuvvet kardeş:KK45:
Selamlar giremedim burayada pazartesi ablama geldim dun doktora gittim ultrasyon, kan ve idrar tahlilleri temiz cikti yarinda kolonoskopi yapilacak biran once onuda atlasam sag salim:KK51:
inşaallah kolay atlatırsın bugünü canım,diğer sonuçların gibi buda temiz çıkar inşaallah ...
Günaydın kızlar

Biz 4 den beri ayakdayiz..:KK12:

Bizim oglanin uykusu kacmis:mad:

Şimdi de ayagimda salliyom:110:
ay çok zor yaa,sanada günaydın gerçi sen kör karanlıkta kalkmışsın ya neyse:eek:

miraç meraklı,meraklı nereye bakıyor öyle belliki aisinin elinde bir şey var..
bu çocuklar nereye bakıyor:KK59:

çocuklu ailede çamaşır bitmiyor demekki:110:
başka işin varmı böön ne yemek yapacan,benimde pazar var ama hiç gitmek istemiyorum:KK14:
Bitmiyiii yavas yavas canta hazirlicam cunku yarin oglanin okuluna gidecem dolu is var dunden yemegim var
miraç meraklı,meraklı nereye bakıyor öyle belliki aisinin elinde bir şey var..
bu çocuklar nereye bakıyor:KK59:
Bana bakiyiii

Bitmiyiii yavas yavas canta hazirlicam cunku yarin oglanin okuluna gidecem dolu is var dunden yemegim var

Bana bakiyiii
evet yarın karne günü çocuklar ne heyecanlıdır şimdi hemde tatil var diye sevinçlii:KK16:
bende mutfağı toplayıp, saçıma boyamı şimdimi sürsem acep aşkamamı bıraksam bilemedim...

Allah bozmasin canim benim. Hep böyle mutlu olun inşallah. Biz walla o işlerden elimizi ayagimizi çektik. Malum hamilelikten dolayı. Şafak az kaldı ama

amin canım

Sollamis bile bacimmmm:eek::eek:

Maasallah maasallahhhh:nazar:Allah bozmasin

Dogumdan sonra hemen duzelecegini saniyosan yaniliyosun helede iki cocukla:KK14::KK53::KK47::confused:

amin canım

sağol canım,amin...

abowww birde bana diyordun,hem öncesinde hem sonrasındamı duşa giriyon diye:KK22:beline kuvvet kardeş:KK45:

inşaallah kolay atlatırsın bugünü canım,diğer sonuçların gibi buda temiz çıkar inşaallah ...

ay çok zor yaa,sanada günaydın gerçi sen kör karanlıkta kalkmışsın ya neyse:eek:

sağol canım

sara çok yoruldu zaar,bu sabah gelememiş:KK22:

yok tatlım yorgunluktan değil bir sürü aksilik oldu yazacam birazdan

merhaba kızlar
bugün aksiliklerle güne başladım sabah arabamıza bindik hastaneye gitmek için bugün diyetisyen kontrolüm vardı çünkü iki kere kazadan kılpayı kurtulduk yolumuzdan giderken karşıdan gelen arabalar yönlerini bize doğru değiştirince Allah korudu bizi yetmemiş gibi arabadan inerken yere bir kapaklandım dizlerim kırıldı sandım ağrısından dakikalarca kendime gelemedim gelincede ağlama krizi tuttu çocuklar gibi ağladım eşimde çok korktu bişey oldu diye sonra diyetisyene gittim kilo vermediğim gibi kilo almışım 400 gr kadar yemediğim laf kalmadı ben bi daha bu diyetisyene bi daha gelmem diye içimden geçirirken sana bir on beş gün süre veriyorum kilo verdin verdin vermedin bir dahada seni kabul etmiyorum dedi bana ben aynen şok ben sana bu kadar vakit ayıramam dedi sanki bedava bakıyor dünyanın parasını ödüyorum her gittiğimde bide bu kiloyla yaşında geçiyor çocuksuz çocuksuz kuru kuru kalırsın öyle haberin olsun dedi ben dizimin ağrısından kıvranırken bide bunları dinlerken sinirlerim boşaldı ağlamaya başladım böle ağlayarak sızlayarak bi yere varamazsın dedi ruhsuz insan ki bu insanda bir bayan kadının halinden kadın anlar lafı bi kere daha yalan oldu benim nazarımda çcouk isterkende hayırlı ve sağlıklı olsun diye dua etmeliymişim ne sakat çocuklar varmış falan filan baktımki kendini alakadar etmeyen konularda ahkam kesmeye başlıyor çok şükür inançlı biriyim nasıl dua etmem gerektiğini biliyorum dedim ve çıktım odasından
bugün diyet miyet yapmıyorum bundan sonra benim bildiğim bana yeter bildiğim gibi sağlıklı beslenerek kilo verecem
haaa birde bana diyorki kahvaltıda yumurta ve peyniri beraber yedinmi evet dedim işte bundan kilo almışsın ya haşlanmış yumurtayla peynir kilo yaparmı yediğim peynirde kibrit kutusunun 1/4 ü kadar tövbe yarabbim yaaaa
işte benden haberler böyle.............................

Cnm çok ama çok geçmiş olsun Rabbim beterinden esirgesin ben olsam o Dr kesinlikle şikayet ederdim HADSiZz yuhhhhhh
Terbiyesize bak deli oldum resmen yuhhhh özel hastanemi gittiğin yer poliklinikmi deli etti bu Dr beni salak sşey
merhaba kızlar
bugün aksiliklerle güne başladım sabah arabamıza bindik hastaneye gitmek için bugün diyetisyen kontrolüm vardı çünkü iki kere kazadan kılpayı kurtulduk yolumuzdan giderken karşıdan gelen arabalar yönlerini bize doğru değiştirince Allah korudu bizi yetmemiş gibi arabadan inerken yere bir kapaklandım dizlerim kırıldı sandım ağrısından dakikalarca kendime gelemedim gelincede ağlama krizi tuttu çocuklar gibi ağladım eşimde çok korktu bişey oldu diye sonra diyetisyene gittim kilo vermediğim gibi kilo almışım 400 gr kadar yemediğim laf kalmadı ben bi daha bu diyetisyene bi daha gelmem diye içimden geçirirken sana bir on beş gün süre veriyorum kilo verdin verdin vermedin bir dahada seni kabul etmiyorum dedi bana ben aynen şok ben sana bu kadar vakit ayıramam dedi sanki bedava bakıyor dünyanın parasını ödüyorum her gittiğimde bide bu kiloyla yaşında geçiyor çocuksuz çocuksuz kuru kuru kalırsın öyle haberin olsun dedi ben dizimin ağrısından kıvranırken bide bunları dinlerken sinirlerim boşaldı ağlamaya başladım böle ağlayarak sızlayarak bi yere varamazsın dedi ruhsuz insan ki bu insanda bir bayan kadının halinden kadın anlar lafı bi kere daha yalan oldu benim nazarımda çcouk isterkende hayırlı ve sağlıklı olsun diye dua etmeliymişim ne sakat çocuklar varmış falan filan baktımki kendini alakadar etmeyen konularda ahkam kesmeye başlıyor çok şükür inançlı biriyim nasıl dua etmem gerektiğini biliyorum dedim ve çıktım odasından
bugün diyet miyet yapmıyorum bundan sonra benim bildiğim bana yeter bildiğim gibi sağlıklı beslenerek kilo verecem
haaa birde bana diyorki kahvaltıda yumurta ve peyniri beraber yedinmi evet dedim işte bundan kilo almışsın ya haşlanmış yumurtayla peynir kilo yaparmı yediğim peynirde kibrit kutusunun 1/4 ü kadar tövbe yarabbim yaaaa

İnsani motive edip destek olacagina manyaga bak bu kadin niye kilo verememiş bir arastir nerde hata yapmissiniz :63: kendi suçunu baskasina yükle ohhhhhhhh:63: Dr olacak birde:110:

merhaba kızlar

sarà'cim çok ama çok geçmiş olsun bitanem. Rabbim korusun sizi.

Diyetisyene gelince. Neden izin verdin seni bu kadar rencide etmesine. Diyetisyen olabilir ama insan olamamış. Hele çocuk konusunda öyle konuşup seni kırmasını kınıyorum. Hadsiz kendini bilmeyen birisiymis.

Üzme kendini. Ona da bi daha gitme bence.

Aslında gıcıklik olsun diye söyle deseydin.. ''size gelmeden önce daha iyi kilo veriyordum. Demekki sizin yetersiźliginiz deyip çıksaydin canim. Seni bu kadar üzmeye hakkı yok.
Tamam geçen sefer sana biraz kizmisti kilo vermediğin için ama bu kadar ileriye gitmemisti. Bizde hatta burdakiler sana kilo vermen için gaz vermeye çalışmış diye yorumlar yapmıştık. Ama bugünkü resmen hadsizlik.

Üzme kendini yoluna başka biriyle devam edersin ya da kendin yaparsın. Sonuçta senin bilgin yeterince var

Back