Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kızlar benden de akıntı gelmişti öğlene doğru. Beyaz mukus gibi sümuksu yapışkan tarzda yani...korkTüm bende.
Kalktik kliniğe gittik. Hemsireye sorduk. Hemşire dedi bu doğumun belirtiside olabilir dedi.

aynen canım ama hasta haklarına şikayet ettik
Ohhhhh içim rahaladi
Kızlar benden de akıntı gelmişti öğlene doğru. Beyaz mukus gibi sümuksu yapışkan tarzda yani...korkTüm bende.
Kalktik kliniğe gittik. Hemsireye sorduk. Hemşire dedi bu doğumun belirtiside olabilir dedi.

Anaaaaammmmm nisanin gelmiş Deroş
Eeee ne yaptinizz dr bakmadimi ne dedilerrr kizzz geliyor ismi olmayan

aboooow canım doğum erkenmi olacak dikkat et kuzum hadi hayırlısıyla bi avazda inşallah kucağına al bebeğini

çüşşşşşşş kırıssssssssss ohaaaaaaaaaaaaa
bu ne be deli miydi bu karı
paranla rezil olmak işte bu
ben olsam ağzına iki tane çarptıydım
kimsin lan sen.
tobe estağfur saçmalığın dik alası!!!

geçmiş olsun ayrıca saracım

çok sinirlendim valla

[QUOTE=''sevinc007, post: 39020076, member: 190560"]Adsiz geliyor kizlarrrrrrr kaç haftalık oldun Deroş[/QUOTE]
Yarın 37olucaz insallah

sağol canım diyetisyen maceramda böylelikle bitti

nişan beyaz olurmuki be
hadi hayırlısı deroşum eğer nişansa
yarın doğum edersin

Nasılsınız kızlar herşey yolundadr umarım :)
sağol canım, sen nasılsın asıl ne oldu son durumlar ne prolem halloldumu...
çok geçmiş olsun saracım ALLAH korumuş sizi verilmiş sadakanız varmış...

diyetisyenede ne diceğimi bilemedim bazı doktorlar yada statü sahibi insanlar kendilerini o kadar üstün görüyolarki onları anlamak çok güç..
halbuki insana hizmet vermek için bu mesleği yapıyor,insanı rencide edip küçümsemeye değil onun, kimsenin hakkı yok...başka diyetisyenmi yok kendi böyle,böyle kaybeder...diploma alıp doktor olmuş ama İNSAN olamamış..
abboowwwwwwderoş dikkat et kız mı geliyor yosam bu onun ayak sesleri olsa gerek...

çok haklısın canım banada hep böyleleri denk geliyo

ben ne diyeceğimi buldum hemen bak
çüşş kırıss oha

Zamanida vardı daha ama hayırlısı artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…