onuda yaptım canım,saat 1 de yemeği ocağa koymuştum malum geç pişiyor diye. ve bütün gün boyunlukla ve bel korsesiyle oturdum...
S ARACIMM bazen keşke bende çalışıp iş kadını olsam diye hep iç geçiriyorum ,bence sen hiç şikayet etme boşver senin durum en iyisi..özlemekte haklısın ama inan bana evde olsan sürekli pişman olursun..
sağol canım bugünlerde benim fıtıklar iyice azdı çok zorluyolar beni,yoruluyorum ne yapacağımıda bilmiyorumkıyamam ya seni o kadar iyi anlıyorumki boyun fıtığı benide çok zorluyor geçmiş olsun canım
düdüklü tencerede pişirsen canım daha çabuk pişer
boşver,zamanın yettiği kadar yapıyosun işte..haklısın canım biliyorum ama insan bazende evde olmayı özlüyor hani saat sınırı olmadan yapıp evi işi yapmayı öğleden sonra ev gezmelerine gitmeyi falan hafta sonları iki gün zaten onuda hangisini yapsam diye düşünüyosun yetmiyo ama olsun bende çalışıyor olmaktan mutluyum
yarın sabahta kahvaltıya kardeşlerim gelecek,annemide getirecez sonra burayı boşladı olmasın
sağol canım bugünlerde benim fıtıklar iyice azdı çok zorluyolar beni,yoruluyorum ne yapacağımıda bilmiyorum
benim düdüklüm yok saracım yaa, çocukluğumda annem onda yemek yaparken çok korkardım o yüzden hiç almak istemedim..
zaten erken ateşe koyduğumdan pişti,bayağı uzun sürüyor işmesi ama pişti sonunda ..
boşver,zamanın yettiği kadar yapıyosun işte..
inşaallah doğum izninde bol,bol evde olursun
Heee heee lastikde patladimiseninde gözün bir tek beni görür iftiracışar
bizim burda saatlaerdir elektrik kesikti sinir oldum,ondan hiç uğrayamadım
dudak bu smileyçok oyuncabeğenmedin sandımki beğenmeydebilirsin tatlım menim
ve haklısın çocuk olunca hele bide okul olunca gezmeye gitmek için tatiller gözlenir hep
ne guzelllllllllllyarın sabahta kahvaltıya kardeşlerim gelecek,annemide getirecez sonra burayı boşladı olmasın
saol cnmsevoş miraça geçmiş olsun demek çicuk çok susamışşş
kızlar benim kuzenimin kızı var daha 7 yada 8 yaşında çocuk kalp krizi geçirmiş yoğun bakımdaymış çok üzüldüm ilk defa bu yaşta bir çocuğun kalp krizi yaşadığını duydum çok üzüldüm inşaallah birşey olmaz....
afiyet olsun canım ellerine sağlık
düdüklü büyük kolaylık canım hele benim için 15 dakkada mercimek çorbası hazır mesela diğer yemeklerde kısa sürede pişiyo
kızlar benim kuzenimin kızı var daha 7 yada 8 yaşında çocuk kalp krizi geçirmiş yoğun bakımdaymış çok üzüldüm ilk defa bu yaşta bir çocuğun kalp krizi yaşadığını duydum çok üzüldüm inşaallah birşey olmaz....
Bende çokça kullanirim ama mumbar normal tencerede daha iyi pişiyor cnm duduklude seviyom ben hatta bazi mumbarlar patlayabiliyor kontrol edemiyosun sık sık
ewet çok işim var aniden gelişti bende daha bişey düşünmedim ,birşeyler yaparım artık canımoooo çok işin var yarına desene ne hazırlıklar yapacaksın
sağolasın canım...Heee heee lastikde patladimi
ne guzelllllllllll
saol cnm
Ayyyyyy cokk gecmis olsun cnm
Ya şafi okuyalim bolbol
he bencedeBende çokça kullanirim ama mumbar normal tencerede daha iyi pişiyor cnm duduklude seviyom ben hatta bazi mumbarlar patlayabiliyor kontrol edemiyosun sık sık
sağol canım...amin..aaaaaaaa çok üzüldüm canım geçmiş olsun Allah şifa versin
ne günlere kaldık çocuklar bile kalp krizi geçiriyo hep yediğimiz içtiğimiz şeylerden kaynaklanıyo
amin....Esim 32 yasinda kalp krizi geçirip anjiyo olduydu o zaman dru en genç hastam sen oldun demişti Rabbim beterinden esirgesin amin.
aminEsim 32 yasinda kalp krizi geçirip anjiyo olduydu o zaman dru en genç hastam sen oldun demişti Rabbim beterinden esirgesin amin.
Ben geldim
Hosbulduk canim. Nasılsın?hoşgeldin canım
Hosbulduk canim. Nasılsın?
Benim oğlan biraksa yazacagimda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?