• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bizim mönü değişti
Sen miraç bir biberon suyu iç
Bende meyve yediriyordum kan ilacida verdiydim sen kus bu bir kustu aman Allahim
Ustumuz basimiz hali battaniyesi yastigi herseyler kusmuk oldu bunları yika makinaya at kan ilaci olduğu için butun valiyi iki defa sildim neyseki evde Ariel leke cikarici vardi yoksa bittiydik:KK14::KK14:

Bizim mönü değişti
Sen miraç bir biberon suyu iç
Bende meyve yediriyordum kan ilacida verdiydim sen kus bu bir kustu aman Allahim
Ustumuz basimiz hali battaniyesi yastigi herseyler kusmuk oldu bunları yika makinaya at kan ilaci olduğu için butun valiyi iki defa sildim neyseki evde Ariel leke cikarici vardi yoksa bittiydik:KK14::KK14:

Geçmiş olsun canım cok üzüldüm

Kız sevoşş
benden çok gider oldun memlekete
kıskandım he
dur sömestr tatilinde bende ank.ya gidiyim:KK70:

haklısın aslında cumartesi pazar ya misafir oluyor ya ben gezmelere gidiyorum boş durmuyorum hiç aslında kendimi yoruyorum bazen izin alıp evde sadece dinlensem diyorum daha ikinci günü canım sıkılıyo yine bi gezme çıkarıyorum :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

evde olunca işi işte olunca evi özlüyo insan insanoğlu işte tatmin olmayı bilsek :KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28:
tatmin olsaydık
mutlu olmazdık heralde kuşum
çünkü evde olupta işi özlemeseydin
işe gitmek çok zor gelirdi.
işi özlemk çok şanslı Bi durum.
bende çok ozlerdim , sabah severek uyanırdım.
iş arkadaşlarımı çok seviyordum ah ah

S ARACIMM bazen keşke bende çalışıp iş kadını olsam diye hep iç geçiriyorum ,bence sen hiç şikayet etme boşver senin durum en iyisi..özlemekte haklısın ama inan bana evde olsan sürekli pişman olursun..

Back