• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

onuda yaptım canım,saat 1 de yemeği ocağa koymuştum malum geç pişiyor diye. ve bütün gün boyunlukla ve bel korsesiyle oturdum...

kıyamam ya seni o kadar iyi anlıyorumki boyun fıtığı benide çok zorluyor geçmiş olsun canım

düdüklü tencerede pişirsen canım daha çabuk pişer

S ARACIMM bazen keşke bende çalışıp iş kadını olsam diye hep iç geçiriyorum ,bence sen hiç şikayet etme boşver senin durum en iyisi..özlemekte haklısın ama inan bana evde olsan sürekli pişman olursun..

haklısın canım biliyorum ama insan bazende evde olmayı özlüyor hani saat sınırı olmadan yapıp evi işi yapmayı öğleden sonra ev gezmelerine gitmeyi falan hafta sonları iki gün zaten onuda hangisini yapsam diye düşünüyosun yetmiyo ama olsun bende çalışıyor olmaktan mutluyum

kıyamam ya seni o kadar iyi anlıyorumki boyun fıtığı benide çok zorluyor geçmiş olsun canım

düdüklü tencerede pişirsen canım daha çabuk pişer
sağol canım bugünlerde benim fıtıklar iyice azdı çok zorluyolar beni,yoruluyorum ne yapacağımıda bilmiyorum:KK51:
benim düdüklüm yok saracım yaa, çocukluğumda annem onda yemek yaparken çok korkardım o yüzden hiç almak istemedim..
zaten erken ateşe koyduğumdan pişti,bayağı uzun sürüyor işmesi ama pişti sonunda ..

haklısın canım biliyorum ama insan bazende evde olmayı özlüyor hani saat sınırı olmadan yapıp evi işi yapmayı öğleden sonra ev gezmelerine gitmeyi falan hafta sonları iki gün zaten onuda hangisini yapsam diye düşünüyosun yetmiyo ama olsun bende çalışıyor olmaktan mutluyum
boşver,zamanın yettiği kadar yapıyosun işte..
inşaallah doğum izninde bol,bol evde olursun:KK19:

kızlar benim kuzenimin kızı var daha 7 yada 8 yaşında çocuk kalp krizi geçirmiş yoğun bakımdaymış çok üzüldüm ilk defa bu yaşta bir çocuğun kalp krizi yaşadığını duydum çok üzüldüm inşaallah birşey olmaz....

sağol canım bugünlerde benim fıtıklar iyice azdı çok zorluyolar beni,yoruluyorum ne yapacağımıda bilmiyorum:KK51:
benim düdüklüm yok saracım yaa, çocukluğumda annem onda yemek yaparken çok korkardım o yüzden hiç almak istemedim..
zaten erken ateşe koyduğumdan pişti,bayağı uzun sürüyor işmesi ama pişti sonunda ..

afiyet olsun canım ellerine sağlık

düdüklü büyük kolaylık canım hele benim için 15 dakkada mercimek çorbası hazır mesela diğer yemeklerde kısa sürede pişiyo

seninde gözün bir tek beni görür iftiracışar:63:
bizim burda saatlaerdir elektrik kesikti sinir oldum,ondan hiç uğrayamadım:110:
Heee heee lastikde patladimi:110:
dudak bu smileyçok oyunca:110: :KK56: beğenmedin sandımki beğenmeydebilirsin tatlım menim :KK39:

ve haklısın çocuk olunca hele bide okul olunca gezmeye gitmek için tatiller gözlenir hep
:KK19::KK19:
yarın sabahta kahvaltıya kardeşlerim gelecek,annemide getirecez sonra burayı boşladı olmasın:110:
ne guzelllllllllll
sevoş miraça geçmiş olsun demek çicuk çok susamışşş:KK45:
saol cnm
kızlar benim kuzenimin kızı var daha 7 yada 8 yaşında çocuk kalp krizi geçirmiş yoğun bakımdaymış çok üzüldüm ilk defa bu yaşta bir çocuğun kalp krizi yaşadığını duydum çok üzüldüm inşaallah birşey olmaz....

Ayyyyyy cokk gecmis olsun cnm
Ya şafi okuyalim bolbol:KK43::KK43:

Bende çokça kullanirim ama mumbar normal tencerede daha iyi pişiyor cnm duduklude seviyom ben hatta bazi mumbarlar patlayabiliyor kontrol edemiyosun sık sık

afiyet olsun canım ellerine sağlık

düdüklü büyük kolaylık canım hele benim için 15 dakkada mercimek çorbası hazır mesela diğer yemeklerde kısa sürede pişiyo

aaaaaaaa çok üzüldüm canım geçmiş olsun Allah şifa versin

ne günlere kaldık çocuklar bile kalp krizi geçiriyo hep yediğimiz içtiğimiz şeylerden kaynaklanıyo

Esim 32 yasinda kalp krizi geçirip anjiyo olduydu o zaman dru en genç hastam sen oldun demişti Rabbim beterinden esirgesin amin.

oooo çok işin var yarına desene ne hazırlıklar yapacaksın
ewet çok işim var aniden gelişti bende daha bişey düşünmedim ,birşeyler yaparım artık canım :KK51:
Heee heee lastikde patladimi:110:

:KK19::KK19:

ne guzelllllllllll

saol cnm

Ayyyyyy cokk gecmis olsun cnm
Ya şafi okuyalim bolbol:KK43::KK43:
sağolasın canım...

ister inan,ister inanma kadın yalanmı söylüyok:63:atara atar:63:
karanlıkta mum ışığıyla yemeği kontrol ettim durmadan sinirden kudurdum:63:
Bende çokça kullanirim ama mumbar normal tencerede daha iyi pişiyor cnm duduklude seviyom ben hatta bazi mumbarlar patlayabiliyor kontrol edemiyosun sık sık
he bencede:110:
aaaaaaaa çok üzüldüm canım geçmiş olsun Allah şifa versin

ne günlere kaldık çocuklar bile kalp krizi geçiriyo hep yediğimiz içtiğimiz şeylerden kaynaklanıyo
sağol canım...amin..

Esim 32 yasinda kalp krizi geçirip anjiyo olduydu o zaman dru en genç hastam sen oldun demişti Rabbim beterinden esirgesin amin.
amin....

Back