Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Çalışmak en güzeli canimbenim
Evde durmak bi süreden sonra bayiyo... simdi cocukla mesguluz cok vakit yok ama Çocuklar büyüyünce daha da çok sıkıcı olacak..

eşlerde daha kıymet bilebilir sende evin kazancınq katkıda bulununca...

Günaydın kızlar
Hayırlı günler hepinize

günaydın canım sanada hayırlı günler

yorulmustu yaa daha kendine gelemedi sanırsam...

haklısın canım ama bazen evde olup dinlenmeyi gönlünce iş yapabilmeyi özlüyo insan

Bazı izinlerinde hiç misafir cagirma sadece yat dinlen temizlik yap hevesini al

haklısın aslında cumartesi pazar ya misafir oluyor ya ben gezmelere gidiyorum boş durmuyorum hiç aslında kendimi yoruyorum bazen izin alıp evde sadece dinlensem diyorum daha ikinci günü canım sıkılıyo yine bi gezme çıkarıyorum

evde olunca işi işte olunca evi özlüyo insan insanoğlu işte tatmin olmayı bilsek

Dişyok cnm ya hherşeyi çok erken oldu bir dişi hariç sabahi sabah ettik birde ayaklandi peşinde koşmaktan pert oluyom dun babasıyla yanimizda kafayi sehbaya carpti yine morardi
Sewos hiç dişi cikmadimi daha
Muhtemelen dişin verdiği bir huzursuzluktur.

Kizlar kismetse ctesi adanaya gidiyoruz o yüzden evde is kalsin istemiyorum camasir felan kosturuyorum

ne güzel canım ailenin yanında olmak gibisi yoktur heralde

benimde annemler geliyor pazar günü

Booon ne pisirsem karnibaharim var onu yapayim sebzeli tavuklu
Yanina bulgur pilavi yoğurt tursu

süper menü ellerine sağlık

Dişyok cnm ya hherşeyi çok erken oldu bir dişi hariç sabahi sabah ettik birde ayaklandi peşinde koşmaktan pert oluyom dun babasıyla yanimizda kafayi sehbaya carpti yine morardi

hiiiiiiii geçmiş olsun canım

Yok cnm 15 gün kalmak 1 hafta en fazla on gün durur gelirim kardeşimin düğünü var ya eşya felan bakariz

hayırlı olsun düğününüz canım düğün ne zaman

Ayyyu ne guzel gelsinler tabiiii
13 haziranda cnm dugunumuz

Cnm Sikkin değil hayatim çok yoruluyorum miraç çok zorluyor bu ara gece huzursuz uyku uyutmuyor gunduzde dinlenemiyorum ondandir saol ilgin icin

kıyamam yaaaaa anlıyorum seni canım inşallah biran önce düzelirde miraç paşamız sende rahat edersin

ilgilenmez olurmuyum hiç hepiniz benim akrabam gibisiniz hatta akrabalarımdan daha yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…