abowwww kız keşke yazmasaydım ama birden insan boşbulunup yazıyor işte,yarın pişirecem ALLAH izin verirse yakın olsaydık verirdim bir tabak ne olcekEllerine Saglik Beydoşcanim bir istediki mumbar
abowwww kız keşke yazmasaydım ama birden insan boşbulunup yazıyor işte,yarın pişirecem ALLAH izin verirse yakın olsaydık verirdim bir tabak ne olcek
bişey deel15 tatilde anacim yaparyinede saol
yOldayiz canim az kaldi eve varmamiza ozet geciyore doktor isimi hallettim donusmuayenede yumurtaliklar iyi hicbir sorun yok dedi korunmayi birakin artik dedi buay birakacaktik niyetimiz oyleydi ama i ama esim suclu kovalarken dusmus ayagini burkmus yatiyormus hemen bileti degistirdim yola dustum yigenin ogretmende hastalanmis raporluymus hem okuldaki hem evdeki kutlama iptal oldu kendi aralarinda kutlayacaklar artik nasip degilmis babaannesi halasigil gelir aile arasinda kutlarlar durum bu babamlarda haberi olmustu bize gecmisler yemek falan yapmislar kocise bakiyilermis insallah biranonce iyilesir buarada birde ev bulduk tasinacak gibiyiz buayda bebe calismalari iptal anlasilan hayirlisi olsunNerdesiiiiizzzzz
bişi olmaz kulum ona üzülme sen.abowwww kız keşke yazmasaydım ama birden insan boşbulunup yazıyor işte,yarın pişirecem ALLAH izin verirse yakın olsaydık verirdim bir tabak ne olcek
neyse Allah yüzünü kara çıkarmamıştadı muhteşemdi tarifini istediler canım
peçeteliğimi herkes çok beğeniyor
üç tanesi bebe hatta ikisi ikiz ama diğerleri okul çağında ilk okul üçe dörde giden var evi darma duman ettiler anneleride sağolsun pek ilgilenmediler ama neyseki atlattım bitti
kocacın fırsat vermiyor bellidün kocacım evdeydi giremedim hiç fırsatım olmadı
olsun ya misafir değer biri olsun yeterkimisafirleri rahat ettirecez diye kendimizi helak ediyoruz huyumuz kurusun yapımız böyle değişemeyiz
Burda var yapmasinida biliyom sukurbişey deelniye sen yapamıynmu orda yokmu
bişi olmaz kulum ona üzülme sen.
onun canı her gördüğünü çekiyo
hemen aynısından yapıyo.
yapamazsa kocasına söyler kocası bulur getirir
kuzum yerine kulum yazmışım ayolbişi olmaz kulum ona üzülme sen.
onun canı her gördüğünü çekiyo
hemen aynısından yapıyo.
yapamazsa kocasına söyler kocası bulur getirir
Burda var yapmasinida biliyom sukur
Kiskanccccc yaaaa
Yolda
yOldayiz canim az kaldi eve varmamiza ozet geciyore doktor isimi hallettim donusmuayenede yumurtaliklar iyi hicbir sorun yok dedi korunmayi birakin artik dedi buay birakacaktik niyetimiz oyleydi ama i ama esim suclu kovalarken dusmus ayagini burkmus yatiyormus hemen bileti degistirdim yola dustum yigenin ogretmende hastalanmis raporluymus hem okuldaki hem evdeki kutlama iptal oldu kendi aralarinda kutlayacaklar artik nasip degilmis babaannesi halasigil gelir aile arasinda kutlarlar durum bu babamlarda haberi olmustu bize gecmisler yemek falan yapmislar kocise bakiyilermis insallah biranonce iyilesir buarada birde ev bulduk tasinacak gibiyiz buayda bebe calismalari iptal anlasilan hayirlisi olsun
olsun ya misafir değer biri olsun yeterki
bu yorgunluklar tatlı yorgunluklar
ne bilek tarif istedim vermedinBurda var yapmasinida biliyom sukur
Kiskanccccc yaaaa
He bende tam aynısını yazacaktım tövbe tövbekuzum yerine kulum yazmışım ayol
tobe estağfur
çok geçmiş olsun canım herşeyin hayırlısı. ..Yolda
yOldayiz canim az kaldi eve varmamiza ozet geciyore doktor isimi hallettim donusmuayenede yumurtaliklar iyi hicbir sorun yok dedi korunmayi birakin artik dedi buay birakacaktik niyetimiz oyleydi ama i ama esim suclu kovalarken dusmus ayagini burkmus yatiyormus hemen bileti degistirdim yola dustum yigenin ogretmende hastalanmis raporluymus hem okuldaki hem evdeki kutlama iptal oldu kendi aralarinda kutlayacaklar artik nasip degilmis babaannesi halasigil gelir aile arasinda kutlarlar durum bu babamlarda haberi olmustu bize gecmisler yemek falan yapmislar kocise bakiyilermis insallah biranonce iyilesir buarada birde ev bulduk tasinacak gibiyiz buayda bebe calismalari iptal anlasilan hayirlisi olsun
benden sana Bi kardeş tavsiyesigünaydın kızlar
sabah uyandım duşumu aldım kahvaltımızı hazırladım yedik içtik sofrayı topladım bulaşıkları makineye dizdim evi düzelttim saçlarımı kuruttum ilaçlarımı içtim giyindim süslendim işe geldim bu arada ev hanımlarına çok özendim bu saatte evde oldukları için bende evde olsaydım şimdide yemeğimi ocağa koyar evi siler süpürür keyif kahvemi içerdim
ama olsun böylede mutluyum
ne bilek tarif istedim vermedin
günaydın kızlar
sabah uyandım duşumu aldım kahvaltımızı hazırladım yedik içtik sofrayı topladım bulaşıkları makineye dizdim evi düzelttim saçlarımı kuruttum ilaçlarımı içtim giyindim süslendim işe geldim bu arada ev hanımlarına çok özendim bu saatte evde oldukları için bende evde olsaydım şimdide yemeğimi ocağa koyar evi siler süpürür keyif kahvemi içerdim
ama olsun böylede mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?