Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yolda
Nerdesiiiiizzzzz
yOldayiz canim az kaldi eve varmamiza ozet geciyore doktor isimi hallettim donusmuayenede yumurtaliklar iyi hicbir sorun yok dedi korunmayi birakin artik dedi buay birakacaktik niyetimiz oyleydi ama i ama esim suclu kovalarken dusmus ayagini burkmus yatiyormus hemen bileti degistirdim yola dustum yigenin ogretmende hastalanmis raporluymus hem okuldaki hem evdeki kutlama iptal oldu kendi aralarinda kutlayacaklar artik nasip degilmis babaannesi halasigil gelir aile arasinda kutlarlar durum bu babamlarda haberi olmustu bize gecmisler yemek falan yapmislar kocise bakiyilermis insallah biranonce iyilesir buarada birde ev bulduk tasinacak gibiyiz buayda bebe calismalari iptal anlasilan hayirlisi olsun

abowwww kız keşke yazmasaydım ama birden insan boşbulunup yazıyor işte,yarın pişirecem ALLAH izin verirse yakın olsaydık verirdim bir tabak ne olcek
bişi olmaz kulum ona üzülme sen.
onun canı her gördüğünü çekiyo
hemen aynısından yapıyo.
yapamazsa kocasına söyler kocası bulur getirir

neyse Allah yüzünü kara çıkarmamış
insan mutlu oluyor yeterli misafirler memnun kalsınlar

geçmiş olsun canım eşine Allah şifa versin

olsun ya misafir değer biri olsun yeterki
bu yorgunluklar tatlı yorgunluklar

aynen canım

çok geçmiş olsun canım herşeyin hayırlısı. ..

günaydın kızlar

sabah uyandım duşumu aldım kahvaltımızı hazırladım yedik içtik sofrayı topladım bulaşıkları makineye dizdim evi düzelttim saçlarımı kuruttum ilaçlarımı içtim giyindim süslendim işe geldim bu arada ev hanımlarına çok özendim bu saatte evde oldukları için bende evde olsaydım şimdide yemeğimi ocağa koyar evi siler süpürür keyif kahvemi içerdim

ama olsun böylede mutluyum

benden sana Bi kardeş tavsiyesi
arada Bi ozenebilirsin ama
çalıştığın için çook memnun ol
senin yerin çok çok iyi:))))))))

ne bilek tarif istedim vermedin
mmüsait degildim

Ohhhhh ellerine saglik misssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…