Bi neden gerekmiyo ki canimNildu kiz deliiii ne agliyon
misafirlerim ikramlarıma bayıldı tariflerini istediler 11 kişi büyük 11 kişide çocuk vardı hem çok güzel hem çok yorucu bir gündü misafirler gittikten sonra evi topla lavaboları yıka havluları değiş mutfağı topla bulaşık makinasını çalıştır derken pert oldum resmen akşama yemek olarakda kolaya kaçtım mercimek çorbası ve karalahana sarması yaptım sarmaları dolaptan çıkarıp pişirdim böyle durumlar için süper oluyor
Ellerine Saglik hayatim hepsi çok guzel görünüyor oldu bitti kirtuldun canim
catla patla emi
peçeteliğini yesinler
ayy çocuklar çok dağıttılar mı ortalığı 11tane bebeeee düşünemiyorummisafirlerim ikramlarıma bayıldı tariflerini istediler 11 kişi büyük 11 kişide çocuk vardı hem çok güzel hem çok yorucu bir gündü misafirler gittikten sonra evi topla lavaboları yıka havluları değiş mutfağı topla bulaşık makinasını çalıştır derken pert oldum resmen akşama yemek olarakda kolaya kaçtım mercimek çorbası ve karalahana sarması yaptım sarmaları dolaptan çıkarıp pişirdim böyle durumlar için süper oluyor
peçeteliğini yesinler
kız az daha atacaktın muhallebiyi ne kadar güzel görünüyor
tadı nasıl olmıştu
ayy çocuklar çok dağıttılar mı ortalığı 11tane bebeeee düşünemiyorum
canım ellerine sagkik cok guzel gorunuyor portakalli nuhallebiyide iyiki atmamissin gayet guzel olmusmisafirlerim ikramlarıma bayıldı tariflerini istediler 11 kişi büyük 11 kişide çocuk vardı hem çok güzel hem çok yorucu bir gündü misafirler gittikten sonra evi topla lavaboları yıka havluları değiş mutfağı topla bulaşık makinasını çalıştır derken pert oldum resmen akşama yemek olarakda kolaya kaçtım mercimek çorbası ve karalahana sarması yaptım sarmaları dolaptan çıkarıp pişirdim böyle durumlar için süper oluyor
canım ellerine sagkik cok guzel gorunuyor portakalli nuhallebiyide iyiki atmamissin gayet guzel olmus
Gunaydin cooook uykum vaaarrrrr
sağol canım evet iyiki atmamışım
günaydın niye gece beşikmimi salladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?