Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ewi topladim supurdum yemeni yaptim
WCbanyo yikadim
Pastami aksam gezmeden gelince yapacam
Yarina bir tek yemek isim kaliyo o kadar

bu durumda olan saece ben değiimdir eminim
ama yine de böyle hayat nasıl geçer karakara düşünmekteyim
canım benim düzelir inşaallah ne diyeyim,ama bence hep içine atmaktansa eşine rahatsız olduğun durumları kavga ederek değilde eşref saatlerinde güzel muhabbetle söylemelisin..yoksa böyle alışır gider...
unutma canım,boyun ilerlerse çok zor...
Yarinada arkadasimi cagirdim
Calisiyir o yüzden yemeğe gelin dedim
Menü
Arpa şehriye corbasi
Tavuklu pilav
Karniyarik
İspanakli borek
Salata tursu
Cayin yanina
Hashasli kek kremali
Çerez
Ve en son meyve
güzel mönü ama karnıyarıkla tavuklu pilavı yakıştıramadım,

Eki Görüntüle 1376852 bak netten buldum bu resmi nasıl sence
ay saraa bunlar ne güzel duruyor böyle insan yemeye kıyamaz çok güzelll,tadısı nasıl acaba
Sara bir ara tarif versene cnm ispanakli kek ve krema tarif defterimi bulamıyorum
he hee çok inandık
efendimmm canımm
Ayyyyy balkonu toparladim dondum Abboowwwww iyi camla kapli Allah disarda calisanlara yardim etsin
amin..
balkonun camla kaplı olduğunuda belirttin arada
süt ödül değildir ki benm nezdimde
cezadır
midem bulanıyor sutten

Cnm misafir çok seviyor o yüzden

ay saraa bunlar ne güzel duruyor böyle insan yemeye kıyamaz çok güzelll,tadısı nasıl acaba

he hee çok inandık

efendimmm canımm

amin..
balkonun camla kaplı olduğunuda belirttin arada

tadı güzel oluyor canım ve sen söylemezsen kimse içindekinin ıspanak olduğunu anlamıyor yarın yapacam ve resmini çekip size gösterecem

Ben süte bayılırım hele soğuk olursa

bende süte bayılırım canım

Yeni geldik misafirlik ten

bizde yeni geldik kaynoştan

ıspanaklı kek

malzemeler

3 tane yumurta
bir su bardağı yoğurt
bir buçuk su bardağı tozşeker
vanilya kabartma tozu
yarım su bardağı sıvıyağ
ıspanak
süt
puding

yapılışı

yumurtayla şekeri iyice çırpıyoruz sırasıyla yoğurdu sıvı yağı ekleyip karıştırıyoruz püre haline getirdiğimiz ıspanaklarıda ekliyoruz sonra ununu vanilyasını kabartma tozunu katıp çırpıyoruz akışkan bir hamur elde ediyoruz ve 175 derece 40- 45 dakika pişiriyoruz pişip pişmediğini kürdan batırarak anlıyoruz sonra kremasını yapıyoruz ben sütle puding yapacam vanilyalı olarak kekler soğuduktan sonra kremayı üzerine sürüp artan kekleri ufalayıp üzerlerine dökecem fıstıklıymış görünecek hepsi bu

sağol canım ve biliyomusun tespitin çok yerinde aslında kaynanam iyi biri bazı şeyleri yaşlılığından yapıyo ama kızlarının etkisinde fazla kalıyo
Bizim kaynosda kizlarinin etkisinde cook kalıyor. Eminim kızları olmasa biz daha iyi geçinirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…