canım benim düzelir inşaallah ne diyeyim,ama bence hep içine atmaktansa eşine rahatsız olduğun durumları kavga ederek değilde eşref saatlerinde güzel muhabbetle söylemelisin..yoksa böyle alışır gider...bu durumda olan saece ben değiimdir eminim
ama yine de böyle hayat nasıl geçer karakara düşünmekteyim
unutma canım,boyun ilerlerse çok zor...gidecem canım akşam eşimle konuştuk akşam gidip soracaz olmuyo böyle içime sinmiyo lanet olsun içimdeki insan sevgisine
canım boyun hareketlerinde hocada çok zorlama diyor yada yastık getir öyle yap diyorda ben unutuyorum boyun yastığını alıp gitmeyi
güzel mönü ama karnıyarıkla tavuklu pilavı yakıştıramadım,Yarinada arkadasimi cagirdim
Calisiyir o yüzden yemeğe gelin dedim
Menü
Arpa şehriye corbasi
Tavuklu pilav
Karniyarik
İspanakli borek
Salata tursu
Cayin yanina
Hashasli kek kremali
Çerez
Ve en son meyve
ay saraa bunlar ne güzel duruyor böyle insan yemeye kıyamaz çok güzelll,tadısı nasıl acabaEki Görüntüle 1376852 bak netten buldum bu resmi nasıl sence
he hee çok inandıkSara bir ara tarif versene cnm ispanakli kek ve krema tarif defterimi bulamıyorum
efendimmm canımmBeydoooş
amin..Ayyyyy balkonu toparladim dondum Abboowwwww iyi camla kapli Allah disarda calisanlara yardim etsin
süt ödül değildir ki benm nezdimde
cezadır
midem bulanıyor sutten
Ben süte bayılırım hele soğuk olursasüt ödül değildir ki benm nezdimde
cezadır
midem bulanıyor sutten
canım benim düzelir inşaallah ne diyeyim,ama bence hep içine atmaktansa eşine rahatsız olduğun durumları kavga ederek değilde eşref saatlerinde güzel muhabbetle söylemelisin..yoksa böyle alışır gider...
unutma canım,boyun ilerlerse çok zor...
güzel mönü ama karnıyarıkla tavuklu pilavı yakıştıramadım,
ay saraa bunlar ne güzel duruyor böyle insan yemeye kıyamaz çok güzelll,tadısı nasıl acaba
he hee çok inandık
efendimmm canımm
amin..
balkonun camla kaplı olduğunuda belirttin arada
Ben süte bayılırım hele soğuk olursa
Yeni geldik misafirlik ten
kaynoşa gittik çok hoşuna gitti bizde vazifemizi yapmanın huzuruyla evimize geldik
Çok iyi yaptin hayatim tekrar geçmiş olsun kaynosuna
Iyi yapmissın canim...Allah görüyor o da seni ona göre mukafatlandirir.kaynoşa gittik çok hoşuna gitti bizde vazifemizi yapmanın huzuruyla evimize geldik
Bizim kaynosda kizlarinin etkisinde cook kalıyor. Eminim kızları olmasa biz daha iyi geçinirdiksağol canım ve biliyomusun tespitin çok yerinde aslında kaynanam iyi biri bazı şeyleri yaşlılığından yapıyo ama kızlarının etkisinde fazla kalıyo
Bizim kaynosda kizlarinin etkisinde cook kalıyor. Eminim kızları olmasa biz daha iyi geçinirdik
bir elma yedim hakettiğimi düşünüyorum
deroş senin kendini ödüllendirmene bayılıyorum bende senden kopya çektim bak
Iyi yapmışsın canim benim. Ama sen gerçekden haketmisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?