Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar çok sessiziz bu gece hatunlarım neyiiniz var sizin uykuunuz mu geldiii:KK66:
ay kızlar ben hiç su içmiyorum ya ne olacak benim bu halim bilmiyorum . hiç su ihtiyacı hissetmiyorum.
suyun böbrek için olan önemi oortada. ve benim böbreğimin biri yok yani tek şansım var:nazar:

canım adetinin 11.günü başlıyosun her gün yapıyosun taki cift net cizgiyi görene kadar sabah 10 dan akşam 8 saatlari arasında yapman lazım bide her gün aynı saate yapcaksın...ben 16.gün yanı bugun cift cizgiyi gördüm benim gibi stres yapma sakın...inş yumurtlayıp bu ay hamiş kalısın...

selam kızlar ben geldimmm...:KK3::KK3:

cvp in icin tesekkurler canim insanllah hep beraber catir catir yumurtlariz.

yok canım senden kaynaklı değil ben zaten bu aralar duygusallaştım
dün ev süpürürken bile ağlıyodum :KK43:

Mail
Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görürür ve karısına e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir.... Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
Kime : Sevgili karıma
Konu : Yeni ulaştım.
Tarih : 16 Mayıs 2004
Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. Herşey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış.Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
Not : Burası çok sıcak

çok komik olmasada biraz gülümsetir seni

kızlar çok sessiziz bu gece hatunlarım neyiiniz var sizin uykuunuz mu geldiii:KK66:
ay kızlar ben hiç su içmiyorum ya ne olacak benim bu halim bilmiyorum . hiç su ihtiyacı hissetmiyorum.
suyun böbrek için olan önemi oortada. ve benim böbreğimin biri yok yani tek şansım var:nazar:

sende öylesin canım...bende susuz bir hayat düşünemiyorum... sende ilaç niyetine iç kendini zorla azar azar iç

kızlar size bişey soracam bi fikri olan varsa lütfen yazsın..3 aralık cumartesi günü çatlatma iğnemi vuruldum.bir kaçgün ağrıdı kasıklarım belim.sonra aniden kesildi.bugün sabah inanılmaz bir bel ağrısı ve kasık ağrısıyla uyandım hala da devam ediyor ağrılarım sanki adet olacakmışım gibi.ama daha zaman var.çatlatma iğnesinden yaklaşık 14 gün sonra olurmuş adet.yani bat 17-18 aralık.ama ben şimdiden adet olacakmışım gibi acı çekiyorum.niye acaba?

evet canim bende hic su icmiyorum bazen hic aklima bile gelmiyor ama zorlamamaz gerek suyun faydalari cok vallahi saglikli yasam icin

Soğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzun bir yürüyüşten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulube bulurlar.Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve birsürü battaniye bulunmaktadır. Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen olarak, yatağı sekreterine verir. Ben yerde uyku tulumunda uyurum, der. Sekreter yatağa yatar, adam uyku tulumunun içine girerek fermuarı çeker. Bir süre sonra tam uyumak üzereyken, sekreterinin sesini duyar: - Efendim, ben çok üşüyorum. Adam fermuarı açar, uyku tulumundan çıkar, bir battaniye alıp kadının üzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak üzereyken yine sekreterinin sesini duyar: - Efendim, ben hala çok üşüyorum. Adam yine fermuarı indirir, tulumdan çıkar, bir battaniye daha alıp kadının üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuarı çeker. Tam uykuya dalacağı sırada yine duyar: - Ben yine çoooook üşüyorum. Adam yattığı yerden: - Bir fikrim var, der. Burası ıssız bir yer. Neler olduğunu kimse göremez, istersen evliymişiz gibi davranabiliriz. Genç kadın kıkırdar: - Tamam, bana göre hava hoş. Adam yattığı yerden avazı çıktığı kadar bağırır: - Öyleyse kalk ve kahrolası battaniyeyi kendin al

Mail
Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görürür ve karısına e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir.... Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. Herşey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış.Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.

şimdi kadın neden bayılmış kocasından mail geldiği içinmi yarın kendisi de gideceği içinmi acabaaa:KK1::KK1::KK1::KK1:

kızlar size bişey soracam bi fikri olan varsa lütfen yazsın..3 aralık cumartesi günü çatlatma iğnemi vuruldum.bir kaçgün ağrıdı kasıklarım belim.sonra aniden kesildi.bugün sabah inanılmaz bir bel ağrısı ve kasık ağrısıyla uyandım hala da devam ediyor ağrılarım sanki adet olacakmışım gibi.ama daha zaman var.çatlatma iğnesinden yaklaşık 14 gün sonra olurmuş adet.yani bat 17-18 aralık.ama ben şimdiden adet olacakmışım gibi acı çekiyorum.niye acaba?

canim bende vurdurmustum bende hic boyle olmamisti ama bence yumutluyo olabilirsin bence iyi deyerlendir bu gunleri.....

ben çok erken adet olmuştum 1 hafta kadar erken bence bünyeden bünyeye değişiyordur...benim ağrılarım yumurta çatlarken çok olmuştu kıvranmıştım resmen

Mail

:KK1: sağol canım gülümsetti vallaa :KK1:

kızlarrr hepinize iyi geceler tatlı rüyalarrr öpüldünüzzzz
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

iyi geceler $uykucu.gif

X