- 6 Nisan 2025
- 11
- 3
- 1
- 18
- Konu Sahibi vanillaswan00
-
Ya çocukluk aklıyla yapıyordum tuhaf şeyler havalı geliyorduYere tükürmenin nesi havalı geldi ki tam tersi iğrenç bi durumyapanlarada tahammül edemiyorum açıkçası …
Bence uzman tarafından destek almanız iyi gelecektir belkide bastırıyorsunuz kendinizi bunu en iyi destek alırsanız doktorunuz size izah ederYa çocukluk aklıyla yapıyordum tuhaf şeyler havalı geliyordu
Evet erkeklere cinsel çekim hissediyorum ama takıntıdan sonra ne hissettiğimi algilayamiyorum bile terapist için de durumum yokÖncelikle okb için bir uzman desteği alın.
İkinci olarak da biseksüel olabilirsiniz. Bu sizi daha maskülen ya da erkeksi yapmıyor. Bundan önce erkekler ile olan duygusal etkileşiminizde cinsel düşünceleriniz de var mıydı ? Sevişmek istiyor muydunuz onlarla ?
Cinsel bir deneyim yaşadınız mı erkeklerle ?
Kendinizi kandırdığınızı düşünmüyorum. Dediğiniz gibi bir savunma mekanizması geliştirmiş olabilirsiniz yaşadığınız hayal kırıklıkları sonunda. Tabii bunları bir uzman terapist ile konuşursanız daha olumlu bir sonuç alırsınız, internette yargılayan insanlar olabilir, bu da sizin kendinizi keşfetmenizi engelleyebilir.
Erkeksi davranmayı havalı bulmam dediğiniz şeyle alakalı midirBence uzman tarafından destek almanız iyi gelecektir belkide bastırıyorsunuz kendinizi bunu en iyi destek alırsanız doktorunuz size izah eder
yasin 18 mis .yazdigin yaziyi okumadim ama gecer hersey merak etme daha buyuyos
İzledim ama anlamadım bişeyİzzet güllü
Kaç video izledinizİzledim ama anlamadım bişey
Ailem gereksiz buluyor kendi imkanım yokKesinlikle profesyonel yardım alın .
Anlamadım olamaz mı yanidini OKB
Ailenize tüm detaylarıyla anlattınız mıAilem gereksiz buluyor kendi imkanım yok
Erkeksi davranmayı güçlü buldugumu öyle davrandığını biliyorlardı küçükken diyor ki erkeklerden korktuğun için yapıyordun bi anlamı yok ama tek sorun o değilAilenize tüm detaylarıyla anlattınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?