yaşadığım saçmalıklar hangi günahın bedeli acaba?

Wurstria

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2015
14.178
25.547
merhaba kk'nın güzel kadınları :)
artık "olmayan aşk hayatım"la beni bilenler bile var bu forumda, biliyorum, her şeyin farkındayım :KK53:

konuyu tamamen dertleşmek için açıyorum. aslında acı içindeyim. ilişkilerde asla dikiş tutturamıyorum. şimdiye kadar en azından tanışıp, görüşüp, biraz flört edip uygun değilmişiz diyor ve yoluma bakıyordum. ancak son yaşadığım ilişki, kısacık sürmesine rağmen beni mahvetti hanımlar.

bu insan hayatıma girmeden önce, bu kadar çok deneyip de olduramama üzerine, buradaki üyelerin de tavsiyesi üzerine aşk meşk işlerinin üzerine gitmeyi bıraktım bir süre. 2-2.5 ay kadar hiç aranmadan, neden ilişkim yok yaa diye sızlanmadan, kendi hayatıma yoğunlaştığım bir dönem oldu. ağustosun ortasından ekim ayının sonlarına kadar diyelim. ve kendime bir söz vermiştim, gerçekten tanımak istediğim, gerçekten etkileneceğim biri denk gelmediği sürece flört de etmeyeceğim diye. bu sözü tuttum, bi alkış alayım :KK9:

ekim sonları gibi biriyle tanıştım, beğendim, etkilendim. hiçbir zaman arkadaş gözüyle bakmadım, ilgimiz de karşılıklıymış derken biz kendisiyle kasımın başları gibi yoğun bir ilişkinin içinde bulduk kendimizi. ben 29 o 34 yaşındaydı bu arada. 1.5 aya çok fazla şey sığdırdık, çok hızlı ilerledik. bu gidişattan ikimiz de memnunduk ama aramızda çok fazla uyumsuzluk vardı. bu uyumsuzluklar üzerine bir tatsızlığımız oldu ve ayrılmak istedi, ayrıldık. ayrılığın ertesi gecesi bana özledim diye mesaj attı. bu mesajı bir süre sonra almayı bekliyordum aslında ama bu kadar hızlı özledim demesi çok ilginç geldi. bir iki mesajlaşma sonrası bana, ilişkimizde beni aldattığını itiraf etti. neymiş efenim vicdanı çok rahatsızmış, beni gerçekten sevmişmiş, diğer tarafla ilişkisi benden 2-3 hafta önce başlamış sonra benimle tanışınca benden kopamamış ama diğer tarafı da bırakamamış falan. tüm bunları anlatırken diğer tarafı da hala bırakmış değildi bu arada. af maf diledi, kabul etmedim. olmaz artık ben sana tekrar güvenemem dedim. ya tam sadakatsiz volkan yani kızlar düşündükçe sinirleniyorum. neymiş efenim ben hayatına girdikten sonra onunla hiç sevişmemiş de hep görüşmemek için bahane üretmiş de bilmem ne bi de bana mesajlaşmalarının ekran resimlerini iletti, herhalde kendisini çekip vurmamı falan istedi :sinirli: neymiş efenim sadece günaydın ve iyi gecelerden ibaretmiş, beni hep görmek istemiş, hep aramak istemiş ondan sürekli kaçmaya çalışmışmış ama neden bırakamadığını kendisi de bilmiyormuş belki psikolojikmiş. yani neremle gülsem bilemedim. bir hafta kadar böyle sürekli onun beni darlaması benim de ona ağzıma geleni saymamla geçtikten sonra büyük bir tartışmanın üzerine, zaten artık bir araya gelmemin imkansız olduğu bu manipülatör tuhaf şahısla tamamen koptuk.

zaten aşk hayatım b.k gibiydi bir de üzerine bu ihanet eklenince ben iyice soğudum bu aşk sevgi işlerinden. içine düştüğüm olumsuz duyguların hangi birini saysam bilemedim. daha yeni, daha taze ama çok karışık duygular yaşıyorum. o son kopuştan sonra rahatladım, 2 gün kadar tek damla gözyaşı dökmedim. ama dün ve bugün bana inanılmaz bir hüzün çöktü. güzel anlarımız aklıma geliyor, hüzünleniyorum. sonra o güzel anları yaşarken bir de diğer tarafı idare ettiği ve beni en başından beri salak yerine koyduğu için ona öfkeleniyorum. duygudan duyguya sürükleniyorum. hiçbir şeyin tadı yok. yani çok ayrılık yaşadım ama hiç bu kadar kısa sürede yoğun şeyler yaşayıp sonunda da böyle ihanetle mihanetle sarsılmamıştım. kendimi değersiz hissediyorum ne yazık ki.

ihanet öyle kötü ki, sadece o insana duyduğum güven kırılmıyor; sanki bundan sonra hayatıma girecek olan herkese duyacağım güven sarsılıyor. atıyorum ben yeni birine ilk etapta 50 birim güveniyordum mesela eskiden, şimdi bu olay beni etkilendiği için hiç suçu günahı olmayan bir yeni insana 30 birim falan güveneceğim.

hadi beni biraz teselli edin, dertleşelim vallahi kötüyüm ya.

Hee hee eminim ki hiç sevişmemistir vicdan rahatlığı için 'seni aldattim' demistir.
Sizin 'iliski iliski' gibi bir şeyiniz yoktu ki, flörtle başlamıştiniz . Gercek ilişki moduna girene kadar herkes yedekleriyle arasıra konuşabilir. Bunda bir şey yok, ahir zaman ilişkileri.
Koca adam bu şekilde başladığı 'takilmaca' ilişkisinde başkasına günaydın mesajı atti diye vicdan azabı çekmez. Yemesin sizi, terbiyesiz🤬

Hee hee eminim ki hiç sevişmemistir vicdan rahatlığı için 'seni aldattim' demistir.
Sizin 'iliski iliski' gibi bir şeyiniz yoktu ki, flörtle başlamıştiniz . Gercek ilişki moduna girene kadar herkes yedekleriyle arasıra konuşabilir. Bunda bir şey yok, ahir zaman ilişkileri.
Koca adam bu şekilde başladığı 'takilmaca' ilişkisinde başkasına günaydın mesajı atti diye vicdan azabı çekmez. Yemesin sizi, terbiyesiz🤬
Tam bir manipülatör erkek prototipi değil mi ya :/ sinir bozucu

Uzun sürmez bu ruh halin her ayrılıkta olan duyguları yaşıyorsun. Adam sadakatsiz çıktı diye suçlu hissettin kendini ama onunla flört halindeyken bunlari bilmeden sevdin
1.5 aylık ilişkinin acısı pek sanmıyorum uzun süreceğini 😊 neyseki itiraf etmiş ne olduğunu yoksa bilmeden devam edebilirdin duygularına yenilip.
Hayal kırıklığı yaşamışsın

Yengenc seni severim ama bazen cidden garip yorumlar yapıyorsun. Hayatım yanımızda mıydın da ilişkimizin ilişki gibi olmadığını iddia ediyorsun? Takılmaca olduğu ise asla doğru değil. Her türlü ilişki çeşidini yaşadım ben bu yaşıma kadar, o tırnak içinde özellikle vurguladıkların konusunda haklı olmadığını - en azından bu ilişkide-bilecek kadar deneyimim var emin ol.
Yorumunda katıldığım tek şey vicdan hakkında söylediklerin.

Ee madem pismanmis neden size itiraf ederken hala kızdan ayrılmamış?

İkinizi birden yürütüp aşkım kız bırakmıyor yea diyecekti. Akıllıya bak sen.
Kendini bişey sanmak böyle komik duruyor işte karşıdan bakınca.
Daha sinir bozucu detaylar var da yazamıyorum buraya.

Başka uyumsuzluklar var aranızda, tartisiyorsunuz ayriliyorsunuz ayrıldıktan sonra adam mesaj atıp beraberken sizi aldattığını söylüyor. Doğru anladiysam adam psikopat ve bir sekilde etrafindakileri üzmekten zevk aliyor.
Gerçekten daha da detayları versem tüm KK kayarsınız kaba tabirle. Bir insan kendini neden bu kadar düşürür yemin ederim anlam veremiyorum. Tamamen koptuğumuz gün Allah'a olan inancım güçlendi valla, korumuş beni diye.

Her serde bir hayır vardır ama inanıyorum bir gün iyi bir aşk yaşayacaksınız

Uzun sürmez bu ruh halin her ayrılıkta olan duyguları yaşıyorsun. Adam sadakatsiz çıktı diye suçlu hissettin kendini ama onunla flört halindeyken bunlari bilmeden sevdin
1.5 aylık ilişkinin acısı pek sanmıyorum uzun süreceğini 😊 neyseki itiraf etmiş ne olduğunu yoksa bilmeden devam edebilirdin duygularına yenilip.
Hayal kırıklığı yaşamışsın
Kesinlikle
Ay bir de salak gibi, ilk ayrılınca bu bir hafta on gün sonra özlerse bana yazar, tartışmalarda hatalı olduğunun farkına varıp barışmak ister belki diye umudum vardı. Belki de kafamın bir köşesinde acaba döner mi diye düşünecektim. İhaneti öğrendiğim iyi oldu, tüm kapılar kapandı.

İçten içe bir tuhaflık farketmişsinizdir. İnsanların hepsi görünmeyen bağlarla birbirine bağlı ama farkında değiller. Bir şey içinize şüphe düşürmüştür, tam kendinizi verememiş ve sürekli kendinizi düşünürken, ikna ederken bulmuşsunuzdur. Kurtulduğunuza sevinin bundan sonra da defalarca kendinize ispat etmeden ilk his geldiğinde biraz geri çekin

Çok iğrenç biriymiş ya, ilişkiyi takılma seviyesinde tutabilirmiş o zaman, niye sevgililik sorumluluğuna ikinizi de sokuyor? Hayır bu günah çıkarma seansı bile hala sömürme amaçlı, ne vicdanından bahsediyor.

Hiçbir karakter belirtisi yok adamda. Şunun için başkalarına vereceğin enerjiden çalma boşver, güvenini kaybetme. Bir şekilde bağ da böyle incinmeyi göze alarak kuruluyo işte. Değersiz hissedeceğin bir durum da yok, mağdur olan sensin. Mağdur suçlayıcılık da iğrenç bir şeydir. Kendine zalimlik yapma lütfen. Değersiz olan da o.

Bu saçmalıklar herkesin başına gelebilir, problemli bir adamla karşılaşmış olmak sizi değersiz yapmaz. Böyle biri özlenmeli haketmiyor, bu adamı düşünmemek için kafanızı başka şeylerle doldurun derim.

Nerde tanışmıştınız? Ağustostan ekime kadar kimseye takılmadan yaşamak zaten çok normal değil mi… benim kimseye takılmadığım yıllar bile oldu. Hani herkese içi ısınmaz insanın, beğenmezsin tanıştıklarını, gözlemlemek istersin ve devamı gelsin istemezsin sonra… ben bunu sıkça yaşadım ve hayalkırıklığım fazla olmadı. kısacası adımlarını temkinli atmayan kadınların böyle durumlar yaşaması beni şaşırtmıyor. Önündeki maçlara bakmalısın bundan sonra

Son düzenleme:
X