Arkadaşlar ben sürekli kendimi huzursuz ve suçlu hissediyorum. Sürekli hata yapmışım hissi var içimde. Bu daha çok bulunduğum ilişkide yaşanıyor. Ayrılık süreci geçirdik.Zor bi dönemdi. Sonrasında hep aldatmışım gibi hissettim. Yok şuna mesaj attım mı şunu yaptım mı acaba aldattım mı gibi düşünceleri zihnimden atamıyorum. İşin garip yani bunları düşünmek kendimden emin olmamı engelliyor. sürekli kötü senaryolar var aklımda acaba kötü bişey hatırlarsam nasıl dayanırım ya terkedilirsem gibi. bi konuyu çözsem başka konuda kendimden şüphe duymaya başlıyorum. döngü gibi ardı ardına devam ediyor. çok mutlu olduğumda sanki arkasından kötü bişey olacak diye hissediyorum. Diyelim elimi 2 kez yıkamazsam kötü bişey hatırlayacağım filan diyorum kendi kendime. bu düşünceden kurtulmak için de tekrarlı davranışlarım oluyor. huzurum kalmadı açıkcası. bu gibi bi durum yaşayan var mı? siz nasıl üstesinden geldiniz ne yapılmalı?
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Yaşadığım durum için ne yapmalıyım?
- Konu Sahibi uzguuun
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- suçluluk duygusu takıntı