yaşadıklarımın herkese ibret olması için yazıyorum

Çabuk yapılan evlilikler böyle riskli.

Yazının sonuna gelene kadar . Icimden " haydi be kardeşim ne zamn çıkartacaksın bu adamı hayatından " diye söylenerek okudum. Ki şükür tekmeyi vurmuşsun. Helal olsun sana. Allah iki cihanda da yardımcın olsun inşaAllah

Yaşadıkların korkunç.Üstelik bu işkence 8 sene sürmüş.İyiki orada kalmaya devam etmemişsiniz.Böylelerine çocuk göstermek yasaklanmalı.

Şimdi ne yapıyorsunuz,merak ettim sizi,her şey yolunda mı?

ne tatlısın teşekkür ederim :))

çalışıyorum şükür işimden memnunum ama özel sektör sonuçta emeklilik yaşıma kadar kimseye muhtaç olmamalıyım diye önlisans kpss ye hazırlandım 85 aldım ama kadro çok az verildi inşlallah diğer atamalara sonuç alırım..

çocuklarım büyüyorlar ablası büyük oğlum anaokulu küçüğe annanesi bakıyor.. ailemle daha geniş bir eve taşındık.. çocuklarımın ve benim odalarımız var..

çocukların babaları ile görüşmelerini hiç kısıtlamamaıştım zaten haftasonları alıyor bazen her hafta bazen iki haftada bir..

arada barışalım çocuklarımız için diyor .. amann alahh korusun bir kere kurtulmuşum ... 3 yıldır nafakasını vermeyen adam hala işsiz.. ayrıca sevgi saygı hiçbirşey yok.. pişman ötesiiiii yani bana uzak mısıra sultan olsun ::)))

beni merak ettiğin için teşekkür ederim sevgiler :))

Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim,ben de boşanmış çocuksuz bir bayan olarak dimdik ayakta durabilen bayanlara gıpta ile bakıyorum,gerçekten gurur duyuyorum.O adamdan uzaklaşarak çok çok iyi yapmışsınız.Çocuklarınızın ve sizin yolunuz hep açık olsun inşallah.

eski konuyu inceledim valla tebrik ediyorum sizi.
bende memurum eşim issiz..
ekonomik özgürüm hiç yok

Tebrik ediyorum. Çok bile çekmişsiniz o pisliği. Bence o adamın çocukları görmeye zerre hakkı yok çünkü iyi koca olamayan, çocuklarını düşünmeden annelerine bunları yaşatan organizmanın iyi baba olması mümkün değil. Ama çocukların babalarını görmeye hakkı var. Bu açıdan da sizi tebrik ediyorum. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.

sonunda sabredıyorum sevıyorum ama yaa napmam lazım kelımesini gormediğime sevındım..Rabbim yardımıcınız olsun.

Yazdıklarınız bana da ilham oldu. Mübarek ramazan ayında Allah sizin için hep en hayırlı olanı versin. Çok tebrik ve teşekkür ederim.

Bir kadının kendi ayakları üstünde durmasından daha önemli hiçbir şey yok. Herkese özellikle de evlenmeye çok heves eden gençlere ibret olsun ve güçlü duruşunuz da ayrıca örnek olsun. Allah yardımcınız olsun.

Kendi ayakları üstünde çocuklarınızla birlikte olmanız en güzeli.
Allah yardımcınız olsun.

hiçbişiy için geç değildir tebrik ederim. o adam çok uzakta mı yaşıyor acaba görüşme takvimini haftalık olarak ayarlasanız daha iyi olmaz mıydı uzun bir süre 1 ay.
bir erkeğin baskısına boyun eğen kadınlara hep şunu derim, gün içinde allaha karşı koyduğumuz onu kızdıracağımız onca hareketi yaparken erkekleri tanrı yerine koyup onlara itaat etmeyi doğru buluyorsanız hep bu yoldan gidin. hem tanrılaştırdığınız erkeklere itaat edip hem de aslolan tanrıya dua etmeye devam edin çünkü bu yoldayken hiçbir kurtuluşu haketmiyceksiniz. ne zaman ki bir erkeğe hayır demeyi öğrenirsiniz,
işte o zaman allah size tüm kurtuluş kapılarını açmaya layık görür.

TÜRKÇEn VE anlatım ne kadar sade ve akıcı ,sen güçlü bir kadınsın , önüne bak asla arkana bakma yolun açık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…