- 23 Ağustos 2012
- 50.521
- En iyi cevaplar
- 1
- 234.674
- 898
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
ben yasımdan cok daha buyuk gosteriyorum o yasını gosteriyor gerci ama bana hep yasca buyuk insanlar daha cekici gelir. yok gercekten oyalamıyorum valla ben kimsenin kul hakkına girmek istemem sevmesem devam etmem gercekten yavas yavas oturuyor bazı seyler ben bu sekilde mutluyum ikimiz de mutluyuz.
kızımsın derken kızımsın sen de benim canımsın diye söylemisti.. yoksa gercekten yan yana durunca aramızda maksimum on yas var gibi duruyor o kadar bile durmaz.İyi de velvet yaşını göster gösterme nüfus cüzdanında 20 yazıyor. 37 yaşında bir adamın 20 yaşındaki kıza bakması normal mi? Ben böyle bir adama iyi gözle bakamayacağım.
Sana kızımsın demesi ayrıca iğrenç. İnsan evladım dediği birine nasıl alıcı gözle bakar? Garabet bir kafa. Ayıldığın bayıldığın adam sandığın kadar iyi bir adam değil bence.
En fazla 25 gösterirsiniz ki o bile fazla.Boşverin bitmesi iyi olmuş.Siz en güzel çağlarınızda,o olgunluk döneminde.Bir sürü problemle uğraş dur.Cinsellik bile olmazdı yahu adamın antropoz yaşı gelmişben yasımdan cok daha buyuk gosteriyorum o yasını gosteriyor gerci ama bana hep yasca buyuk insanlar daha cekici gelir. yok gercekten oyalamıyorum valla ben kimsenin kul hakkına girmek istemem sevmesem devam etmem gercekten yavas yavas oturuyor bazı seyler ben bu sekilde mutluyum ikimiz de mutluyuz.
yaa demeyin öyle o cok baskaydı derdim birkac ay once ama su an artık öyle seyler söylemem dogru olmazEn fazla 25 gösterirsiniz ki o bile fazla.Boşverin bitmesi iyi olmuş.Siz en güzel çağlarınızda,o olgunluk döneminde.Bir sürü problemle uğraş dur.Cinsellik bile olmazdı yahu adamın antropoz yaşı gelmiş
Psikolojik destek alman lazim. Bir insan ya da bir ask travmalarindan kurtaramaz seniValla Allah baska dert vermesin, gerçekten. Kendi hayatımda neyin eksikliğini cekiyorsam onu arıyorum hep karsımdakinde, sanırım genelde insanlar hep böyle ama baba durumu biraz daha farklı. Asamayacagım gibi geliyor eksik hissediyorum, cogu zaman da yalnız.
Gerçekleri söylüyorum.Kuş ölmek üzere beybiyaa demeyin öyle o cok baskaydı derdim birkac ay once ama su an artık öyle seyler söylemem dogru olmaz
birincisi benim ailem bilmiyor bilse de pek hoş olmazdı. ikincisi kendisi bir aşirete mensup ve aile olarak bize hic uygun degiller tamam bunlar benim icin önemli degil. annesi vefat etti cok yakın zamanda. bir de yegeni ile benim aram pek iyi degildi yegeni eski eşini surekli benimkinin oldugu ortamlara getiriyordu bir de kızı var tabii. aslında bir suru sey oldu o kadar o kadar fazla ki anlatamam neler neler. dusununce icim acıyor. ama seviyordum iste. unutuyor insan kötu anıları bir tek iyileri hatırlıyor.Gerçekleri söylüyorum.Kuş ölmek üzere beybiNeden ayrılmıştınız çok özel değilse ?
ayyy sen ona amca diyorsan ben yandımmmmBen zaten gencecik kızların içi geçmiş adamlarda ne bulduğunu hiçbir zaman anlıyamicambende senden 14 yaş büyüğüm ama 39 40 yaşındaki amcayı beğenmiyorum
Aşiret filan demeden önce gözümde direk George Clooney abimiz canlanmıştı.Şimdi işler karıştı.Hoş dikkatini çektiğine göre kesin bakımlıdır değil mi ?birincisi benim ailem bilmiyor bilse de pek hoş olmazdı. ikincisi kendisi bir aşirete mensup ve aile olarak bize hic uygun degiller tamam bunlar benim icin önemli degil. annesi vefat etti cok yakın zamanda. bir de yegeni ile benim aram pek iyi degildi yegeni eski eşini surekli benimkinin oldugu ortamlara getiriyordu bir de kızı var tabii. aslında bir suru sey oldu o kadar o kadar fazla ki anlatamam neler neler. dusununce icim acıyor. ama seviyordum iste. unutuyor insan kötu anıları bir tek iyileri hatırlıyor.
kızımsın derken kızımsın sen de benim canımsın diye söylemisti.. yoksa gercekten yan yana durunca aramızda maksimum on yas var gibi duruyor o kadar bile durmaz.
Clooney olmasa da bir tom cruise iste johnny depp bradley cooper falan benim de hosuma gidiyor. Yasi buyuk beyfendileri ben de begenirim, ama baba yerine koymuyorum. Adamin yuzune bakambirçok o zamanAşiret filan demeden önce gözümde direk George Clooney abimiz canlanmıştı.Şimdi işler kariştı.Hoş dikkatini çektiğine göre kesin bakımlıdır değil mi ?Şu kadar olmasa da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?