Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sorma canım valla eğlence heyecan oluyor pilavlardan beri monotonluğumuza renk geldi yılbaşı geliyor ama onunla ilgili ne yemek olur ki belki balık filan olur
Sorma canım valla eğlence heyecan oluyor pilavlardan beri monotonluğumuza renk geldi yılbaşı geliyor ama onunla ilgili ne yemek olur ki belki balık filan olur
Hiç sanmıyorum kuzum gerçekten çok güzel görünüyordu pastan valla yakınsak isterim bir dilimcik çoğu verildi oyların sanmam değişeceğini rahatlayabilirsin
Hepsi o kadar güzel ki imkanım olsa hepsine oy verirdim. Seçmek zor oldu. En sevdiğim çikolatalı pasta olduğundan oyumu o yönde kullandım. Katılan herkesin ellerine, emeklerine sağlık. Bol şans dilerim herkese.
Hepsi o kadar güzel ki imkanım olsa hepsine oy verirdim. Seçmek zor oldu. En sevdiğim çikolatalı pasta olduğundan oyumu o yönde kullandım. Katılan herkesin ellerine, emeklerine sağlık. Bol şans dilerim herkese.