- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy için çok teşekkür ederimmOyumu çikolatalı yaş pastaya verdim.Çok vicdansızca olmuş ama görüntü yani çok güzel olmuş ellerinize sağlık öyle ekrandan melül melül bakmak offff
Çok teşekkür ederim yorumunuz beni çok mutlu ettioyumu çikolatalı pastaya veriyorum gerçekten çok güzel ve emek verilmiş ellerine sağlık
Oyumu cikulatali yas pastaya verdim. En sevdigim, ellerinize saglik cok guzel gorunuyor.
Canım çok teşekkürler ama oylamanın bitmesine daha 8 gün var belki kaybedebilirimKonu yaş pastalar olunca oylamaya katılım daha çok olmuş sanırım hep böyle olsa keşke tebrik ederim sarıcik bir geldin pir geldin :)
Vuhuuuu 30 oy almışım benim için büyük başarı
Beğenmeniz beni çok mutlu ettiçikolatalı yaş pasta gerçekten harika görünüyor cok profesyonel olmuş. ama oyumu bisküvi pastasına verdim cok severim eskiden annem yapardı
beğenmemek mümkün müBeğenmeniz beni çok mutlu etti
Yaaa çok teşekkür ederimbeğenmemek mümkün mü
Yaaa çok teşekkür ederim
Evet canım verilebiliyorCanım kendine oy vermek varmı merak ettim hani arkadaş arkadaşa verir onu biliyorum da yarışma kurallarını pek bilmiyorumm ondan soruyor.
Kolay bir kategoride sen de katıl canımKatılan herkesin emeği var 5 oy do alsa başarı ben yaparım ama resim çek görsel hazırla zor gelir :)))) tebrikler 30 oy iyi oy bence
Canim yaa çok tatlisinKatılan herkesin emeği var 5 oy do alsa başarı ben yaparım ama resim çek görsel hazırla zor gelir :)))) tebrikler 30 oy iyi oy bence
Evet ya , bunda da tutturamadık gelsin yenileri yenilen pehlivan güreşe doymuyor arkadaşım harbi doymuyorOylama şekillenmiş
Sırada hangi kategoride acaba ,daha 1 hafta var ,nasıl zaman geçecek
Hiç sanmıyorum kuzum gerçekten çok güzel görünüyordu pastan valla yakınsak isterim bir dilimcik çoğu verildi oyların sanmam değişeceğini rahatlayabilirsinCanım çok teşekkürler ama oylamanın bitmesine daha 8 gün var belki kaybedebilirim
Teşekkürler canımçikolatalı yaş pasta gerçekten harika görünüyor cok profesyonel olmuş. ama oyumu bisküvi pastasına verdim cok severim eskiden annem yapardı