- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
Teşekkür ederimmm tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsunTüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Eki Görüntüle 2071303
Bu arada anahtar kelime neymiş belli oldu mu ablacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimmm tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsunTüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Eki Görüntüle 2071303
Sen öğretmen miydin ?Teşekkür ederimmm tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
Bu arada anahtar kelime neymiş belli oldu mu ablacım
Teşekkür ederim, öğretmenler günümüz kutlu olsunTüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun
Eki Görüntüle 2071303
Sen öğretmen miydin ?
Profiline baktım evet öğretmenmişsin ,hiç bahsetmemiştin
Ay ben de çok merak ediyorum o kelimeyi
Ne güzel ,çocuklar çok şanslı desene ,senin gibi tatlı bir öğretmenleri var.Evet ablacım anaokulunda miniklerin öğretmeniyim
Hiç konusu geçmemiştir söylememişimdir o yüzden yarışmalara geç katılıyorum geç saatte eve gelince mecalim kalmıyor
Düşünüyorum ne olabilir diye çok meraklardayım valla
Anahtar kelime için hiç bir fikrim yoktu o yüzden bulmak için zorlayıp saçmalamayayım dedimNe güzel ,çocuklar çok şanslı desene ,senin gibi tatlı bir öğretmenleri var.
Ben katılmış olsaydım aklımda bir kelime daha doğrusu söz vardı da o değildir
Oyy o senin tatlılığın canım ablacım benim teşekkür ederimNe güzel ,çocuklar çok şanslı desene ,senin gibi tatlı bir öğretmenleri var.
Ben katılmış olsaydım aklımda bir kelime daha doğrusu söz vardı da o değildir
Aynen aklımdaki oydu benim deOyy o senin tatlılığın canım ablacım benim teşekkür ederim
Ekmek bulamazsak pasta yeriz
Ne gülerim amaAynen aklımdaki oydu benim de
Bir de anahtar kelime oluyormuş
Yarışmalara katılan bütün öğretmenlerimizin doğum günü kutlu olsun .Aklıma gelenler
Makyajkolik13
LezzetliCipetpet
Emira SY
tevafuk55
Kibar jestin için teşekkür ederim canımYarışmalara katılan bütün öğretmenlerimizin doğum günü kutlu olsun .Aklıma gelenler
Makyajkolik13
LezzetliCipetpet
Emira SY
tevafuk55
Kesin yememişsindir yineÖğretmenler günü pastamızEki Görüntüle 2071486
Öğretmenler günü pastamızEki Görüntüle 2071486
Kesin yememişsindir yine
Çok güzel olmuş,öğretmen sevindi mi?
Koklamadım bileBeğendi canımKesin yememişsindir yine
Çok güzel olmuş,öğretmen sevindi mi?
Canım ben yapmadım ne yazık kiPasta çok büyüktü benim gücüm yetmez onaAma yapmayı düşünmedim değilmaharetli arkadaşım benim eline sağlık .....