Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet katılabilirsiniz19 kasımda da katılabiliyor muyuz?
Çocuğum yok canım ama eşim çok beğendi. İşe giderken kahvaltı, öğle yemeği filan koyuyorum normalde. Eşim iş yerine bunu da koy da bi havamı atayım dedi geldiğinde de bizimkiler kabın dibini bile sıyırdılar diye anlattı
Ben de normalde tırtıklarım, bir de en sevdiğim çikolatalar ama bak sizin için onu bile yemedim ki en zor kısmı buydu
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin ve iltifatların için canım
Evet anlamazsın diye düşünmüş olabilirim yoksa sen pasta yapabiliyor musun.Görmeden inanmamNevreste yoksa pasta börekten anlamadığım için mi beni çağırmadın hayırlı olsun
Kesinlikle anlamamEvet anlamazsın diye düşünmüş olabilirim yoksa sen pasta yapabiliyor musun.Görmeden inanmam
Hadi yaHayatta inanmamKesinlikle anlamam
Zaten muzlu pasta hariç pasta da sevmem
Valla bakHadi yaHayatta inanmam
Tamam öyle olsunAma sürpriz yapmak istersen hiç çekinmeValla bak
PekiTamam öyle olsunAma sürpriz yapmak istersen hiç çekinme
Sürprizlere bayılırım
Sürprizlere bayılırım
19 KasımYarışma için son katılım tarihi nedir arkadaşlar?
Süper daha varmış , yarışmaya katılanlara başarılar. :)19 Kasım
Daha yeni başladıkSüper daha varmış , yarışmaya katılanlara başarılar. :)
Rica ederim zaman bulabilirsem ve değisik birşeyler kafam da canlanırsa olabilir :)Daha yeni başladık
Teşekkür ederiz tarifinizi bekliyoruz
İnşallah beklerizRica ederim zaman bulabilirsem ve değisik birşeyler kafam da canlanırsa olabilir :)
ya çok istiyorum ama artık tatlı pasta vs yemiyorum şekeri komple çıkarttım yapıp yememek olmuyor ama kısmet yinede belli olmaz bu işler :))hiiim pasta konusinda baya iddalilar var :)
3 kisi oldunuz
umarım katılırım ama yemiyorum artık tatlı o yüzden çok uzun zamandır yapmıyorum@TurkuazKrampon 1. oldu canım
O zaman sen de katılıyorsun