- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiiim pasta konusinda baya iddalilar var :)makarnanın birincisi kim oldu kaçırdım kendisini tebrik ederim bu kategori çok güzel ama çok teferruatlı uğraşmak lazım şeker hamurlu çok güzel pasta yaparım söylemesi ayıp :)).sipariş bile almıştım ama sadece sevdiklerime
TurkuazKrampon 1. oldu canımmakarnanın birincisi kim oldu kaçırdım kendisini tebrik ederim bu kategori çok güzel ama çok teferruatlı uğraşmak lazım şeker hamurlu çok güzel pasta yaparım söylemesi ayıp :)).sipariş bile almıştım ama sadece sevdiklerime
Nevreste sen katılma kilo alırsın diyor
Pasta konusunda acemiyim, üstünün şantisini pürüzsüz hale getirmek bile zor geliyor bana.
Zorlamayın pasta yapmayı beceremiyorOlsun olsun sen yaparsın şanti dediğin ne dir ki
Zorlamayın pasta yapmayı beceremiyor
Ne zamana kadar vaktimiz var?
Ben seker hamurlu cok gösterişli pasta sevmiyorum yapmam begenmemde tadi onemli. Şansımı oyle deneyeceğim basta cesaret edemedim ama bi yapalim bakalım olmadi benim gibi sadelikten hoslananlara bir tarif daha cikar dimi Nevreste ne zamana kadar vaktimiz var
Teşekkür ederim canım Pandispanya bu ölçülerde hep böyle sünger gibi yumuşacık ve leziz oluyor canım, annem sağolsun onun tarifiİlk tarifler gelmiş LezzetliCipetpet müthiş bir kalori bombası olmuş canım süpersin ne yenirdi valla şimdi, pandispanyanın kıvamı çok başarılı gerçekten başarılar dilerim
@Zms kaya canım senin tarifin de çok güzel, değişik çok hamaratsın maşallah
Teşekkür ederim canım Pandispanya bu ölçülerde hep böyle sünger gibi yumuşacık ve leziz oluyor canım, annem sağolsun onun tarifi
Teşekkürler canım Çikolata ve yaş pasta harika bir bütün gerçekten ama yaş pastanın her hali çok güzelİlk tarifler geldi ellerinize sağlık kızlar çok güzel görünüyorlar hangi kadın sevmez çikolatayı pastayı meyveyi :yemek:
Çıkar canım merak etmeNe zamana kadar vaktimiz var?
Ben seker hamurlu cok gösterişli pasta sevmiyorum yapmam begenmemde tadi onemli. Şansımı oyle deneyeceğim basta cesaret edemedim ama bi yapalim bakalım olmadi benim gibi sadelikten hoslananlara bir tarif daha cikar dimi Nevreste ne zamana kadar vaktimiz var
Güneşi yakalayabilmek için çok erken başladım. Eşimi saat 7'de işe yolcu ettim, ben kremayı yapmaya başladım Daha önceden 8-9 saat uğraştığım nişan pastaları, özel yaptığım çikolatalarla süslediğim pastalar veya katlı pastalar olmuştur. Bu pasta saat 12-1 gibi hazırdı. Süslemeden önce soğuması için dinlendirdim. Tabi heyecandan da biraz sakarlıklarım oldu elimi fırında yakmak gibi filan Toplamda da 5 saat sürmüş herhalde. Hepsi sizin için canımEvet çok güzel görünüyor, kaç saat uğraştın pastanla acaba emek var emek
Güneşi yakalayabilmek için çok erken başladım. Eşimi saat 7'de işe yolcu ettim, ben kremayı yapmaya başladım Daha önceden 8-9 saat uğraştığım nişan pastaları, özel yaptığım çikolatalarla süslediğim pastalar veya katlı pastalar olmuştur. Bu pasta saat 12-1 gibi hazırdı. Süslemeden önce soğuması için dinlendirdim. Tabi heyecandan da biraz sakarlıklarım oldu elimi fırında yakmak gibi filan Toplamda da 5 saat sürmüş herhalde. Hepsi sizin için canım
ay gercekten mi cok mutlu oldum ❤❤❤❤İlk tarifler gelmiş LezzetliCipetpet müthiş bir kalori bombası olmuş canım süpersin ne yenirdi valla şimdi, pandispanyanın kıvamı çok başarılı gerçekten başarılar dilerim
@Zms kaya canım senin tarifin de çok güzel, değişik çok hamaratsın maşallah
Çocuğum yok canım ama eşim çok beğendi. İşe giderken kahvaltı, öğle yemeği filan koyuyorum normalde. Eşim iş yerine bunu da koy da bi havamı atayım dedi geldiğinde de bizimkiler kabın dibini bile sıyırdılar diye anlattıOy oy maşallah iyi sabır var sende ben o çikolataları kek pişene kadar tırtıklardım mutlaka
Emeğinin karşılığını alırsın dilerim ki çok uğraşmışsın erken saatte başlamışsın, çocuğun var mı bilmem varsa çok sevinmiştir pastaya