- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiiim pasta konusinda baya iddalilar var :)makarnanın birincisi kim oldu kaçırdım kendisini tebrik ederim bu kategori çok güzel ama çok teferruatlı uğraşmak lazım şeker hamurlu çok güzel pasta yaparım söylemesi ayıp :)).sipariş bile almıştım ama sadece sevdiklerime
makarnanın birincisi kim oldu kaçırdım kendisini tebrik ederim bu kategori çok güzel ama çok teferruatlı uğraşmak lazım şeker hamurlu çok güzel pasta yaparım söylemesi ayıp :)).sipariş bile almıştım ama sadece sevdiklerime
Nevreste sen katılma kilo alırsın diyor
Pasta konusunda acemiyim, üstünün şantisini pürüzsüz hale getirmek bile zor geliyor bana.![]()
Zorlamayın pasta yapmayı beceremiyorOlsun olsun sen yaparsın şanti dediğin ne dir ki![]()
Zorlamayın pasta yapmayı beceremiyor![]()
Ne zamana kadar vaktimiz var?
Ben seker hamurlu cok gösterişli pasta sevmiyorum yapmam begenmemde tadi onemli. Şansımı oyle deneyeceğim basta cesaret edemedim ama bi yapalim bakalım olmadi benim gibi sadelikten hoslananlara bir tarif daha cikar dimiNevreste ne zamana kadar vaktimiz var
Teşekkür ederim canımİlk tarifler gelmişLezzetliCipetpet müthiş bir kalori bombası olmuş canım süpersin ne yenirdi valla şimdi, pandispanyanın kıvamı çok başarılı gerçekten
başarılar dilerim
@Zms kaya canım senin tarifin de çok güzel, değişik çok hamaratsın maşallah![]()
Teşekkür ederim canımPandispanya bu ölçülerde hep böyle sünger gibi yumuşacık ve leziz oluyor canım, annem sağolsun onun tarifi
![]()
Teşekkürler canımİlk tarifler geldi ellerinize sağlık kızlar çok güzel görünüyorlar hangi kadın sevmez çikolatayı pastayı meyveyi :yemek:
Çıkar canım merak etmeNe zamana kadar vaktimiz var?
Ben seker hamurlu cok gösterişli pasta sevmiyorum yapmam begenmemde tadi onemli. Şansımı oyle deneyeceğim basta cesaret edemedim ama bi yapalim bakalım olmadi benim gibi sadelikten hoslananlara bir tarif daha cikar dimiNevreste ne zamana kadar vaktimiz var
Güneşi yakalayabilmek için çok erken başladım. Eşimi saat 7'de işe yolcu ettim, ben kremayı yapmaya başladımEvet çok güzel görünüyor, kaç saat uğraştın pastanla acabaemek var emek
![]()
Güneşi yakalayabilmek için çok erken başladım. Eşimi saat 7'de işe yolcu ettim, ben kremayı yapmaya başladımDaha önceden 8-9 saat uğraştığım nişan pastaları, özel yaptığım çikolatalarla süslediğim pastalar veya katlı pastalar olmuştur. Bu pasta saat 12-1 gibi hazırdı. Süslemeden önce soğuması için dinlendirdim. Tabi heyecandan da biraz sakarlıklarım oldu elimi fırında yakmak gibi filan
Toplamda da 5 saat sürmüş herhalde. Hepsi sizin için canım
![]()
ay gercekten mi cok mutlu oldum ❤❤❤❤İlk tarifler gelmişLezzetliCipetpet müthiş bir kalori bombası olmuş canım süpersin ne yenirdi valla şimdi, pandispanyanın kıvamı çok başarılı gerçekten
başarılar dilerim
@Zms kaya canım senin tarifin de çok güzel, değişik çok hamaratsın maşallah![]()
Çocuğum yok canım ama eşim çok beğendi. İşe giderken kahvaltı, öğle yemeği filan koyuyorum normalde. Eşim iş yerine bunu da koy da bi havamı atayım dediOy oy maşallah iyi sabır var sendeben o çikolataları kek pişene kadar tırtıklardım mutlaka
Emeğinin karşılığını alırsın dilerim ki çok uğraşmışsın erken saatte başlamışsın, çocuğun var mı bilmem varsa çok sevinmiştir pastaya![]()