Hayırlısı canımya çok istiyorum ama artık tatlı pasta vs yemiyorum şekeri komple çıkarttım yapıp yememek olmuyor ama kısmet yinede belli olmaz bu işler :))
umarım katılırım ama yemiyorum artık tatlı o yüzden çok uzun zamandır yapmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı canımya çok istiyorum ama artık tatlı pasta vs yemiyorum şekeri komple çıkarttım yapıp yememek olmuyor ama kısmet yinede belli olmaz bu işler :))
umarım katılırım ama yemiyorum artık tatlı o yüzden çok uzun zamandır yapmıyorum
nerelerdeydin canım gözlerim aradı seni nasılsınAmanınn nevroş o pastalar neyy öyle
Sagol kuzumBende profiterollu düşünmüştüm ama arkadaş yapmış çok da güzel olmuş ben başka bişey düşüneyim artışın:))))))
4 tarif tane tarif ama sadece üçünde yarışma şeysi yazıyor profiterollü olanda niye yazmıyor?
Oluyor canimcim ben yaptim yemedim :)) Evdekilere eşe dosta dagittim.ya çok istiyorum ama artık tatlı pasta vs yemiyorum şekeri komple çıkarttım yapıp yememek olmuyor ama kısmet yinede belli olmaz bu işler :))
Artık görünüyor amaAa bende ben görmüyorum sandiydim Nevreste neden acaba
Artık görünüyor ama
Azıcık kaybolup geldim tatlımnerelerdeydin canım gözlerim aradı seni nasılsın
Niye kiz birinci olmayani dovuyorlarmi katilmalisin ♡♡tam nette pasta tarifleri bakarken rabbim nasılda güzel al sana pasta tarifi dedi bana öyle
yarışmaya katılmaya cesaretim yokta takipteyim
hayır ben katılırsam dereceye girmem gerekir aşağısı kurtarmazNiye kiz birinci olmayani dovuyorlarmi katilmalisin ♡♡
bende sabahtan beri bakıp bakıp gidiyorum kimler neler yapmış diye ama kimseden ses yokBuralar pek bi durgun ne var ne yok hanımlar, pastacı güzelleri nerelere kayboldunuz
Burada herkesin iştahı açılıyor, diyetleri bozmamak için uğramıyorlar demek ki buralarabende sabahtan beri bakıp bakıp gidiyorum kimler neler yapmış diye ama kimseden ses yok