Ben oyumu Çikolatalı Yaş Pastaya verdimBu pastayı unutmuştum ,ilk mesajı düzenleyince gördüm...Ayyy bunu kim yapmıştı dedimSonra ilk mesajımı görünce hatırladımPastaya vuruldum Hepinizin emeğine sağlık Saricik3
başarılar canım
Ben oyumu Çikolatalı Yaş Pastaya verdimBu pastayı unutmuştum ,ilk mesajı düzenleyince gördüm...Ayyy bunu kim yapmıştı dedimSonra ilk mesajımı görünce hatırladımPastaya vuruldum Hepinizin emeğine sağlık Saricik3
başarılar canım
arzum77
isimli üye mesajında yarışmaya katıldım, pastam şu gibi hiç bir cümle kurmamış. Yarışma sayfasının linkini paylaşmış. Bu yarışma kuralları dahilindedir. Ceza alma sebebi ise yazdığı içeriği (sebebini bilmiyoruz) silmesinden kaynaklanmaktadır.
Tatlı olan herşey hayatımın vazgeçilmezi, en çok tatlı kategorisindeki yarışmalarda zorlanıyorum, tüm tarifleri ve sunumları görüp karar vereceğim ama birine oy versem diğerinde gözüm kalacak :))
Tüm yarışmacılara başarılar diliyorum, ellerinize emeklerinize sağlık.
En hafif oldugunu kendi yiyebilecegimi tahmin ettigim kahveli mini pastadan yana kullandim oyumu (Ben pek pasta sevmedigim icin)
Hepinizin eline emegine saglik
En hafif oldugunu kendi yiyebilecegimi tahmin ettigim kahveli mini pastadan yana kullandim oyumu (Ben pek pasta sevmedigim icin)
Hepinizin eline emegine saglik