Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kahveli mini pasta
Hepsi çok güzel görünüyor. Ama çok tatlı ve yaşpasta sevmediğimden kahveli mini pasta.. num numm.. :) Ellerinize sağlık..
Abla beklemiyorduk daha ya. Hareketlendirdin ortalığı
Oyum kahveli pastaya. Sunum çok güzel değil ama tadının harika olduğunu düşünüyorum. Herkesin ellerine sağlık tatlı krizine girdim
Cok tesekkur ederim bibi begenmene cok sevindim2 tane arasında kaldım 2 side pastaneden alinmış gibi çok güzel ama maalesef birini seçmem gerekiyordu oyum çikolatalı yaş pastaya
İnş. Güzel bir oylama olur pek inanmasam da ha eurovision ha yemek bölümü yarışları
Caniiiiim beniiiiimHepsi birbirinden güzel görünüyor. Ben oyumu ıspanaklı pastadan yana kullandım
Canım benim çok tesekkür ediyorum çok sevindimHerkesin ellerine sağlık tekrardan. Umarım hakedenin kazandığı bir yarışma olur. Gerçi hangi tarife haketmemiş diyebiliriz orası ayrı tabi , bütün tarifler çok güzel. Benim de oyum sevgili Saricik3 arkadaşıma gitti. Hayırlısı olsun inşallah :)
CanımmmCaniiiiim beniiiiim
Bana oy vermişsin canım, çok teşekkür ederimVay arkadas ne yaptiniz siz ya, en zor secim yaptığım kategori oldu,
Ben bunlarin hepsini yerim ki
Ellerinize emeginize saglik.