- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- 548
Of sorma canım ya yapım aşamasında pek iddialı değilim ama yeme aşamasında çok iyiyimCanımsın ya 
Bildirim gittiğinde en büyük heyecan yaşanıyor zaten değil miMakarnalarda ikimiz başabaş gittik hep, bu sefer herkes başabaş olacak sanki, tüm pastalar harika olsa da yesek
Yaa cok tesekkur ederim ellerin dert gormesin cok sevindimOooo oylama açılmış herkese bol şans.
Oylamada karasız kaldım oğluma danıştım O da 2 tarif seçti yorum yaparakKafam iyice karıştı.
Kızımdan yardım alayım dedim 3 tane de o beğendiAma 1 tane ortak beğenilen pasta vardı kızımla ,o yüzden oyum o pastaya.Çikolatalı yas pastaya Saricik3 e gitti oyum.
Sefan olsun canım, ohh afiyet olsunOf sorma canım ya yapım aşamasında pek iddialı değilim ama yeme aşamasında çok iyiyimolsada yesek 2-3 güne gider bildirim heralde
Ay canım benim yaa çok sevindim cok mutlu ettin ve cok tesekkur ederimSelenofil canım oyumu kullandım.Oğluma ıspanağı sevdirmek için mutlaka pastandan yapacağım.İyi şanslar diliyorum
DurgunOylama nasıl gidiyor şekerler
Ne demek canım benim .Bende mutlu olmana sevindim.Ay canım benim yaa çok sevindim cok mutlu ettin ve cok tesekkur ederim
En yakın zamanda o zaman resim bekliyorum
Bi sorun olursa herzaman burdayım
Geçmiş olsun teşekkür ederiz :)aaa tam katılmak için girdim bitmiş miş tüh hastaydım nedense aklımda 21 i kalmış herkesin eline sağlık umarım adil bir yarışma olur. başarılar herkese
teşekkür ederim bende bahaneyle evdekiler pasta yemiş olacaklar :)Geçmiş olsun teşekkür ederiz :)
Ellerine sağlık canım cok ta merak ettim eminim cok güZel olmustur keske fotosunu koysan da şuraya bi kare gözümüz bayram etseteşekkür ederim bende bahaneyle evdekiler pasta yemiş olacaklar :)
Bende gönermiştim oastanı beni neden dahil etmedinizYeni kategorimiz hayırlı olsun
Bende pastamı göndermiştim beni neden dahil etmediniz benden sonra katılanlar dahil olmuş gözüküyorHayırlı olsun arkadaşlar yeni konumuz süper ve bol kalori dolu
Benide dahl eder misiniz yarışmaya bende pastamı gönderdim
Çikolatalı Karamelli Süpriz Pasta - Snickers Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2069333
Cevizli Meyveli Yaş Pasta-Sütaş Süt Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2069336
Profiterollu Yaş Pasta (Dr.Oetker Krem Şanti Sponsorluğunda)
Eki Görüntüle 2069339
Çikolatalı Çilekli Pasta -Torku Şeker Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2069342
Ispanaklı yaş pasta- Pınar süt sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2069364
Bisküvi Pastası- Ülker Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2069387
Çikolatalı Yaş Pasta- Torku sponsorlugunda
Eki Görüntüle 2069351
İmam Sarığı Pasta(Porsiyonluk mini pasta) - Ülker Kakao Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2069352
Ekler Pasta -Pakmaya Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2069353
Siyah Beyaz Yaş Pasta - Eti Karam Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2069354
Kakaolu Çikolata Ganajlı Yaş Pasta-Ülker Kakao Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2069355
Kahveli Mini Pasta - Nescafe Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2069356
Çikolata Toplu Yaş Pasta-İçim Süt Sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2069357
Çikolatalı Cheesecake - Sek krema sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2069358
Yanardağ Pasta-Dr. Oetker pasta ürünleri sponsorluğunda
Eki Görüntüle 2069536
Yarışma kategorisi : Yaş Pastalar
Malzemeler, yapılış aşamaları ve sunum şekli olarak her şey fotoğraflanıp sunulmalıdır.
Malzemeler detaylı olarak listelenmelidir,
Can alıcı püf noktaları çok net olarak verilmelidir,
Yarışmaya katılırken kendinize sanal bir sponsor bulmuş gibi sponsor lansmanı yapılmalıdır. (Pınar Yoğurt, Sütaş Süt ...)
Yarışma katılım oranını arttırmak için konu linkini paylaşmak serbest olup, oy istemek kesinlikle yasaktır ! Kendine bunu yakıştıran oy isteyebilir, yakalarsam deşifre ederim !
Yarışmaya katılım şekli;
Bu kategoriye konu ismi : Pasta ismi + "sponsor ürün" şeklinde konu açılmalı yukarıdaki gibi anlatılmalıdır.
Tüm tarifler için aşamalar tek tek anlatılmalıdır.
Paylaşımı yaptığınızda konu editörün onayına düşecek eksiklik durumunda kullanıcıya bilgi verilecek ve eksiklik düzeltilene kadar konu aktif edilmeyecektir. Gerekirse başvuru red edilebilir.
Katılım başlama tarihi : 1 Kasım 2017
En son başvuru tarihi : 19 Kasım 2017
Oylama başlama tarihi : 20 Kasım 2017
Oylama bitiş tarihi : 30 Kasım 2017
Tüm katılanlara başarılar dileriz...
* Birinci olan üyemize profil madalyası ve hediye verilecektir.
Oylamada kriterler ;
- Tarif yaratıcı ve özgün olmalı.
- Bilinen, kolay sağlanan malzemelerden yararlanmalı.
- Doğru ölçü kullanılmalı.
- Anlatımı anlaşılır olmalı varsa hikayesi aktarılmalı.
- Hazırlama süreci basamakları, aşamaları açık ve sıralı olarak anlatılmalı.
- Hazırlama sürecinden fotoğraflar bulunmalı.
- Pişirme tekniği ve dereceleri doğru ve net anlatılmalı.
- Bitmiş halinin fotoğrafı zevk ve estetik içermeli.
- Anahtar kelime girenlere sürpriz var !
Bende göndermiştim pastamı neden yayınlanmadı anlamadım biri cevap yazsın pleaseYine çok zor bir oylama oldu..Oyumu Çikolatalı Yaş Pasta ya verdim..
Ellerinize emeğinize sağlık.Bol şanslarınız olsun ..
Bende göndermiştim pastamı neden yayınlanmadı anlamadım biri cevap yazsın please
Konuyu nereye açtınız yada açtınız mı yapım aşamaları filan katılım süresi doldu maalesef oylama başladı kesin bi yerlerde yanlışlık olduBende pastamı göndermiştim beni neden dahil etmediniz benden sonra katılanlar dahil olmuş gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?