- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- 598
Oyyy balım benim insallahhHedefe ulasinca acisini cikartirsin insallah canim benim guzelliklere ulasmak icin boyle kisa sureli zorluklar yasaniyor ama sonunda o zorluklar hic hatirlanmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyyy balım benim insallahhHedefe ulasinca acisini cikartirsin insallah canim benim guzelliklere ulasmak icin boyle kisa sureli zorluklar yasaniyor ama sonunda o zorluklar hic hatirlanmiyor
Caniiimmmmmm fistigim benimmm gercekten harika bi pasta olmus ellerine sağlık tekrar.insallah kuzum amiinn agzindan bal damliyor vallahi.Allah razi olsunCocoChanelmademoiselle canım iki pasta arasında kaldım demişsin, çok teşekkür ederim benim pastamı da beğendiğin için inşallah hedef kilona düşer ve sonrasında da bebeğine kavuşursun
Seni seniOoo
Ooo çok sevindim.Kimi seçeceğim belli olduCanım benim oylamalar ne zaman :)
Vuhuuuu yine garanti ilk 15 teyim
Tüh size mi kaptirdim ilk 15 i ben göz koymuştum oysa ki
Herkes için bol şans diliyorumOylama başladı arkadaşlarHepinize bol şans diliyorum
Saricik3
LezzetliCipetpet
@EmiraSalih
arzum77
@Lunya
Makyajkolik13
nuryolu
@Sidelya95
@OotaNi
tevafuk55
Selenofil
gurtmingotam
@zms rainbow
@emoslandd
Daughter of your father
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..
1 oy hakkınız bulunmaktadır..
DETAYLI TARİFLER İÇİN RESİMLERİN ÜZERİNDEKİ LİNKLERİ TIKLAYIN!
Çok teşekkür ederim,oy veren eller dert görmesin Evet,emek çok hepsinde. Emek vermeden yemek olmaz :) Keşke tüm yapılanlar bir araya gelse ve tadılabilse degilmiOylama açılmış sanırım ilk oy veren de ben oldum.
Hepsi harika inanılmaz güzel ben de katılmak istedim hatta tarifim de yarışmada yokmuş ama fırınım sıkıntılı neyse fırın olursa deneyecegim çok güzel tarifler var.Herkez çok emek vermiş hepinizin eline sağlık.Son ana kadar karasızdım ama son gelen tarif beni benden aldı oyumu arzum77 yanardağ pasta'dan yana kullandım. Elinize sağlık. Başarılar diliyorum
Çok teşekkür ederim Oy veren eller dert görmesin İnsan böyle güzel yorumları okuyunca çok mutlu oluyor . Her ne kadar tadamasanız bile görüntüyü begenmeniz bile mutlu ediyor tabiSon tarif beni benden aldı oyum yanardağ pastaya gitti
Herkese başarılar
Kız ben seni etiketlemeyi unutmuşum önceki mesajım sanaydıAy kime oy versem bilmiyorum hepsi harikaaa
şeytan dürtüyor bu sefer kendine ver diye
Ayy gerçekten miii canım benim çok teşekkür ederim, oy veren ellerin dert görmesin ama bu sefer oylama çok zor olacak galiba, tüm tarifler harika herkes birinci olabilir benceKız ben seni etiketlemeyi unutmuşum önceki mesajım sanaydı
Evet canım yaa her pasta birinciliğe aday İpucu veriyim mi 2 oyun var en yüksek oy 3 te :) oylamanın ilk günleri böyle oluyor zatenAyy gerçekten miii canım benim çok teşekkür ederim, oy veren ellerin dert görmesin ama bu sefer oylama çok zor olacak galiba, tüm tarifler harika herkes birinci olabilir bence
Canımsın ya Evet canım yaa her pasta birinciliğe aday İpucu veriyim mi 2 oyun var en yüksek oy 3 te :) oylamanın ilk günleri böyle oluyor zaten
Aslında senin tarifin ve sunumun da güzeldi ancak fotoğraflaman sıkıntılıydı :)Herkese bol şans arkadaşlar ..yarışmanın sonunda katılmak da güzeldi diyeceğim :)
İfşa olmayayim diye azıcık ordan azıcık burdan kirpa kirpa fotoğraf kalmadı :)Aslında senin tarifin ve sunumun da güzeldi ancak fotoğraflaman sıkıntılıydı :)