Cidden geliyor musun
Yaşasın pastalar kofteler
Güzel olurduKK keşke buluşma etkinliği düzenlese
Hayırlı gecelerKızlar ben çıkıyorum iyi geceler sizlere yarın erken kalkicamoptum
Bu arada şaka bi yana gözümden kaçmış canim mesajin amasya ben çok uzağımSen nerdesin hazalim sende gel
İyi geceler canım yine gellKızlar ben çıkıyorum iyi geceler sizlere yarın erken kalkicamoptum
Yok ablaam nerde keskeeeCidden geliyor musun
Amasya 'ya gelmem ben.
İnşaallah canımYok ablaam nerde keskeee
Siz gelseniz keşke yamuk yumuk size güzel mi güzel pastalar yaparım
Çok geçmiş olsun canımAmasya 'ya gelmem ben.Benim için kötü bir anısı var.Birkaç sene önce memlekete giderken kaza yaptık orada .Her geçişimde ürperirim.Ama insanları çok iyi.Çok ilgilendiler bizimle.
Anaaam ne diyon kızAmasya 'ya gelmem ben.Benim için kötü bir anısı var.Birkaç sene önce memlekete giderken kaza yaptık orada .Her geçişimde ürperirim.Ama insanları çok iyi.Çok ilgilendiler bizimle.
Ilgilenecekler tabimAmasya 'ya gelmem ben.Benim için kötü bir anısı var.Birkaç sene önce memlekete giderken kaza yaptık orada .Her geçişimde ürperirim.Ama insanları çok iyi.Çok ilgilendiler bizimle.
Hayırlı gecelerÇocuk uyandı ben kaçar,iyi geceler
İyi geceleerrÇocuk uyandı ben kaçar,iyi geceler
Nevoss ablaa kaldık baş başaHayırlı geceler
Hayırlı geceler canımNevoss ablaa kaldık baş başa
Bu sefer sen kacmadan ben kacacam
Öperim al yanaktan iyi geceler
Sahi geçen mutfakta yemek yaparken aklıma geldi dedim ben hiç yemek bölümüne bakyorum eskisi gibi
Rabiş cadısı ihmal ediyor bizi deynebimSahi geçen mutfakta yemek yaparken aklıma geldi dedim ben hiç yemek bölümüne bakyorum eskisi gibinedenini bende anlamadm sanırım şu aralar kitaplara derslere ve instagramdaki hesaplarıma yoğunluk verdim
Daha oy vermedim bi bakaym
Ablam ya send ehiç yazmıyon ki whatsapptan vsRabiş cadısı ihmal ediyor bizi deynebim.