- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
Cimcimem güle güle kullancanım tencerelerini
Ooo ballimmm nereyesunnHayırlı haftA sonlarınız olsun kızlarNevreste deynepnaz Selenofil dün akşam yapıp dolaba attigim pastalarimin çekimlerini bitirdim misafirlerim gelmeden buyrun hanımlar..
Eki Görüntüle 1876804
Buda kenarları kıtır pandispanyasi ile pastan..
Eki Görüntüle 1876805
Her zaman ki gibi süpersinHayırlı haftA sonlarınız olsun kızlarNevreste deynepnaz Selenofil dün akşam yapıp dolaba attigim pastalarimin çekimlerini bitirdim misafirlerim gelmeden buyrun hanımlar..
Eki Görüntüle 1876804
Buda kenarları kıtır pandispanyasi ile pastan..
Eki Görüntüle 1876805
Evdeyim canım misafirlerimi bekliyorum dünden pasta yapmıştımOoo ballimmm nereyesunn
Çok güzel olmuş kalabalık oy kullanılınca daha güzelHer zaman ki gibi süpersinOylamada hafif bir bir değişiklik gördün mü?
Seni var yaa seniiiOraya yazarsanız nasıl okuyacağım ben ,buraya yazın.Dedikodu yapmış gibi olmayayım ama Feraceli buraya vakit bulamıyor ama profil mesajlarında hep geziyor
Vaaaaaaay harika gorunuyor ici kakaom =) tekrardan ellerine saglikAyyy. Margam Ne özenerek yapmıştım bu pastayı,v e bu pastadan sonra kursuna gitmistim iyice ogrenecegim demiştim..dilim fotoğrafını gondermemismiydim sana
Eki Görüntüle 1871426
On numara hatunsunHayırlı haftA sonlarınız olsun kızlarNevreste deynepnaz Selenofil dün akşam yapıp dolaba attigim pastalarimin çekimlerini bitirdim misafirlerim gelmeden buyrun hanımlar..
Eki Görüntüle 1876804
Buda kenarları kıtır pandispanyasi ile pastam
Eki Görüntüle 1876806
Vaaaaaaay harika gorunuyor ici kakaom =) tekrardan ellerine saglik
Pasta yapma hastasiyim diyelim balım..On numara hatunsun
Allah bize de versin o hastalıktanPasta yapma hastasiyim diyelim balım..
Önceden beri severdim hep merak ederdim o şefleri nasıl yapıyorlar o muhteşem pastaları diye su anda çalıştığım yerde bir usta varki akla ziyan ..ondan baya faydalanicam canım 4aydan fazladır yanındayım iyice cozucem. Bu işi canım..Allah bize de versin o hastalıktan.Çocuklar bayağı bir sevinir annem pasta hastası diye.
Kim yapacak her yaptığına güzellik katan be- nı arkadaş