Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bi beceri alsan kimsecikler tutamaz seniOyy hemşom diyen gazini seviyim canim ablaaam
Bende o zamana kadar biraz daha beceriklenirim hem
Kızım gecenin bu saatinde bile oy kaptin ben daha becerip resimleri yukleyemedimSen bi beceri alsan kimsecikler tutamaz seni
Tamam 1 hafta sonra başlıyoruzOyy hemşom diyen gazini seviyim canim ablaaam
Bende o zamana kadar biraz daha beceriklenirim hem
Yeni kategori gelene kadar gözlerim böyleTamam 1 hafta sonra başlıyoruz
Bakalım ne olacakYeni kategori gelene kadar gözlerim böyle
Du bakalım oylar su an cok az oy kullananlar cogalir yarinayok kız ne hamaratı tembelim ben tek pasta yapmayı seviyorumKızım gecenin bu saatinde bile oy kaptin ben daha becerip resimleri yukleyemedim
Bana hamaratliktan bahsetme
Bence bi:soruyi sana sormak lazım ablam:Bakalım ne olacak
Pastalarin böyleyse yemeklerin nasıl olurDu bakalım oylar su an cok az oy kullananlar cogalir yarinayok kız ne hamaratı tembelim ben tek pasta yapmayı seviyorum
Benim şahsi fikrim et yemekleri yapalımBence bi:soruyi sana sormak lazım ablam:
Gerçi kk hatunlarindan da korkulur anam nerdeyse şeflerle yarisiyo insan
Oy oy cok tesekkurler cnm iltifat kabul ediyorumbu arada daha 3 dene oyum var kız nazar vurcan banaPastalarin böyleyse yemeklerin nasıl olur
Dur ya bismillah şimdiden oy aldiysan son güne ne kadar oy alırsın
İyiyim canım sağol sen nasılsınNevreste sen nasilsin cnm kac gundur pek girmiyosun evde degildin sanirm
Aynen valla benimde aklımdan geçiyorduBenim şahsi fikrim et yemekleri yapalım
Kurban bayramı yakın sayılır
Bende iyiyim malum yaz olunca insan hep bi maratonda oluyo yorgunluk olur gecer ins.İyiyim canım sağol sen nasılsın
Evet evde değildim.Kk ya giriyordum ama sohbete çok takılmıyordum..Bugünde birazdan kaçacağım biraz yorgunum
Aman aman ben geldim nazara bari sen gelmeOy oy cok tesekkurler cnm iltifat kabul ediyorumbu arada daha 3 dene oyum var kız nazar vurcan bana
Evt yaa sen cok kötu geldin nazara ama moral bozmak yoket yemegiyle gonlumuzu senlendireceksinAman aman ben geldim nazara bari sen gelme
Sanada canimHayırlı geceler hanımlar
Kız o kadar güvenmeyin bana benden bişey çıkmaz.Evt yaa sen cok kötu geldin nazara ama moral bozmak yoket yemegiyle gonlumuzu senlendireceksin