Canım ben ekledim ama isterseniz değiştirebiliyorumPeki nevrestecim hangi resmin konulacagini yarismacilar mi seciyo yoksa yonetim mi bazilari iki foto bazilari tek foto biz mi ayarlicaz fotoları canim?
Resimler olmadığı için diskalifiye oluyorEee hazal sen katilamicak misinpastan cok guzeldi ama
Neden silindiki resimler ? Pc de yada telde yokmuydu fotolar ? Tekrar eklesen ..
Konumdaki resimlerim silinmiş nasıl olacak ki
Dosya yükle ile eklememiş canım@Hazal ne oldu resimlere nasıl silindi?
Ellerine saglik canim o zamanCanım ben ekledim ama isterseniz değiştirebiliyorum
Pasta ve dilimlenmiş resimlerini ekledim
Bazılarında ayrı ayrı bu sebeple 2 resim ekledim
İstediğin resim ile değiştirebilirim
Yerine cevap veriyorumNeden silindiki resimler ? Pc de yada telde yokmuydu fotolar ? Tekrar eklesen ..
Kötü olmuş üzüldüm şimdiYerine cevap veriyorum
Resimleri silmiş,elinde resim yok
Çok üzuldum emek harcamisti o kadarYerine cevap veriyorum
Resimleri silmiş,elinde resim yok
Evet hatırladım bende şimdi. Tüh ya benim için kötü oldu bak :)) çok beğenmiştim pastasınıDosya yükle ile eklememiş canım
Url olarak eklenmiş,eklediği yerde silinince burasıda silinmiş
Daha önce yine olmuştu(başka yarışmalarda)
Tamam canım ekledimEllerine saglik canim o zamanbenim pastaminda dilimlenmemis bütün hali vardi bi bakarmisin sana zahmet cnm
Bende çok üzüldümKötü olmuş üzüldüm şimdi
Hazalcım pastan gönüllerde 1. Canım üzülme olurmu
Büyük şansızlıkÇok üzuldum emek harcamisti o kadar
Aynen bende çok beğenmiştimEvet hatırladım bende şimdi. Tüh ya benim için kötü oldu bak :)) çok beğenmiştim pastasını
Güzelim mercimek çorbası vardı lokanta usulü sanırım oydu bi tanesi deDosya yükle ile eklememiş canım
Url olarak eklenmiş,eklediği yerde silinince burasıda silinmiş
Daha önce yine olmuştu(başka yarışmalarda)
Evet bir tanesi oyduGüzelim mercimek çorbası vardı lokanta usulü sanırım oydu bi tanesi de
Bu nedenle resimleri telefondan silmemek en iyisiEvet bir tanesi oydu