Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deynepnaz kaç gündür yoksun
Hahahah düşünme derin,hemen kendine pasta yapmayı iş edinkafiyeli olsun dedim.yamukprenses im bu konuda deriiiiiinn düşüncelerdeyim
Baktım şimdi canım.Sabah ramazan menulerindeydi . Annesi ile kızı.rahatsizmis onlarla ilgileniyormus
Tolişkoçugüm da Didi mikazen didiki bu kurala uymayanları dıskalıfıye edelım tolişkocugum didi
Mesajınızı kib yaptımSelammmmmm nasilsinizzzz bebislerrrrr Nevreste hariccc cunku o yasliiiiiiii bir kari
Didi tabe kizimmm ne sandinTolişkoçugüm da Didi mi
Didi tabe kizimmm ne sandin
siz benı kıskanıyorsunuz pehhhhhNnnyalan soyloyorsoon
Ufak at bari de yutmasi kolay olsun bebisim
Kıskançlıktan teker teker çatlıyoruzsiz benı kıskanıyorsunuz pehhhhh
ama benım cazibem boyle herkesı kıskandırıyor napayım yaneeeeKıskançlıktan teker teker çatlıyoruz
Kazen bana dedi ki : Tolin ilk pastayı yapacak başkasïnın eklemesine izin vermeama benım cazibem boyle herkesı kıskandırıyor napayım yaneeee
kazen benım kesın 1. olacagımı bıldıgı ıcın başka yarışmacılara haksızlık olması dıye oyle bısey demezKazen bana dedi ki : Tolin ilk pastayı yapacak başkasïnın eklemesine izin verme
Tarifini çabuk ekle daha fazla bekletemem
Bizim için sakıncası yok,pastanı rahatlıkla ekleyebilirsinkazen benım kesın 1. olacagımı bıldıgı ıcın başka yarışmacılara haksızlık olması dıye oyle bısey demez
Günaydın canım nevrestem. Dün köfte yaparken içine ilk kez biraz karbonat koydum. Bi tarifte görmüştüm. Eşim bu kez köftenin tadı farklı olmuş dedi çokta beğenmedi. Ben hiç farketmedim farklılığı. Çok sonraları dedim karbonat koyduğumu merak ettiğim karbonat bu kadar farkettirirmi kendini yoksa ben fazla kaçırdım acaba? Ona göre bidaha koymayayım.Bizim için sakıncası yok,pastanı rahatlıkla ekleyebilirsin
Ellerine sağlık canımGünaydın canım nevrestem. Dün köfte yaparken içine ilk kez biraz karbonat koydum. Bi tarifte görmüştüm. Eşim bu kez köftenin tadı farklı olmuş dedi çokta beğenmedi. Ben hiç farketmedim farklılığı. Çok sonraları dedim karbonat koyduğumu merak ettiğim karbonat bu kadar farkettirirmi kendini yoksa ben fazla kaçırdım acaba? Ona göre bidaha koymayayım.