- 11 Mart 2016
- 11.345
- 49.015
Aynen hemşiremCesaret edip çikolatalı baklava yaptım ben, patlıcanlı pasadan mı korkucam değilmi hemşirem
Sen yap patlıcanın önünü aç
Daha bunun bamyası,fasulyesi var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen hemşiremCesaret edip çikolatalı baklava yaptım ben, patlıcanlı pasadan mı korkucam değilmi hemşirem
Kapıdan yasaklasalar bacadan katiliriz canım ,sorun yok yahu
Ne bilim öyle dediler bana sizin madalyalarınıza yer yokmuş dahadaKapıdan yasaklasalar bacadan katiliriz canım ,sorun yok yahu
Profilime cep diktirdim,sorun yok arkidislerNe bilim öyle dediler bana sizin madalyalarınıza yer yokmuş dahada
dikkat dikkat !
yarışma kuralları değişmiştir en cok oy alan değil tolinin tadını begendığı pasta 1. olacaktır bu sebeple yaptıgınız pastaları kargolayıp tolıne gondereceksınız.
yönetım kararına lütfen saygı duyalım.
Sen forumları karıştırdın galibadikkat dikkat !
yarışma kuralları değişmiştir en cok oy alan değil tolinin tadını begendığı pasta 1. olacaktır bu sebeple yaptıgınız pastaları kargolayıp tolıne gondereceksınız.
yönetım kararına lütfen saygı duyalım.
Yek ya ,nerden belli
Sen forumları karıştırdın galiba
kazen didiki bu kurala uymayanları dıskalıfıye edelım tolişkocugum didiBen onların konulardaki resimleri silip tolin in yaptığı pastayı ekleyeceğim
Tabi tabi tolişkocuğumkazen didiki bu kurala uymayanları dıskalıfıye edelım tolişkocugum didi
napcan içine zehir koycan dımı çakal karlosTabi tabi tolişkocuğum
Ben pasta yapar yollarım sana
Oylamayı sadece sen yaparsın buraya eklemem
Aşkolsun hiç öyle birşey yapar mıyımnapcan içine zehir koycan dımı çakal karlos
Hayırlı olsun hem şefligin,hem ikinci anneligin