Ben 1.5 yıldır yerimde sayıyorum16 da 2 sen 7 de sıfır bensanirsam
Ben de şahitmişim,imzam var altta,katılacağım demişti,kaçış yok
Ben anlamam bana komplo kuruyorsunuzTabi tabiNe anlarım ben montajdan, nasıl yapılıyor ki
Bize kazanamamışlar diyeceklerGel, beni yalnız bırakma
Bende ilk çorbalara katılmıştım keşke jübile yapsaydım son çorbalardaAslında pastalarla başladım, yine pastalarla mı bitirsem ki
Aslında üyelere bir anket yapmak lazım, neye göre oy veriyorlarBen 1.5 yıldır yerimde sayıyorum
Son kategoriden memnun oldum uzun zamandır ilk defa 3. oldum.Aslında üyelere bir anket yapmak lazım, neye göre oy veriyorlarBiz de biraz ip uçları alırız
Ben geldiğimden beri merdiven çıkamadığım içinde ben yerinde sayıyor sayilmam değil miBen 1.5 yıldır yerimde sayıyorum
Gördün mü Nevoşum, şahit de varBen de şahitmişim,imzam var altta,katılacağım demişti,kaçış yok
Bize kazanamamışlar diyecekler
Bende ilk çorbalara katılmıştım keşke jübile yapsaydım son çorbalarda
Sen çok güzel tarifler paylaşıyorsun ama oylamada neye,nasıl veriyorlar bilmediğimiz için kaybediyorsunBen geldiğimden beri merdiven çıkamadığım içinde ben yerinde sayıyor sayilmam değil misonuçta hep duruyordum
Bozacının şahidi şıracıGördün mü Nevoşum, şahit de var
O zaman tekrar çorbalar olana kadar katılmaya devam
Ben unutmuştum bak
Son kategoriden memnun oldum uzun zamandır ilk defa 3. oldum.
Bence bilindik sevdikleri tariflere oy veriyorlar
Çayı ağzımdan püskürttün,
Allahtan klavyeye sıçramadı,Bir resim alalım yoksa inanmam
O bozacı ben mi oluyorumBozacının şahidi şıracı
Amanın yandım o zaman
Belki ben yapacağım niye söyleyeyimBen unutmuştum bakEvet nerede kalmıştık, Deynep resim
Nevoş en bilinen pasta hangisiOna yoğunlaşalım
Ne ayıpAllahtan klavyeye sıçramadı,Sen hala burada mısın?1 aydır eşinden ayrıydın?