Eşim aniden göreve çağrıldı canım geldikten 1 saat sonra gittiBirazdan gelirO zaman kaçarımAllahtan klavyeye sıçramadı,Sen hala burada mısın?1 aydır eşinden ayrıydın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim aniden göreve çağrıldı canım geldikten 1 saat sonra gittiBirazdan gelirO zaman kaçarımAllahtan klavyeye sıçramadı,Sen hala burada mısın?1 aydır eşinden ayrıydın?
Aman hamile misin yoksaO bozacı ben mi oluyorum Aklıma düşürdün, canım boza istedi
Yani katılıyorsun Tamam fazladan aklına gelirse haberdar et o zamanBelki ben yapacağım niye söyleyeyim
Özel hayatıma müdahale ediyorNe ayıp
Size tarif yok zaten çok güzel bir pasta ile geleceksinizBenim yapmayı düşündüğüm pasta yapılırsa katılmam baştan söyleyeyimİkinci bir seçeneğim yokYani katılıyorsun Tamam fazladan aklına gelirse haberdar et o zaman
Ayy deme öyle ya Rabb'im olmayanlara versin İnşaAllah, benden iş çıkmaz dahaAman hamile misin yoksa
Amin canım,Allah olmayan ve isteyen herkese nasip etsinBizi korusunAyy deme öyle ya Rabb'im olmayanlara versin İnşaAllah, benden iş çıkmaz daha
Sansür koy yoruma NevoşÖzel hayatıma müdahale ediyor
Vardır vardır, senin tarif listen kabarıktırSize tarif yok zaten çok güzel bir pasta ile geleceksinizBenim yapmayı düşündüğüm pasta yapılırsa katılmam baştan söyleyeyimİkinci bir seçeneğim yok
Çok ayıp biiippppppSansür koy yoruma Nevoş
Ama o tarif bana çok uygunVardır vardır, senin tarif listen kabarıktır
AmiinAmin canım,Allah olmayan ve isteyen herkese nasip etsinBizi korusun
Çok ayıp biiipppppp
Ben kaçıyorum hanımlar hayırlı geceler
DiyorsunAma o tarif bana çok uygun
Bu kategori olmasa da onumuzdekinde kesin birinciyimSen çok güzel tarifler paylaşıyorsun ama oylamada neye,nasıl veriyorlar bilmediğimiz için kaybediyorsunBak @cimcimegfb kaç kategoriye katıldı ve sonunda başardıPes etme diyorum
bunda niye olamıyosun tarifini merakla bekliyorum ,ne zaman yapıcaksın ?Bu kategori olmasa da onumuzdekinde kesin birinciyim
Yaptım biraz tuhaf oldu ama akşama eklerimbunda niye olamıyosun tarifini merakla bekliyorum ,ne zaman yapıcaksın ?
Bizim postacılar var ondanbunda niye olamıyosun tarifini merakla bekliyorum ,ne zaman yapıcaksın ?
tamam merakla bekliyorum :) neli yaptınYaptım biraz tuhaf oldu ama akşama eklerim
Gece, sabah eklersin dedik,şimdi de,akşamı bekliyorsunYaptım biraz tuhaf oldu ama akşama eklerim