- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Gel, beni yalnız bırakmaBacım senin izinden geliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel, beni yalnız bırakmaBacım senin izinden geliyorum
Ben 1.5 yıldır yerimde sayıyorum16 da 2 sen 7 de sıfır ben sanirsam
Ben de şahitmişim,imzam var altta,katılacağım demişti,kaçış yok
Ben anlamam bana komplo kuruyorsunuzTabi tabi Ne anlarım ben montajdan, nasıl yapılıyor ki
Bize kazanamamışlar diyeceklerGel, beni yalnız bırakma
Bende ilk çorbalara katılmıştım keşke jübile yapsaydım son çorbalardaAslında pastalarla başladım, yine pastalarla mı bitirsem ki
Aslında üyelere bir anket yapmak lazım, neye göre oy veriyorlar Biz de biraz ip uçları alırızBen 1.5 yıldır yerimde sayıyorum
Son kategoriden memnun oldum uzun zamandır ilk defa 3. oldum.Bence bilindik sevdikleri tariflere oy veriyorlarAslında üyelere bir anket yapmak lazım, neye göre oy veriyorlar Biz de biraz ip uçları alırız
Ben geldiğimden beri merdiven çıkamadığım içinde ben yerinde sayıyor sayilmam değil mi sonuçta hep duruyordumBen 1.5 yıldır yerimde sayıyorum
Gördün mü Nevoşum, şahit de varBen de şahitmişim,imzam var altta,katılacağım demişti,kaçış yok
Bize kazanamamışlar diyecekler
Bende ilk çorbalara katılmıştım keşke jübile yapsaydım son çorbalarda
Sen çok güzel tarifler paylaşıyorsun ama oylamada neye,nasıl veriyorlar bilmediğimiz için kaybediyorsunBak cimcimegfb kaç kategoriye katıldı ve sonunda başardıPes etme diyorumBen geldiğimden beri merdiven çıkamadığım içinde ben yerinde sayıyor sayilmam değil mi sonuçta hep duruyordum
Bozacının şahidi şıracıGördün mü Nevoşum, şahit de var
O zaman tekrar çorbalar olana kadar katılmaya devam
Bir resim alalım yoksa inanmamÇayı ağzımdan püskürttün,
Ben unutmuştum bak Evet nerede kalmıştık, Deynep resim
Son kategoriden memnun oldum uzun zamandır ilk defa 3. oldum.
Bence bilindik sevdikleri tariflere oy veriyorlar
Çayı ağzımdan püskürttün,
Allahtan klavyeye sıçramadı,Sen hala burada mısın?1 aydır eşinden ayrıydın?Bir resim alalım yoksa inanmam
O bozacı ben mi oluyorum Aklıma düşürdün, canım boza istediBozacının şahidi şıracı
Amanın yandım o zaman
Belki ben yapacağım niye söyleyeyimBen unutmuştum bak Evet nerede kalmıştık, Deynep resim
Nevoş en bilinen pasta hangisiOna yoğunlaşalım
Ne ayıpAllahtan klavyeye sıçramadı,Sen hala burada mısın?1 aydır eşinden ayrıydın?