Hep öyle söylüyorsunSonra muhteşem birşey çıkarıyorsunNevroş benim tarifi kim ne kapsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep öyle söylüyorsunSonra muhteşem birşey çıkarıyorsunNevroş benim tarifi kim ne kapsin
Oh ohh daha iyi oldu bizim için, fazla beklemicezHafta içi mesgulum bebik ondan
Kendimce yaptım birşeyler , pasta yapmayı çok seviyorumHep öyle söylüyorsunSonra muhteşem birşey çıkarıyorsun
Herkes öyle diyor, sonra süper tarifler çıkıyor ortayaNevroş benim tarifi kim ne kapsin
Sonra peşimden sen gel, zaten franbuazli yi kaptilarOh ohh daha iyi oldu bizim için, fazla beklemicez
Ellerine sağlık canım,merakla bekliyoruzKendimce yaptım birşeyler , pasta yapmayı çok seviyorum
Yapmayı seviyorsan neler çıkar ortayaKendimce yaptım birşeyler , pasta yapmayı çok seviyorum
Frambuazlı pasta çok olacak gibi sanki Çilekli yapsınlar Burda çilek yok, muzu da sevmem, geriye frambuaz ya da sade kalıyorSonra peşimden sen gel, zaten franbuazli yi kaptilar
Ama kendimce evdeki imkanlarla yaptım olduğu kadar, olmadığı kader demişlerYapmayı seviyorsan neler çıkar ortaya
Ben de seviyorum, özellikle süsleme kısmını Canım pasta istedi şimdiAma kendimce evdeki imkanlarla yaptım olduğu kadar, olmadığı kader demişler
Ama pasta olurda katilamazsam kendimi nerelerden atardim bilmiyorum
Bakalım kaç tane gelecek, benimki ciklotali senin için ustune 2-3 çilek atacağımFrambuazlı pasta çok olacak gibi sanki Çilekli yapsınlar Burda çilek yok, muzu da sevmem, geriye frambuaz ya da sade kalıyor
O zaman görsel şölen izleyeceğiz sendenBen de seviyorum, özellikle süsleme kısmını Canım pasta istedi şimdi
AhahahaahhhBakalım kaç tane gelecek, benimki ciklotali senin için ustune 2-3 çilek atacağım
Yok canım ben de senin gibi kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorumO zaman görsel şölen izleyeceğiz senden
Yok canım ben de senin gibi kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum
Kesin öyle olurKorkudan yarışmaya katılamıyoruzYok canım ben de senin gibi kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum
Niye ki Nevoşum, gel beraber yarışalım Seninle yarışmak daha güzel, oylar yakın oluncaKesin öyle olurKorkudan yarışmaya katılamıyoruz
Ben küstüm oynamıyorumNiye ki Nevoşum, gel beraber yarışalım Seninle yarışmak daha güzel, oylar yakın olunca