Benim yapacağım pastanın şeklini sen tahmin edersin zaten dün akşamdan NevoşumCanım yapsın,belki senin pasta ile farklı olur.. O zaman sende ona göre yaparsın
Dün akşam eklenen pasta sana fikir mi olduBenim yapacağım pastanın şeklini sen tahmin edersin zaten dün akşamdan Nevoşum
Yok ya o değil, hani senden ödül istemiştim yaDün akşam eklenen pasta sana fikir mi oldu
Şimdi anladımYok ya o değil, hani senden ödül istemiştim ya
Tamam adres bilgilerimi yollarım sanaŞimdi anladım
Tamam pastayı görelim yollayacağım
Canın sağolsun ya niye ortadan kayboluyorsunTamam adres bilgilerimi yollarım sana
Eğer ki oylamaya kadar ortalarda görünmezsem anla ki mors olmuşum, yapamamışımdır
Canım benimCanın sağolsun ya niye ortadan kayboluyorsun
Sen gel sensiz olmuyor
Vuslatim yap tabi, kim bilir kaç tane yapılacak ilk sırayı ikimiz alırız. Hem bu mantıya benzemez pasta bu, sanatımı konustururum
Ekleme konusundabende tarif araştırmalarına girdim :) yapınca bu konuya mı ekliycez tarifi yardımcı olurmusunuz kızlar :)
teşekkür ederim :)Ekleme konusundaNevreste yardımcı oluyor.Yemekteyiz,Soframız,Benim Mutfağım bölümüne girip sağ üstte konu aça tıklıyorsun.
Kolay gelsinteşekkür ederim :)
Sen neredesin?Anaaa hiç kimse eklememis ... neredesiniz millet
ben de millet ne yapacak diye bekliyorum 1 tane yapılmış daha :) tarifte bulamadım zatenAnaaa hiç kimse eklememis ... neredesiniz millet
Şu ana kadar bayağı eklenmeliydi pasta bu ayol yapilmazmiben de millet ne yapacak diye bekliyorum 1 tane yapılmış daha :) tarifte bulamadım zaten