Bırak şimdi, hiç bir kategoriye katılmasan neyse diyecem de, yaptıkların ortadaBence de,hele ortalıkta sen,Nevoş,nuryolu,Kakao varken , utanırım kendi pastasını göstermeye,zavallı gibi kalır pastam aralarında
Ne kadar korkaksınHeeçç
Valla benim pasta küçük emrah gibi kalır onlarınkinin yanında
Hani tarihten bir kişi bak adı aklıma gelmediekmek bulamazsanız pasta yiyin demiş ya..Geri alır sözünü
Daha hic bu kadar afilli falan denemedim...Ay neler Yapcaklar kimbilir..
Zaten nurum çok istedi çok fena planları var bence bu pastayla ilgili..Ya bizimki ya bizimki
Hakaret ediyorsun yani,ortalığa saçılmış ,becerememiş diyorsun.Bırak şimdi, hiç bir kategoriye katılmasan neyse diyecem de, yaptıkların ortada
Yemezler ablam bu gazı almicam bu konudaNe kadar korkaksın
Yok canım espiri yapıyorum
Benim en zayïf olduğum şey pastalar
Oda başak burcu o zaman
Aslında zor,şatafatlı pasta yapmaya gerek yokYemezler ablam bu gazı almicam bu konuda
Kız terstten mi anladınHakaret ediyorsun yani,ortalığa saçılmış ,becerememiş diyorsun.Ben kendi yaptığımı beğenmedim ,başkası nasıl beğendi bilmiyorum
Benim oğlum 6 yaşında hala öyleHep böyle diyenlerden ne güzel tarifler çıkıyorEvet canım, başak Şimdiden elli ediyor kendini titizliğiyle, azıcık üzerine su damlasa değiştiricem diye tutturuyor, sadece damla yani
Nasıl bilecek söylemezsenAslında zor,şatafatlı pasta yapmaya gerek yokbilindik ,klasik pasta yapmak yeterli
Çok iddialı bir pasta var onu eminim yapabilirsin
Ama ne olduğunu söylemem
Yetişkin hallerini düşünemiyorumBenim oğlum 6 yaşında hala öyle
Yemekte her yemek için ayrï kaşık,çatal kullanıyor
Yardım isteyenlere yardïmcı olurum ama onun katïlmaya pek niyeti yokNasıl bilecek söylemezsen.Diğer kategorilerde damak tadının etkisi vardı oylamaya,ama bu sefer görsellik büyük ölçüde etkiler bence oylamayı
Aaaa oldumu ama ablam simidi kulağıma söyleAslında zor,şatafatlı pasta yapmaya gerek yokbilindik ,klasik pasta yapmak yeterli
Çok iddialı bir pasta var onu eminim yapabilirsin
Ama ne olduğunu söylemem
Senin uykun gelmiştir,sabah uyanamazsın ,istersen yat
Kandıramazsın beni deynebim
Aynı etkiyi sizden bekliyoruz efenim..Hem ben daha hic katılmadım acemiyim..Böyle zor bi yarışmada hayatta olmaz..
Ama ya sen ya sen sen alışkınsın yarışmaya deynebim..Cesaret falan hepsi mevcut balım sende
Bende düşünemiyorumYetişkin hallerini düşünemiyorum
Valla doğru canm kız uyumuşken bende gideyim bariSaat bayağı gelmiş,ben hala saat 11 sanıyorum,uykunuz gelmedi mi sizin?
Ben uzun süredir gece uyuyamıyorum..Bu saatler bayağı erken geliyorSaat bayağı gelmiş,ben hala saat 11 sanıyorum,uykunuz gelmedi mi sizin?