- 3 Mart 2023
- 33
- 17
- 3
- 19
- Konu Sahibi helinoloji
Katılıyorum.Aynen olgun olduğu için devam edip evlenmiştim yoksa gerçekten yaş farkı olmayınca çocuksu olanlar olabiliyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılıyorum.Aynen olgun olduğu için devam edip evlenmiştim yoksa gerçekten yaş farkı olmayınca çocuksu olanlar olabiliyor.
Aynen öyle tamamen kendini yetiştirebilme potansiyeli.Bu yaş rakam olayları artık sıradanlasmaya basladı. Yasa kaldıysa isimiz is. 30 yasındayım 40 yasında olup bebekten hallice adamlar var. Tamamen kendini yetistirmekte bitiyo is artık.
Açıkçası tamamen kişilerin olgunluklarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Fakat olgun bir erkeğe rastlamak da oldukça zor olduğundan yaş farkı bi miktar gerekli. Benim eşimle aramda 1 yaş var gerçi. İlk zamanlar bazı şeyler batıyordı ama zamanla hem o olgunlaştı hem de ben alıştım. Yani çok değişken bi şeySizce bir ilişkide ki yaş farkı en fazla kaç, en az kaç olmalıdır, neden ?
Kadinin yaş aralığı ile ilgili bu. Mesela kadin 40 yaşındaysa 50-55 yaşında biri ile birliktelik bile olur.Sizce bir ilişkide ki yaş farkı en fazla kaç, en az kaç olmalıdır, neden ?
Örnek vereyim kendi çevremden : Kuzenim 24 eşi 32 yaşında. Yaklaşık 2 senedir evliler. 6 sene de sevgililik dönemleri oldu. Kuzenim de eşi de daha önce hiç evlenmediler. Ve eşinin ilk sevgilisi kuzenimmjş. Böyle bir ihtimal de var :)Kadinin yaş aralığı ile ilgili bu. Mesela kadin 40 yaşındaysa 50-55 yaşında biri ile birliktelik bile olur.
Ama kadin 20 yaşındaysa 30 yaşında bir adamla birliktelik olması kadin için hiç uygun değil adamın tecrübe ettiği her şeyi yeni yaşayacak çünkü.
Kapalı bilgi yazmışsınız yorumlamak için genel geçer şeyler yazfim
Bende böyle düşünüyorum. Teşekkür ederimAçıkçası tamamen kişilerin olgunluklarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Fakat olgun bir erkeğe rastlamak da oldukça zor olduğundan yaş farkı bi miktar gerekli. Benim eşimle aramda 1 yaş var gerçi. İlk zamanlar bazı şeyler batıyordı ama zamanla hem o olgunlaştı hem de ben alıştım. Yani çok değişken bi şey
Söyle bir örnek vereyim ben 28 yaşında evlendim 23 yaşında deseler asla yürüyemezdim.Örnek vereyim kendi çevremden : Kuzenim 24 eşi 32 yaşında. Yaklaşık 2 senedir evliler. 6 sene de sevgililik dönemleri oldu. Kuzenim de eşi de daha önce hiç evlenmediler. Ve eşinin ilk sevgilisi kuzenimmjş. Böyle bir ihtimal de var :)
İnşallah balım. Benimde sevgilim ile aramda yaş farkı var. 18'im bitmek üzere. Bu yaş grubundaki erkekler çok çocuk geliyor bana.Söyle bir örnek vereyim ben 28 yaşında evlendim 23 yaşında deseler asla yürüyemezdim.
Yas ve olgunluk aşırı önemli, kendi yaş grubumuzda birlikte olmak birbirimizi anlamak için çok daha etik (istisnalar elbette var)
Onlar birbirinin ilk sevgilisiymiş o çok ayrı bir konu ilk ve tecrübesiz olmak bir çok şeyi sineye çekme ile sonuçlanır (denendi)
Dilerim canı gönülden heeeerrr genç kadin ve genç adam kendileri için en uygun en güzel insanları bulur ve çok mutlu olurlar hepimiz çok mutlu olalım insallah
En az 3Sizce bir ilişkide ki yaş farkı en fazla kaç, en az kaç olmalıdır, neden ?
Erkek en fazla 10 yaş büyük kadın en fazla 3 yaş büyük olmalı.Esim benden 1 ay küçük.Sizce bir ilişkide ki yaş farkı en fazla kaç, en az kaç olmalıdır, neden ?