• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı

Bence tamamen kişilere bağlı akıl yaşta değil baştadır demişler. Eşimle aynı yaştayız ama eşim olgun mantıklı biri kafa yapısı önemli bence

Sizce bir ilişkide ki yaş farkı en fazla kaç, en az kaç olmalıdır, neden ?
Açıkçası tamamen kişilerin olgunluklarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Fakat olgun bir erkeğe rastlamak da oldukça zor olduğundan yaş farkı bi miktar gerekli. Benim eşimle aramda 1 yaş var gerçi. İlk zamanlar bazı şeyler batıyordı ama zamanla hem o olgunlaştı hem de ben alıştım. Yani çok değişken bi şey 😂

Sizce bir ilişkide ki yaş farkı en fazla kaç, en az kaç olmalıdır, neden ?
Kadinin yaş aralığı ile ilgili bu. Mesela kadin 40 yaşındaysa 50-55 yaşında biri ile birliktelik bile olur.

Ama kadin 20 yaşındaysa 30 yaşında bir adamla birliktelik olması kadin için hiç uygun değil adamın tecrübe ettiği her şeyi yeni yaşayacak çünkü.

Kapalı bilgi yazmışsınız yorumlamak için genel geçer şeyler yazfim

Kadinin yaş aralığı ile ilgili bu. Mesela kadin 40 yaşındaysa 50-55 yaşında biri ile birliktelik bile olur.

Ama kadin 20 yaşındaysa 30 yaşında bir adamla birliktelik olması kadin için hiç uygun değil adamın tecrübe ettiği her şeyi yeni yaşayacak çünkü.

Kapalı bilgi yazmışsınız yorumlamak için genel geçer şeyler yazfim
Örnek vereyim kendi çevremden : Kuzenim 24 eşi 32 yaşında. Yaklaşık 2 senedir evliler. 6 sene de sevgililik dönemleri oldu. Kuzenim de eşi de daha önce hiç evlenmediler. Ve eşinin ilk sevgilisi kuzenimmjş. Böyle bir ihtimal de var :)

Açıkçası tamamen kişilerin olgunluklarıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Fakat olgun bir erkeğe rastlamak da oldukça zor olduğundan yaş farkı bi miktar gerekli. Benim eşimle aramda 1 yaş var gerçi. İlk zamanlar bazı şeyler batıyordı ama zamanla hem o olgunlaştı hem de ben alıştım. Yani çok değişken bi şey 😂
Bende böyle düşünüyorum. Teşekkür ederim 🥰

Örnek vereyim kendi çevremden : Kuzenim 24 eşi 32 yaşında. Yaklaşık 2 senedir evliler. 6 sene de sevgililik dönemleri oldu. Kuzenim de eşi de daha önce hiç evlenmediler. Ve eşinin ilk sevgilisi kuzenimmjş. Böyle bir ihtimal de var :)
Söyle bir örnek vereyim ben 28 yaşında evlendim 23 yaşında deseler asla yürüyemezdim.
Yas ve olgunluk aşırı önemli, kendi yaş grubumuzda birlikte olmak birbirimizi anlamak için çok daha etik (istisnalar elbette var)

Onlar birbirinin ilk sevgilisiymiş o çok ayrı bir konu ilk ve tecrübesiz olmak bir çok şeyi sineye çekme ile sonuçlanır (denendi)
Dilerim canı gönülden heeeerrr genç kadin ve genç adam kendileri için en uygun en güzel insanları bulur ve çok mutlu olurlar hepimiz çok mutlu olalım insallah 😇😍🥰

Söyle bir örnek vereyim ben 28 yaşında evlendim 23 yaşında deseler asla yürüyemezdim.
Yas ve olgunluk aşırı önemli, kendi yaş grubumuzda birlikte olmak birbirimizi anlamak için çok daha etik (istisnalar elbette var)

Onlar birbirinin ilk sevgilisiymiş o çok ayrı bir konu ilk ve tecrübesiz olmak bir çok şeyi sineye çekme ile sonuçlanır (denendi)
Dilerim canı gönülden heeeerrr genç kadin ve genç adam kendileri için en uygun en güzel insanları bulur ve çok mutlu olurlar hepimiz çok mutlu olalım insallah 😇😍🥰
İnşallah balım. Benimde sevgilim ile aramda yaş farkı var. 18'im bitmek üzere. Bu yaş grubundaki erkekler çok çocuk geliyor bana.🥰

Askimm benim de flörtümle aramda 9 yaş var yaza zaten 19 olacağım baya iyi anlaşıyoruz.Beni zeka aşırı çekiyor gerçekten çok bilgili,olgun birisi...Bu biraz bizle alakalı olabilir bana da yaşıtım erkekler çok çok çocuksu geliyor illa ki olgun olanlar vardır ama denk gelmedim.Aslında flörtüm dediğim kişiyle 2 yıldır konuşuyoruz arkadaştık yani sonrasında işler biraz ciddiye binmeye başladı.Bazen bu yaşlarda ki erkeklerin özellikle bizleri kullanması durumu da var da umarım öylelerine denk gelmeyiz.Maalesef bu durum çok yaygın aşkım buna da izin vermememiz gerekiyor.İsmini yine de vermeyim bu A kişisi önceden cinsel hayatı çok aktifti ki bunlar bana baya ters o da biliyor.Her şeye doyduğunu söylüyor.(zamanında çok yaşadığı için artık o şeyleri gördüm ve benim istediğim bu değil diyor)Aslında cinselliğe karşı değilim işin dini boyutu da umrumda değil de sanırım biraz terkedilme korkum var.Belki de o yüzden kendim yapmıyorumdur.Her neyse şimdi ise tek bir kadın olsun evlenip gideyim gibisinden şeyler söylüyor.Aslında burada kendimi kandırıyor muyum acaba diye çok düşündüm çünkü bildiğim kadarıyla birçok erkeğin geçmişte cinsel hayatı aktifken sonrasında gerçekten tek bir kadın istiyorlar.A kişisi de öyle diye düşünüyorum.Sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında böyle bir yazı bulmuşken yaşımız da yakın zaten sana da danışmak istedim.:KK200:

En fazla 5 yaş ideal

Back