- 3 Mart 2023
- 33
- 17
- 3
- 19
- Konu Sahibi helinoloji
Sizce bir ilişkide ki yaş farkı en fazla kaç, en az kaç olmalıdır, neden ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En az 2-3 en fazla ise 6 dan sonrası düşünülürSizce bir ilişkide ki yaş farkı en fazla kaç, en az kaç olmalıdır, neden ?
Bence en fazla 5 olmalı tabii herkesin gorusu farklıdır.Sizce bir ilişkide ki yaş farkı en fazla kaç, en az kaç olmalıdır, neden ?
Karşındaki insanın karakterine bağlı, 10 yaş farkı olup oturmamış ilişkiler de çok fazla.Sizce bir ilişkide ki yaş farkı en fazla kaç, en az kaç olmalıdır, neden ?
Haklısınız, mutluluğunuz daim olsun. Yanıtınız için teşekkür ediyorum.Karşındaki insanın karakterine bağlı, 10 yaş farkı olup oturmamış ilişkiler de çok fazla.
Bizim 4 var bana ideal gibi geliyor.
Size biraz enteresan hatta ütopik gelebilir ama yinede bahsedeyim : Ben 18 yaşımı doldurdum, 19'umdan daha yeni gün aldım. Fiziksel anlamda yaşımı gösterdiğimi düşünüyorum fakat karakter ve düşünce olarak kendimi yaşıtlarımdan en azından 4-5 yaş daha büyük hissediyorum. Ben şahsen bir erkeğin en az 4 en fazla 10 yaş büyük olması gerektiğini düşünüyorum. Elbette dediğiniz gibi kişiye göre değişir, karakter meselesidir ama bir genelleme yapacak olursak erkekler geç olgunlaşıyor ve kadınlar erkeklere göre biraz daha çabuk olgunlaşıyor. Bu sebeple de en fazla 10 yaşa kadar olabilir diye düşünüyorum. Daha fazlası kuşak çatışması yaratabilir çünkü.Bunun standartı olmaz ki. Aynı yaşta da olabilir, erkek kişisi daha küçük de olabilir, 10 yaş büyük de olabilir.
Nice tanıdıklarım var 60 yaşında ama 40 yaşında gibi, taş gibi. Hem fiziksel anlamda hem enerji anlamında.
E kimi de var yaş almış ama olgunlaşmamış.
20 yaşında birisinin 30 ve üzeri yaşta birisiyle anlaşabilmesi daha zor ama 30 yaşında biri 40 yaşında biriyle anlaşabilir.
Kalpler bir olsun yeter. Siz gençliğinizin baharındayken diğeri bebe ya da dede değilse sıkıntı yok
Yanıt için teşekkür ederim bende biraz daha aksini düşünüyorum bence en az 5 olmalıMaksimum 5 olarak düşünüyorum çünkü insanlar hayatlarında bişeyleri tecrübe ettikçe davranış ve karakterleri değişiyor.
Evet bence de ama biraz daha esnetebiliriz. Bence 3-102-7 arası olabilir bence
Teşekkür ederim yanıtın için bence en az 3-4-5 olmalı.Bence en fazla 5 olmalı tabii herkesin gorusu farklıdır.
Bence en fazla 10 en az da 4 olabilir...En az 2-3 en fazla ise 6 dan sonrası düşünülür
simdi 30 yasinda adam var cocuk gibidir olgun degildir , 22 23 yasinda genc vardir olgun oturaklidir. Adamın yaşının buyuk olması onu tam tescilli bir birey yapmaz .Teşekkür ederim yanıtın için bence en az 3-4-5 olmalı.
Size katılıyorum eşim 23 ben 24 yaşımdayım ve kendisi benden daha olgun tamamen karakter meselesi. Yerine göre davranır eğlencelidir ama öyle çocuk çocuk hareketleri asla yok. Arkadaşımın eşi 27 yaşında ama cıvık tam bir ergen gibi davranıyor yaşla alakası olduğunu düşünmüyorumsimdi 30 yasinda adam var cocuk gibidir olgun degildir , 22 23 yasinda genc vardir olgun oturaklidir. Adamın yaşının buyuk olması onu tam tescilli bir birey yapmaz .
Kesnlkle öyle yaşa baglamamak gerekir herşeyiSize katılıyorum eşim 23 ben 24 yaşımdayım ve kendisi benden daha olgun tamamen karakter meselesi. Yerine göre davranır eğlencelidir ama öyle çocuk çocuk hareketleri asla yok. Arkadaşımın eşi 27 yaşında ama cıvık tam bir ergen gibi davranıyor yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum
Maşallah, mutluluğunuz daim olsun. Kendinizle aynı yaşta olup olgun bir adam ile rastladığınız için şanslısınız. Eminim ki o da çok şanslı.Karaktere bağlı birazda. Bizim eşimle aramızda 19 gün var mesela
Aynen olgun olduğu için devam edip evlenmiştim yoksa gerçekten yaş farkı olmayınca çocuksu olanlar olabiliyor.Maşallah, mutluluğunuz daim olsun. Kendinizle aynı yaşta olup olgun bir adam ile rastladığınız için şanslısınız. Eminim ki o da çok şanslı.