• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı

2-7 arası olabilir bence

Maksimum 5 olarak düşünüyorum çünkü insanlar hayatlarında bişeyleri tecrübe ettikçe davranış ve karakterleri değişiyor.

Bunun standartı olmaz ki. Aynı yaşta da olabilir, erkek kişisi daha küçük de olabilir, 10 yaş büyük de olabilir.
Nice tanıdıklarım var 60 yaşında ama 40 yaşında gibi, taş gibi. Hem fiziksel anlamda hem enerji anlamında.
E kimi de var yaş almış ama olgunlaşmamış.
20 yaşında birisinin 30 ve üzeri yaşta birisiyle anlaşabilmesi daha zor ama 30 yaşında biri 40 yaşında biriyle anlaşabilir.
Kalpler bir olsun yeter. Siz gençliğinizin baharındayken diğeri bebe ya da dede değilse sıkıntı yok

Bunun standartı olmaz ki. Aynı yaşta da olabilir, erkek kişisi daha küçük de olabilir, 10 yaş büyük de olabilir.
Nice tanıdıklarım var 60 yaşında ama 40 yaşında gibi, taş gibi. Hem fiziksel anlamda hem enerji anlamında.
E kimi de var yaş almış ama olgunlaşmamış.
20 yaşında birisinin 30 ve üzeri yaşta birisiyle anlaşabilmesi daha zor ama 30 yaşında biri 40 yaşında biriyle anlaşabilir.
Kalpler bir olsun yeter. Siz gençliğinizin baharındayken diğeri bebe ya da dede değilse sıkıntı yok
Size biraz enteresan hatta ütopik gelebilir ama yinede bahsedeyim : Ben 18 yaşımı doldurdum, 19'umdan daha yeni gün aldım. Fiziksel anlamda yaşımı gösterdiğimi düşünüyorum fakat karakter ve düşünce olarak kendimi yaşıtlarımdan en azından 4-5 yaş daha büyük hissediyorum. Ben şahsen bir erkeğin en az 4 en fazla 10 yaş büyük olması gerektiğini düşünüyorum. Elbette dediğiniz gibi kişiye göre değişir, karakter meselesidir ama bir genelleme yapacak olursak erkekler geç olgunlaşıyor ve kadınlar erkeklere göre biraz daha çabuk olgunlaşıyor. Bu sebeple de en fazla 10 yaşa kadar olabilir diye düşünüyorum. Daha fazlası kuşak çatışması yaratabilir çünkü.

Bu yaş rakam olayları artık sıradanlasmaya basladı. Yasa kaldıysa isimiz is. 30 yasındayım 40 yasında olup bebekten hallice adamlar var. Tamamen kendini yetistirmekte bitiyo is artık.

simdi 30 yasinda adam var cocuk gibidir olgun degildir , 22 23 yasinda genc vardir olgun oturaklidir. Adamın yaşının buyuk olması onu tam tescilli bir birey yapmaz .
Size katılıyorum eşim 23 ben 24 yaşımdayım ve kendisi benden daha olgun tamamen karakter meselesi. Yerine göre davranır eğlencelidir ama öyle çocuk çocuk hareketleri asla yok. Arkadaşımın eşi 27 yaşında ama cıvık tam bir ergen gibi davranıyor yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum

Size katılıyorum eşim 23 ben 24 yaşımdayım ve kendisi benden daha olgun tamamen karakter meselesi. Yerine göre davranır eğlencelidir ama öyle çocuk çocuk hareketleri asla yok. Arkadaşımın eşi 27 yaşında ama cıvık tam bir ergen gibi davranıyor yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum
Kesnlkle öyle yaşa baglamamak gerekir herşeyi

Karaktere bağlı birazda. Bizim eşimle aramızda 19 gün var mesela 😀

Maşallah, mutluluğunuz daim olsun. Kendinizle aynı yaşta olup olgun bir adam ile rastladığınız için şanslısınız. Eminim ki o da çok şanslı.
Aynen olgun olduğu için devam edip evlenmiştim yoksa gerçekten yaş farkı olmayınca çocuksu olanlar olabiliyor.

Back