• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaş farkı

Otuzlu yaşlarda olsaydınız ve üzeri oluru olan birşey,ancak 22 yaşında bir erkeğe kendisiyle yaşıt bile olsam evlilik gözüyle bakamam.
Olmamış karpuz gibi,dıştan adam,içi kelek.
Bence siz vazgeçin bu işten.

aradaki yaş farkı önemli değil de 22 yaş çok küçük daha ne kadar olgunlaşmış olabilir ki... şunu da düşünmek lazım adamın arkadaşları da muhtemelen 22 yaş civarı olacak ve ilerde kız arkadaşları yahut eşleri çoğunlukla 20 yaş falan olacak. sosyal ilişkilerinizde bile sıkıntı çıkabilir.

Moralinizi bozmak istemem ancak abla kardeş ilişkisine dönüyor.Tecrübe ile sabit.

Erkek arkadaşım bir yaş büyük benden. Ben genelde yaşların yakın olması taraftarıyım. Ama insanların olgunlaşması çok kişisel bir durum. Net çizgileri yok. Genelleme yapmak mümkün değil. Akışına bırakın bence.

20 yaşında olup oturaklı, olgun insan da var. 40 yaşında hala hiç bir sorumluluğunu alamayan insan da var. Tanımak lazım bence.

Arastirmalara göre bir erkegin beyni 2 yas daha kucuktur normal yasindan Yani 22 yazmissin Ama 0 20 yasinda gibi dusunuyor. Acikcasi pek olumlu bakmiyorum. Olgunlasmamistir kendisi.

Erkek kadından çok büyük olunca sıkıntı olmuyor da kadın erkekten büyük olunca sıkıntı oluyor. Biz kadınlar bile bunu böyle karşılıyoruz. Algı oluşmuş bir kere. Ben de kendimden en fazla 2 yaş küçük birine bakardım sanki. Daha fazla olursa gözüme küçük görünür. Sevgilim de benden 7 yaş büyük. 7den fazla olsa o da çok gelirdi.:stop:

Ayy zaten olgunlaşmaları 40 yaşı buluyor. Bana göre çocuk büyütürmüşüm gibi hissederim. Hoş aramızda 1 yaş fark olmasına rağmen sanki çocuğum gibi :)))

Kocam benden 2 yaş buyuk. Erkek 7 yaş buyukse sorun olmaz da 7 yaş kucukse sorun olur ...

Eski esimden 3 yas buyuktun yenisinsen 1 yas büyüğüm : ))
Kendinden buyuk kadinla evlenen zengin olur sozunu benimsemis adamlari buluyorum demek ki : )ole minyon falanda degilimdir ama yanlarinsa kucuk görünüyorum.yas sorun degildir benim icin ister 3 ister 5 ıster 10.babamda annemden 17 yas buyuk
Baya fark varmış . Mutlular mı peki ?

Sevgiliniz veya eşiniz aranızda yaş farkı ne kadar veya şöyle diyeyim elbette ki insanların yaşayışları hayata bakışları farklı ama sizce en fazla ne kadar olmalı ?hoşlandığım kişi benden 7 Yaş küçükmüş yaa :))ayy güldüğüme bakmayın çok utandım yaş farkımız olduğunu tahmin ettimde bu kadarını da bilemedim valla
olmaz emin ol öyle birini tanıyorum sen onu egitemezsin

Esim benden 5 yaş buyuk.. Benim icin ideal kisiye gore degisir tabi. Ama erkegin 7 yas kucuk olmasi fazla geldi. Tabi şu anki yaslariniz da onemli. Mesela erkek 17 , bayan 24 se cok anormal. Ama erkek 30 bayan 37 ise belki normal gelir

Back
X