- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.811
- 798
Olmaz cocuk desem degil erkek desem degil gibi: (
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz cocuk desem degil erkek desem degil gibi: (
Olmaz gibi ya . Erkekler 27 den sonra olgunlasiyorlar bence 22 çok küçük geldi bana .
Baya fark varmış . Mutlular mı peki ?Eski esimden 3 yas buyuktun yenisinsen 1 yas büyüğüm : ))
Kendinden buyuk kadinla evlenen zengin olur sozunu benimsemis adamlari buluyorum demek ki : )ole minyon falanda degilimdir ama yanlarinsa kucuk görünüyorum.yas sorun degildir benim icin ister 3 ister 5 ıster 10.babamda annemden 17 yas buyuk
Ornek cift ornek ebevynler.annemin basi agrisa babam aglar uzuntuden.bir gun ses yukselmedi evimizde.sevgi saygi ne demek en iyi ornek onlar oldu her zamanBaya fark varmış . Mutlular mı peki ?
olmaz emin ol öyle birini tanıyorum sen onu egitemezsinSevgiliniz veya eşiniz aranızda yaş farkı ne kadar veya şöyle diyeyim elbette ki insanların yaşayışları hayata bakışları farklı ama sizce en fazla ne kadar olmalı ?hoşlandığım kişi benden 7 Yaş küçükmüş yaa :))ayy güldüğüme bakmayın çok utandım yaş farkımız olduğunu tahmin ettimde bu kadarını da bilemedim valla