Yaş farkı

Sevgiliniz veya eşiniz aranızda yaş farkı ne kadar veya şöyle diyeyim elbette ki insanların yaşayışları hayata bakışları farklı ama sizce en fazla ne kadar olmalı ?hoşlandığım kişi benden 7 Yaş küçükmüş yaa :))ayy güldüğüme bakmayın çok utandım yaş farkımız olduğunu tahmin ettimde bu kadarını da bilemedim valla
6 yaş büyük ama hiç bu büyüklüğü hissetmiyorum 10 civarı iyidir.

merhaba;
ben de eşimden 6 yaş büyüğüm evleneli dört ay oldu 5 yıldır birlikteyiz bir bebek bekliyoruz şimdi hayırlısıyla ve gayette iyi anlaşıyoruz ve mutluyuz. Demem o ki aranızdaki diğer uyumlar tam ise yaş herhangi bir sorun çıkartmıyor.

merhaba;
ben de eşimden 6 yaş büyüğüm evleneli dört ay oldu 5 yıldır birlikteyiz bir bebek bekliyoruz şimdi hayırlısıyla ve gayette iyi anlaşıyoruz ve mutluyuz. Demem o ki aranızdaki diğer uyumlar tam ise yaş herhangi bir sorun çıkartmıyor.
Yaşlar kaç? Maşallah Rabbim mutluğunuzu hep korusun. :nazar:

Yaşlar kaç? Maşallah Rabbim mutluğunuzu hep korusun. :nazar:
Amin hepimizin İnşallah.
Ben 33 eşim 27 yaşında, ben görüntümden ötürü avantajlıyım biraz minyonum yüzümde öyle göstermez yaşımı söylemesek anlaşılmıyor zaten :KK66: kafa yapılarımızda da bir fark olmayınca sorun yaşamadık.

="35EBAKLA, post: 54738684, member: 817191"]Amin hepimizin İnşallah.
Ben 33 eşim 27 yaşında, ben görüntümden ötürü avantajlıyım biraz minyonum yüzümde öyle göstermez yaşımı söylemesek anlaşılmıyor zaten :KK66: kafa yapılarımızda da bir fark olmayınca sorun yaşamadık.
Allah mesut etsin. Sağlıkla kucağınıza alın Bebeğinizi. Valla erkekler gayet kendinden baya Küçüklerle evleniyor. Yaş farkı da bariz belli oluyor. Ama böyle konuda yorum gördüğümde eşim benden küçük diye istisnasız her yorumda ama küçük gösteriyorum ben de hiç belli olmuyor deniliyor. Aslında ne kadar acı toplumun bize dayattığı şeyleri tam olarak aşamıyorız bi. Kötü bişey demedim yanlış anlamayın. Tespit yaptım.

Allah mesut etsin. Sağlıkla kucağınıza alın Bebeğinizi. Valla erkekler gayet kendinden baya Küçüklerle evleniyor. Yaş farkı da bariz belli oluyor. Ama böyle konuda yorum gördüğümde eşim benden küçük diye istisnasız her yorumda ama küçük gösteriyorum ben de hiç belli olmuyor deniliyor. Aslında ne kadar acı toplumun bize dayattığı şeyleri tam olarak aşamıyorız bi. Kötü bişey demedim yanlış anlamayın. Tespit yaptım.
Hep bunlar ataerkil toplumun dayatması hep .

Erkek kendinden küçükle evlenir kadın evlenemez .
Boşanmış erkek bekar kızla evlenir boşanmış kadın bekar erkekle evlenemez .

Vs vs

Babam 31 annem 36 iken evlenmişler
Şimdi annem babamdan 10 yaş genç duruyor:)

Yaş farkı önemli değil anlaşıyor musunuz o önemli.. denemeden bilemezsiniz ama 22 yaş erkek için küçük bir yaş.. tabi olgun biri de olabilir.. bilinmez..

Cıks:KK12: olmaz bu iş. Biraz vakit geçirseniz ne demek istediğimi anlarsın. Hani en az o 29-30 olur oyle büyük olursun belki birbirinizi dengelersiniz ama 22 cok ufak daha hayata yeni baslamıs biri tüm acemiliklerini sen cekersin söyliyim

Sevgiliniz veya eşiniz aranızda yaş farkı ne kadar veya şöyle diyeyim elbette ki insanların yaşayışları hayata bakışları farklı ama sizce en fazla ne kadar olmalı ?hoşlandığım kişi benden 7 Yaş küçükmüş yaa :))ayy güldüğüme bakmayın çok utandım yaş farkımız olduğunu tahmin ettimde bu kadarını da bilemedim valla
Ilerde kesin aldatir.. Sonrada bir konu acarsiniz beni aldatti diye..

Amin inşallah. yok yanlış anlamadım aksine çok iyi anladım demek istediğinizi kendimize karşı bile bir savunma geliştiriyoruz bu şekilde sanki yanlış bir şeyin yanlışlığını azaltmaya çalışıyormuşuz gibi tam olarak aşa bildiğimiz bir şey değil ne yazık ki

Amin hepimizin İnşallah.
Ne güzel, hep huzurlu, mutlu olun inşallah. Hoppa

Burada yaş konuları olunca çok sayıda erkek büyük olmalı- çünkü geç olgunlaşır, kadın küçük olmalı erken çöker şeklinde saçma genellemeler yapılıyor. Üzücü böyle yorumların kadınlardan gelmesi. Kabullenmiş bir eziklik var.

Sonra da 50'sine merdiven dayamış adamlar, taliplerim hatunlar 30 altında olmalı diyor, ve bunu kimse sorgulamıyor.

Esimle aramizda 8 yaş var. 21 yasimda evlendim ama karşımda 22-23 yaşında biri olsaydı evlenmezdim, beklerdim. Yaşım daha buyuk olsa zaten kendimden o kadar kucukle işim olmazdi.

22 yasta daha ergenlik dönemi bitmemis. Secimleri, tercihleri güvenilir degil. Okulu bitmis, bi ise girmis olsa bile kisiligi oturmamis olabiliyor. Havadan sudan konular konusurken vakit gecirmek zevkli de ciddi meselelerle ilgili kararlarda uyusmazsiniz, ikiniz icin de sikinti olur.
Ayni sizin yasinizdayken ayni o kisinin yasinda birinden hoslaniyordum ama dönüp bakinca "iyi ki de olmamış, ne kadar cocukmus" diyorum.

Ne güzel, hep huzurlu, mutlu olun inşallah. Hoppa

Burada yaş konuları olunca çok sayıda erkek büyük olmalı- çünkü geç olgunlaşır, kadın küçük olmalı erken çöker şeklinde saçma genellemeler yapılıyor. Üzücü böyle yorumların kadınlardan gelmesi. Kabullenmiş bir eziklik var.

Sonra da 50'sine merdiven dayamış adamlar, taliplerim hatunlar 30 altında olmalı diyor, ve bunu kimse sorgulamıyor.
Amin inşallah. Evet biz daha kendi cinsimize hiç bir şeyi hak görmüyoruz ki, niye çökelim canım allah allah bakarız kendimize olur biter.:KK39:

Erkeğin buyuk olması,kadının buyuk olması vs.
Bence olgunluk yaş ile alakalı degil.
Yaşanmışlıklar ile alakalı.
Esimle aramizda 1 yaş var.
Keşke daha fazla yaş farkı olsaydı demiyorum "keske onu olgunlastıracak daha fazla sey yasamış olsaydı" diyorum.
Haa ister miydim 5-6 yas buyuk olsun evet isterdim :)

Back
X