Yaş 34,bekarlık…

incel ergenler twitterda gidin onları zorbalayın.
bazı erkeklerin çamur gibi suratlarıyla en güzel kadınla olmak istediğini biliyoruz ancak bu çoğunluk bir sayı değil. hele o beğenmediği kadına selam vermeme tamamen kuruntu.
siz yanlış ortamlarda zaman geçirmişsiniz belli ki.

30'lardan sonra erkekte güzellik çirkinlik aranmaz 40'ında çöküyorlar zaten kadınlar gibi değiller ki.
vicdanlı merhametli iyi bir erkek bulursanız evleneceksiniz.
öyle hem fiziği iyi olsun hem yakışıklı olsun hem merhametli olsun hem de 30'larında hatta 40'larında bekar olsun... ohhhh... nerde öyle bolluk?

ayrıca bu mesajınız tezimi kanıtlıyor.
evlenemedim diye şikayet eden kadınlar kendi yüksek gerçek dışı kriterleri sebebiyle evlenemiyor.
evet yatağa girilecek evet çıplak görülecek..
hiç bulamazsa?
yani bu konuyu dert etmeyecek biri olsa tamam ama belli ki ediyor o halde kriterler düşecek biraz. dediğim gibi memleketimin erkekleri her yerden yazacak bahane buluyorlar. radarları açacaksınız.
O sizi eşinizin çöküklüğü zira her erkek 40ında çökmüyor.
Diz yalnız kalmamak için vasata razı kalmışsınız diye hayalindeki insan için bekleyenlere sorunlu diyemezsiniz

incel ergenler twitterda gidin onları zorbalayın.
bazı erkeklerin çamur gibi suratlarıyla en güzel kadınla olmak istediğini biliyoruz ancak bu çoğunluk bir sayı değil. hele o beğenmediği kadına selam vermeme tamamen kuruntu.
siz yanlış ortamlarda zaman geçirmişsiniz belli ki.

30'lardan sonra erkekte güzellik çirkinlik aranmaz 40'ında çöküyorlar zaten kadınlar gibi değiller ki.
vicdanlı merhametli iyi bir erkek bulursanız evleneceksiniz.
öyle hem fiziği iyi olsun hem yakışıklı olsun hem merhametli olsun hem de 30'larında hatta 40'larında bekar olsun... ohhhh... nerde öyle bolluk?

ayrıca bu mesajınız tezimi kanıtlıyor.
evlenemedim diye şikayet eden kadınlar kendi yüksek gerçek dışı kriterleri sebebiyle evlenemiyor.
evet yatağa girilecek evet çıplak görülecek..
hiç bulamazsa?
yani bu konuyu dert etmeyecek biri olsa tamam ama belli ki ediyor o halde kriterler düşecek biraz. dediğim gibi memleketimin erkekleri her yerden yazacak bahane buluyorlar. radarları açacaksınız.
Annemi dinliyormuşum gibi geldi.😀

bu foruma dün gelmedik. ne konularda ne kavgalar tartışmalar oldu, 10 sene önceki konularda hakkımda ahkam kesilmesini kabul etmem ki 3000 küsür mesajım var neleri savunmuşum neleri düşünmüşüm belli. kimse bana kadın düşmanı diyemez ama hemcinsim diye de her şeyi hoş görmemi de bekleyemez.
erkek sanıp hakaret edenleri bile hoş gördüm ama sınırını bilsin herkes.

Annemi dinliyormuşum gibi geldi.😀
ben de isterim her genç kız en ideal en kalite erkekle olsun ama boş hayaller aşılayamam. ülkenin erkek seviyesi belli.
34 yaşında bir kadının kriterleri çok yüksek olamaz, olmamalı. bu tabii ki bulduğu ilk çarık çürük herifle evlensin demek değil ancak bazı gerçekler var. şimdi 34 yaşında bir kadın en az 37-38 yaşında erkekle olmak ister. en en iyi ihtimal 35.
35 yaşında tam hayallerindeki gibi bir erkeğin 20'lerinde doğurganlığı görece daha yüksek bir kadınla evlenmek isteme ihtimali var. kesin değil ama yüksek.
daha genel ifadeyle sen 25 yaşında bir erkekle evlenebilir misin mesela?
ama senin yaşlarında bir erkek evlenebiliyor.
evet çok insafsız ve adil olmayan bir şey ama oluyor maalesef.
dolayısıyla 30'lara gelince erkekte dış güzellikten daha çok iç güzelliğe bakmak daha önemli oluyor. yoksa bekar da kalabilirsiniz herkes evlenecek diye kural yok.

bu foruma dün gelmedik. ne konularda ne kavgalar tartışmalar oldu, 10 sene önceki konularda hakkımda ahkam kesilmesini kabul etmem ki 3000 küsür mesajım var neleri savunmuşum neleri düşünmüşüm belli. kimse bana kadın düşmanı diyemez ama hemcinsim diye de her şeyi hoş görmemi de bekleyemez.
Evet kadın düşmanı bir ekşiboysun. Ayrıca hem evli olduğunu hem de sosyal medyada yüzlerce erkeğin sana mesaj attığını söylüyorsun. Bunun için sosyal medyada hem evli olduğunu gizlemen hem de hesabını açık kullanman gerekir. Yani kadın olsan bile kocasını saklayan erkek delisi bir tipsin. Burdaki herhangi bir kadına laf söyleyebilecek pozisyonda değilsin.

Ayrıca 6284 sayılı kanuna düşman olman bile tek başına hakkında fikir sahibi olmak için yeterli.

ben de isterim her genç kız en ideal en kalite erkekle olsun ama boş hayaller aşılayamam. ülkenin erkek seviyesi belli.
34 yaşında bir kadının kriterleri çok yüksek olamaz, olmamalı. bu tabii ki bulduğu ilk çarık çürük herifle evlensin demek değil ancak bazı gerçekler var. şimdi 34 yaşında bir kadın en az 37-38 yaşında erkekle olmak ister. en en iyi ihtimal 35.
35 yaşında tam hayallerindeki gibi bir erkeğin 20'lerinde doğurganlığı görece daha yüksek bir kadınla evlenmek isteme ihtimali var. kesin değil ama yüksek.
dolayısıyla 30'lara gelince erkekte dış güzellikten daha çok iç güzelliğe bakmak daha önemli oluyor. yoksa bekar da kalabilirsiniz herkes evlenecek diye kural yok.
Kadın 25ken 26 yaşında erkekle evlenebiliyorsa bu durum 35-36 40-41 yaşta da olabilir. Size göre erkekler 20 saplantılı canlılar mı? Yaş farkı olmayan, bir iki yaş olan çift oldukça çok. Hepsi 20lerinde mi tanışıyor

Evet 35lik erkekleri bekliyordu 20lik kızlar da🙄🙄inan bana hiçbir 20 25 yaş hatta 28 29 yaşındaki kızlar 35 likleri kolay kolay kabul etmiyor kendim en büyük örnek ayrıca 35 yaşındaki bir kadın 30 yaşında biri ile evlenebilir inanın bana vermiş olduğunuz örnekler çok cinsiyetçi sanki 35 lik erkekler için sıraya giriyor tüm 20likler de 34 lük kadınlar o yüzden değer görmüyor gibi niye 38 indeki bir erkek 35 inde bir kadın ile evlenmesin sebebi nedir🙄🙄34 yaşında diye niye kriter belirtmesin atanmış öğretmen kadın Allah gönlüne göre versin deyip geçin cok mu zor bunu söylemek 🙄

Evet kadın düşmanı bir ekşiboysun. Ayrıca hem evli olduğunu hem de sosyal medyada yüzlerce erkeğin sana mesaj attığını söylüyorsun. Bunun için sosyal medyada hem evli olduğunu gizlemen hem de hesabını açık kullanman gerekir. Yani kadın olsan bile kocasını saklayan erkek delisi bir tipsin. Burdaki herhangi bir kadına laf söyleyebilecek pozisyonda değilsin.

Ayrıca 6284 sayılı kanuna düşman olman bile tek başına hakkında fikir sahibi olmak için yeterli.

Kadın 25ken 26 yaşında erkekle evlenebiliyorsa bu durum 35-36 40-41 yaşta da olabilir. Size göre erkekler 20 saplantılı canlılar mı? Yaş farkı olmayan, bir iki yaş olan çift oldukça çok. Hepsi 20lerinde mi tanışıyor
Ben buraya üye olmadan dışarıdan takip ettiğim zamanlarda da evlilik başlıklı konulara bu ülkede erkekler damacanaya c.nsl istismarda bulunuyor nasıl evlenecek birini bulamazsınız diye çıkışıyordu verdiği örneğe bakar mısınız kadınlar zaten kaliteli birini bulamadığı icin bekar tutmuş sapık erkeklerin örneğini veriyordu evlenecek erkek bolluğu var diye 🙄

Valla cin gibisin . Buna dikkat etmemiştim hiç. Evli bir kadın sosyal medyadan yüzlerce erkeğin mesajını niye örnek verir ki

Ben buraya üye olmadan dışarıdan takip ettiğim zamanlarda da evlilik başlıklı konulara bu ülkede erkekler damacanaya c.nsl istismarda bulunuyor nasıl evlenecek birini bulamazsınız diye çıkışıyordu verdiği örneğe bakar mısınız kadınlar zaten kaliteli birini bulamadığı icin bekar tutmuş sapık erkeklerin örneğini veriyordu evlenecek erkek bolluğu var diye 🙄
Nefes alsın bir de kimliğinde İrkek yazsın yeter diyor

Benim 6 yıllık ilişkim tam düğün öncesi aldatılma ile bitti. O dönem yaşadıklarımı bir Allah bilir birde ben...insan ister istemez zaman zaman umutsuzluğa kapılıyor ama hayat devam ettikçe umut hep var
Gecmis olsun umarim zor gunleri asmissinizdir. Bir daha mutlulugu yakalayabildiniz mi acaba? Bizler icin de(32, bekar) gec olmadigina dair bi umut olsun🥹
Bu yastan sonra birini tani isin zor geliyor ki bazen olmayacakmis hissi geliyo🥲

Bu arkadaşın çok erken yaşta mutsuz bir evlilik yapıp görümceleriyle ve kayınvalidesiyle anlaşamayan,eşi tarafından değer görmeyen kısacası hayatını yaşayamamış bir olduğunu ve mutsuzluğunu başkalarına yüklemeye çalıştığını düşünüyorum.
Böyle bir yengem var hatta…😂😂

Valla cin gibisin . Buna dikkat etmemiştim hiç. Evli bir kadın sosyal medyadan yüzlerce erkeğin mesajını niye örnek verir ki
Bekar bir kadına bile sosyal medyada yüzlerce erkekten mesaj gelmiyor abarttıkça abartmış. Bekar kadın hesabını açık kullanıyodur ve çok takipçisi vardır ok gelir. Ancak 200-300 takipçili bir insana yüzlerce mesaj falan gelmez. Bekar arkadaşlarım var, hesabı gizli olanlara tek tük geliyor. Hesabı açık olanlara da toplasan bunca yılda 100 mesaj gelmemiştir. Okey ülke abazan dolu da 200 takipçili dümdüz kadın da dolu sosyal medya.

Üstüne üstlük bu kişi evli olacak da yüzlerce mesaj gelecek. Bunun olabilmesi için bu arkadaşın hesabını açık kullanması, evli olduğuna dair hesaplarında hiçbir emare bulundurmaması ve takipçi kasması gerek. Bu durumda da aranıyordur zaten.

Ayrıca evli bir kadın mesaj kutusunda 100 tane abazanın mesajı varsa bundan rahatsız olur ve mesaj atma özelliğini ekli olmayanlara kapatır veya başka önlem alır. Ancak yalan söylüyorsa veya abazan erkeklerin ilgisi için ölüp bitiyorsa bunları yapmaz tabi.

Son düzenleme:
Evet daha yeni, kocası istemediği halde illa meme estetiği olacağım diyen kadın "başkalarına " kendisini beğendirme düşündesindedir yazan sizsiniz. Ve on yıl aslında hiçbir şeyi değiştirmemiş.

Asıl sorunda zaten evlenecek birini bulamamak değil. Evlilik sorumluluğunu kaldıracak bir erkek bulmak. Erkekler evlenmek istiyorlar çocuk istiyorlar sizi beğendilerse ama sorumlulukları karşılamaya gelince yapmıyorlar. Ya sadece kadına yıkıyorlar o şekil evlilik devam ediyor kadın bıkıp boşayınca suç oluyor. İş evlenmekle bitmiyor yani. Yoksa bulduğun birine nikahı bas geç. Sonra çolukla çocukla otur ağla.

Saçmalamışsiniz eski güzelliğim yok diyerek . 20li yaslarimdan çok daha güzelim kendimi aynada hayranlıkla izliyorum . 20li yaslarimin olduğu video ve resimlere bakinca resmen glow up yasamisim diyorum çünkü o dönemler bosanmakla uğraşıyordum. Saçınıza bir tarak vurmuyor yüzünüze iki krem surmuyorsaniz bunun suçu 32 yaş değil sizsiniz bilakis kadınlığın zirve yaşları bu yaşlar cirkinlesmeniz imkansız .Bu karamsarlikla çok ama çok zor bırakın doğru kişiyi bulmak "herhangi birine" denk gelmeniz. Siz gencken okumayı tercih etmişsiniz doğru veya yanlış elinizde bu var . Şimdi bu elinizdekilerle ne yapacaksınız onu dusunun .

Back
X